Raul7- komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
ja wlasnie miałem ostatnio zagwostke co wybrac, Kinvare czy Free ale chcialbym poznac opinie na temat tych butów .
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja kiedyś mierzyłam Kinvary, fajne się wydawały, ale nie mieściłam się do nich z wkładką ortopedyczną, a w tamtych czasach była mi niezbędna. Mięciutkie, ale inne niż Free, bliżej gruntu. Czujesz różnice biegając w nich Raul?
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
wczoraj zrobiłem raczej krótki trening.. ale wydają sie szybkie!strasb pisze:Ja kiedyś mierzyłam Kinvary, fajne się wydawały, ale nie mieściłam się do nich z wkładką ortopedyczną, a w tamtych czasach była mi niezbędna. Mięciutkie, ale inne niż Free, bliżej gruntu. Czujesz różnice biegając w nich Raul?
dziś mam 14kilo więc zobacze jak sie sprawdzą...
mam z nimi jeden problem.. sznurówki... mam FP i cholerstwa sie nie da zapiąć musiałem troszke pokombinować ale dało rade
zobaczymy jak sie będą sprawdzały...
teraz mam dobre przebiegi bo pewnie po 60km w tygodniu więc będę na bieżąco pisał co o nich sądze...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Wiem, że jesteś lekki i obiegany, ale szczególnie na dłuższe biegi radziłabym się powoli oswajać z Kinvarami. Z ciekawością przeczytam, co o nich myślisz po większym przebiegu. Ja też biegam z FP i się zastanawiam jak ja go zapnę do Brooks Green Silence, która mam od niedawna na bieganie po mokrym. A jak Ty wykombinowałeś z FP?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Już widzę, jak sobie poradziłeś. A nie kołysze się za bardzo FP na tej dodatkowej pętelce? Bo wtedy pomiary będą błędne (dlatego w instrukcji każą zakładać na dwie "sekcje" sznurówek).
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
ciasno wchodzi.. chyba trzyma sie lepiej niż w NB co biegałem...strasb pisze:Już widzę, jak sobie poradziłeś. A nie kołysze się za bardzo FP na tej dodatkowej pętelce? Bo wtedy pomiary będą błędne (dlatego w instrukcji każą zakładać na dwie "sekcje" sznurówek).
ale pewnie jeszcze je stjuninguje żeby było 100% pewne...
jak coś wymyśle dam znać
-
- Zaprawiony W Bojach
Raul wszystkiego dobrego! Mocy w nogach do biegania i strzelania bramek!