KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
Vitam
Dodam że Dariusz jest nie tylko dobrym trenerem i nawet fajnym gościem.
Jest też świetnym dietetykiem. Kilka razy wyjechałem poza dietę którą mi zapisał ale dzisiaj po treningu ważę 63,48 kg.
Zaraz jem kolację więc jutro rano będzie więcej ale i tak jestem zachwycony.
Dzięki Bziuuuuum.
Pozdrawiam
Piotr
Dodam że Dariusz jest nie tylko dobrym trenerem i nawet fajnym gościem.
Jest też świetnym dietetykiem. Kilka razy wyjechałem poza dietę którą mi zapisał ale dzisiaj po treningu ważę 63,48 kg.
Zaraz jem kolację więc jutro rano będzie więcej ale i tak jestem zachwycony.
Dzięki Bziuuuuum.
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- Muszu
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:55
- Życiówka w maratonie: 4:08:27
Witam,
jestem z Wami już od jakiegoś czas, tzn. byłem na kilku sobotnich spotkaniach i jak mam chwile to czytam Wasze wpisy na forum.
Biegłem też w Półmaratonie Bytomskim, mój czas to 2,05 (pierwsze 12 km biegło mi się tak fajnie, że olałem wszystko co wiem o bieganiu i paliwo skończyło mi się na 17 km, a potem już brnąłem do mety jak Ząbi, jak pisał Dawid.
Co do sobotniego 8 boju to się zastanawiam, czy nie jest to zbyt ryzykowne przed niedzielnym połmaratonem?
Ostatnie dwie soboty pracowałem, więc nie mogłem być na BBL, więc teraz jak tylko rodzina pozwoli to będę.
Do miłego..
Jacek
jestem z Wami już od jakiegoś czas, tzn. byłem na kilku sobotnich spotkaniach i jak mam chwile to czytam Wasze wpisy na forum.
Biegłem też w Półmaratonie Bytomskim, mój czas to 2,05 (pierwsze 12 km biegło mi się tak fajnie, że olałem wszystko co wiem o bieganiu i paliwo skończyło mi się na 17 km, a potem już brnąłem do mety jak Ząbi, jak pisał Dawid.
Co do sobotniego 8 boju to się zastanawiam, czy nie jest to zbyt ryzykowne przed niedzielnym połmaratonem?
Ostatnie dwie soboty pracowałem, więc nie mogłem być na BBL, więc teraz jak tylko rodzina pozwoli to będę.
Do miłego..
Jacek
-
- Zaprawiony W Bojach
cholera teraz boje się linczu bo ja ciągle na tego Bziumskiego narzekam
A tu chlopak buduje wokół siebie poważną armię wyznawców
3 zdrowaśki przed każdym treningiem
Ale mój Ateizm oprze się Waszemu nowemu Wyznaniu. BZIUMIZM zapanuje nad światem, na szczęście tylko waszym o wyznawcy tego małego szatana ;)
Ale widzicie ? taki fan McDonalda ale zamiast hamburgera to banana wcina
Ale mój Ateizm oprze się Waszemu nowemu Wyznaniu. BZIUMIZM zapanuje nad światem, na szczęście tylko waszym o wyznawcy tego małego szatana ;)
- arkadi22
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:53:53
Krótka relacja z "testowania" pętli półmaratonu
Tak jak się umawialiśmy - wolfi i ja zjawiliśmy się w okolicach Kapelusza o 17:40. Zaczekaliśmy jeszcze 10 min wykorzystując ten czas na rozgrzewkę
Niestety nie było nikogo więcej z BBL, więc wyruszyliśmy na pierwszą - i jak się później okazało jedyną - pętlę.
Dla wolfiego nie była to trasa nowa - ja na wszelki wypadek miałem wrzuconą trasę do garmina
Tempo narzuciliśmy sobie lajtowe tak, żeby dało się porozmawiać. Po pierwszym zakręcie (za zoo) zaczyna się niezbyt stromy ale długi 2km. podbieg. Już teraz zgaduję, że w niedzielę na trzeciej pętli nie będzie łatwo :P
Potem już jest zdecydowanie lepiej - z górki praktycznie do samego Kapelusza. Na ostatnim kilometrze jeszcze mocniejszy akcent 4:45/km.
W Bytomiu wykręciłem czas 2:07:47 - wolfi przekonywał mnie, że jest teraz szansa na złamanie 2 godzin - xenon - wystarczy na pudło ? :D
Relacja z testu: endomondo
wolfi - dzięki za towarzystwo - do zobaczenia w niedzielę
PS. Niestety po Bytomiu została mi niemiła pamiątka - czarny paznokieć. Jak często Wam się to zdarza? Jest się czym niepokoić przed startem w niedzielę?
Tak jak się umawialiśmy - wolfi i ja zjawiliśmy się w okolicach Kapelusza o 17:40. Zaczekaliśmy jeszcze 10 min wykorzystując ten czas na rozgrzewkę
Niestety nie było nikogo więcej z BBL, więc wyruszyliśmy na pierwszą - i jak się później okazało jedyną - pętlę.
Dla wolfiego nie była to trasa nowa - ja na wszelki wypadek miałem wrzuconą trasę do garmina
Tempo narzuciliśmy sobie lajtowe tak, żeby dało się porozmawiać. Po pierwszym zakręcie (za zoo) zaczyna się niezbyt stromy ale długi 2km. podbieg. Już teraz zgaduję, że w niedzielę na trzeciej pętli nie będzie łatwo :P
Potem już jest zdecydowanie lepiej - z górki praktycznie do samego Kapelusza. Na ostatnim kilometrze jeszcze mocniejszy akcent 4:45/km.
W Bytomiu wykręciłem czas 2:07:47 - wolfi przekonywał mnie, że jest teraz szansa na złamanie 2 godzin - xenon - wystarczy na pudło ? :D
Relacja z testu: endomondo
wolfi - dzięki za towarzystwo - do zobaczenia w niedzielę
PS. Niestety po Bytomiu została mi niemiła pamiątka - czarny paznokieć. Jak często Wam się to zdarza? Jest się czym niepokoić przed startem w niedzielę?
-
- Stary Wyga
xenon1981 pisze:cholera teraz boje się linczu bo ja ciągle na tego Bziumskiego narzekam
Vitam
Nie małego lecz szybkiego szatana. A swoją drogą mogli umieścić w artykule bardziej udane zdjęcie naszego guru bo na tym wygląda ( zdaniem mojej koleżanki ) "trochę jak z listu gończego" . Ciężko powiesić takie zdjęcie nad łóżkiem a tym bardziej w sali lekcyjnej.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
Hmm jedyne czym sie mozesz niepokoic to tym ze bedzie ich wiecejarkadi22 pisze: PS. Niestety po Bytomiu została mi niemiła pamiątka - czarny paznokieć. Jak często Wam się to zdarza? Jest się czym niepokoić przed startem w niedzielę?
Mi sie osobiście zdarzyl 1 przypadek problemów z paznokciem, po maratonie zmianil kolor i poszedl sobie z palca Więc podsumowując 1 przypadek na kilkadziesiat startów to niewiele. Ale w zaden sposób nie wpłyneło to na moje tempo
Wszystko kwestia dobrej dlugości paznokci przed startem oraz odpowiedniej lepiej wiekszej niz dopasowanej wielkosci bucika.
Czy starczy na pudło ? Powiem Tak Nie będę rozliczał tylko Tych co na Mecie będzie po Nich widać że dali z siebie wszystko. Jak zobacze jakąś zadowoloną mordkę, bez skrzywienia w grymasie bólu, bez palpitacji serca, bez skórczów, bez czarnych paznokci to... pogonie takiego, taką na kolejne kółko
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na stos, zostaniesz wyklęty, zrobimy Ci wasektomię. Lepiej powtarzaj Zdrowyś Bziumie, Łaski Pełen i inne magiczne zaklęcia.xenon1981 pisze:cholera teraz boje się linczu bo ja ciągle na tego Bziumskiego narzekam
A może lepiej zrobić kult falliczny jak w neolicie i zrobić Bziuma naczelnym fallusem
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja w Bytomiu byłem zadowolony, a na metę wbiegłem z podniesionymi rękami. Ciekawe, jak mnie pogoniszxenon1981 pisze:Hmm jedyne czym sie mozesz niepokoic to tym ze bedzie ich wiecejarkadi22 pisze: PS. Niestety po Bytomiu została mi niemiła pamiątka - czarny paznokieć. Jak często Wam się to zdarza? Jest się czym niepokoić przed startem w niedzielę?
Mi sie osobiście zdarzyl 1 przypadek problemów z paznokciem, po maratonie zmianil kolor i poszedl sobie z palca Więc podsumowując 1 przypadek na kilkadziesiat startów to niewiele. Ale w zaden sposób nie wpłyneło to na moje tempo
Wszystko kwestia dobrej dlugości paznokci przed startem oraz odpowiedniej lepiej wiekszej niz dopasowanej wielkosci bucika.
Czy starczy na pudło ? Powiem Tak Nie będę rozliczał tylko Tych co na Mecie będzie po Nich widać że dali z siebie wszystko. Jak zobacze jakąś zadowoloną mordkę, bez skrzywienia w grymasie bólu, bez palpitacji serca, bez skórczów, bez czarnych paznokci to... pogonie takiego, taką na kolejne kółko
P.S. Ale tak na prawdę robiłem minę do złej gry, bo jak ominąłem tłum to od razu padłem 4 literami na trawę.
-
- Stary Wyga
olotraper pisze:Na stos, zostaniesz wyklęty, zrobimy Ci wasektomię. Lepiej powtarzaj Zdrowyś Bziumie, Łaski Pełen i inne magiczne zaklęcia.xenon1981 pisze:cholera teraz boje się linczu bo ja ciągle na tego Bziumskiego narzekam
A może lepiej zrobić kult falliczny jak w neolicie i zrobić Bziuma naczelnym fallusem
Vitam
Czyli chcesz aby Bzium był naczelnym ch...m katowickiej grupy BBL ?
Pozdrawiam
Piotr
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Zrobiliśmy z Arkadim jedno kółeczko, prawie całe, spokojnie w tempie na dwie godzinki. Arek jak powalczysz to powinno być dobrze:) A nie chwaląc się nawigacyjnie to jestem lepszy od Garmina:)
Olo ja wolę czytać Ciebie od Skarżyńskiego:)
Piotrek nie martw się napisz do bziuma, może da Ci takie zdjęcie, które będzie można powiesić nad łóżkiem:)
Xenon to ja muszę jednak w niedzielę zrobić tą życiówkę?
Olo ja wolę czytać Ciebie od Skarżyńskiego:)
Piotrek nie martw się napisz do bziuma, może da Ci takie zdjęcie, które będzie można powiesić nad łóżkiem:)
Xenon to ja muszę jednak w niedzielę zrobić tą życiówkę?
-
- Zaprawiony W Bojach
Hahaha Piotrze Martwię się o Ciebie bo zaraz sie okaże że razem z Olem bedziecie chcieli plakat bziuma fallusa niesmacznie sie zaczyna
Olo, ja też zawsze pokazuje na mecie że jest OK ważne co kilka kroków za NIĄ
Wolfi... Tak koniecznie musisz walnąć życióweczkę
Piotrek bzium naczelnym ? myśle że zadowoli sie tytulem"ssaka" naczelnego a z ch..a abdykuje
Olo, ja też zawsze pokazuje na mecie że jest OK ważne co kilka kroków za NIĄ
Wolfi... Tak koniecznie musisz walnąć życióweczkę
Piotrek bzium naczelnym ? myśle że zadowoli sie tytulem"ssaka" naczelnego a z ch..a abdykuje
- arkadi22
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:53:53
No właśnie. Zrobiłem ten błąd, że kupiłem pierwsze buty biegowe zanim zacząłem czytać bieganie.plxenon1981 pisze: Wszystko kwestia dobrej dlugości paznokci przed startem oraz odpowiedniej lepiej wiekszej niz dopasowanej wielkosci bucika.
Powiedziałbym, że mam je na styk, a może nawet trochę przyciasne
Ale za to Adidas
Obiecywałem sobie, że na przyszły sezon kupię nowe, ale chyba będę to musiał zrobić wcześniej
Ehh, to jak będę wyglądać tak jak w Bytomiu to na pewno nie będę musiał zaliczać "karnego" okrążeniaxenon1981 pisze: Czy starczy na pudło ? Powiem Tak Nie będę rozliczał tylko Tych co na Mecie będzie po Nich widać że dali z siebie wszystko. Jak zobacze jakąś zadowoloną mordkę, bez skrzywienia w grymasie bólu, bez palpitacji serca, bez skórczów, bez czarnych paznokci to... pogonie takiego, taką na kolejne kółko
-
- Stary Wyga
Vitam
Żarty żartami ale coś z tym Bziumizmem jest na rzeczy bo Darek zawsze coś tam wspomina o robieniu przelewów.
Pozdrawiam
Piotr
Żarty żartami ale coś z tym Bziumizmem jest na rzeczy bo Darek zawsze coś tam wspomina o robieniu przelewów.
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: