Koszulki techniczne 33 MW
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Nie uda się, każdy potrzebuje mniejsząbczupa pisze:Może urządzimy tu giełdę ogłoszeniową ? ...

- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jacekj pisze:Nie uda się, każdy potrzebuje mniejsząbczupa pisze:Może urządzimy tu giełdę ogłoszeniową ? ...
no właśnie z tymi koszulkami to ogólnie w moim przypadku też duża porażka

zawsze noszę L-ki, np. biegowe L-ki z Decathlonu leża na mnie jak ulał, dokładnie dopasowane do ciała.. na długość również idealnie..
na 'Biegnij Warszawo' zamówiłem sobie również obie koszulki w rozmiarze L i wiszą, za szerokie, za długie.. (mam 182 cm i 88 kg)
tak samo na Maratonie, ta koszulka pamiątkowa w rozmiarze L nie nadaje sie do noszenia (technicznej nie zamawiałem), jest dużo za duża i za długa..
dzwoniłem do organizatora "Biegnij Warszawo", powiedzieli że po odebraniu pakietu nie ma możliwości wymiany i że mogłem przymierzyć przy odbiorze..
a po odebraniu pakietu na maraton w piątek zadzwoniłem z pytaniem o możliwość wymiany lub dokupienia mniejszego rozmiaru i powiedzieli żebym się kontaktował po imprezie, bo może zostaną jakieś koszulki.. czekam na odpowiedź na maila od nich
mam nauczkę żeby na przyszłość zawsze zamawiać M-ki
a organizatorzy biegów mogliby podawać również wymiary w centymetrach bo taka L-ka L-ce nierówna
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:21
- Życiówka w maratonie: 04:47:06
Uważam że to EWIDENTNE niedopatrzenie organizatora - podanie małej tabelki z rozmiarami koszulek w cm załatwiłoby problem.jacekj pisze:Nie uda się, każdy potrzebuje mniejszą
Ja mam obie koszuli (pamiątkową i techniczną) - obie w rozmiarze L i różnią się od siebie znacznie, techniczna większa od pamiątkowej niemal o połowę.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Co firma to inny wymiar. Ja na Maratonie Wrocławskim dostałem dwie idealne koszulki na siebie w rozmiarze S choć przez dobre 3 miesiące szukałem rozmiarów po sklepach. Jest to techniczna z Wrocław Maraton, a druga Reprezentacji Polski od Reebok. Teraz się cieszę, że mam 2 i w tą pogodę nadają się idealnie. Ja się staram zawsze przymierzyć przed odebraniem pakietu z koszulką i na miejscu prosić o inny rozmiar. W jednym przypadku się nie udało bo..eSek zwyczajnie nie wyprodukowali 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect