DawidS pisze:Darku, będę przez weekend w Warszawie, mozesz mnie skontaktowac z Pawłem Januszewskim w sprawie odbioru Powerade dla naszej katowickiej grupy BBL ?
zadzwoń proszę do mnie
535 666 066
DawidS pisze:Darku, będę przez weekend w Warszawie, mozesz mnie skontaktowac z Pawłem Januszewskim w sprawie odbioru Powerade dla naszej katowickiej grupy BBL ?
olotraper pisze:Bzium to najlepszy trener i kumpel! Dziękuję wspaniałemu fighterowi Mendlowi za wspólny bieg i ostrą rywalizację na finiszu, którą wygrał ze mną, ale sprawił mi tym wielką przyjemność, bo faktem jest, że jak miał kryzys to ja też go wspierałem i mu powiedziałem, że choćby rzygać ma się doczołgać do mety, a on dobiegł w świetnym stylu. Marcin bardzo fajnie mi się z Tobą biegło. Wiem, że Darek nas wspierał, w trudnych momentach. Mnie bardzo pomógł. O ile psychicznie nie miałem tak wielkiego kłopotu, to jego merytoryczne wskazówki i sam fakt, że był w pobliżu i serwował te płyny i żele, a na końcu mineralną, która uratowała mi życie, bardzo pomogły. Myślę, że tak to bym po prostu przebiegł byle do mety, ale nie z tym wynikiem i bez tego zapału do walki. Po prosty zaliczałbym półmaraton. Darek dzięki!Bzium pisze:Trener to taki koleś, który się na czymś podobno tam zna(nie zawsze niestety) i potrafi dotrzeć w głąb i wydobyć to czego szuka w zawodniku..PODOBNO....Mendel pisze:Olo, to był świetny bieg, pierwszy taki długi w mojej karierze i na pewno nie ostatni. Dzięki za wsparcie i motywację dla Ciebie i Darka, bez niego nie byłoby tak łatwo No i przywiózł Powerada Co do jedzenie to się dzisiaj nie ograniczałem był kurczaczek i sernik i jedno piwko wieczorem też będzie, żeby witaminę B5 uzupełnić
Marcin nie zapomnij uzupełnić również witaminy S !!!!!
Pozdrawiam
Chester04 pisze:Bzium pisze:535 666 066
xenon1981 pisze:zbierzcie ekipę wybierzcie zbieżną drużynę to się zastanowię nad zmianą