GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:24
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wieczorek integracyjny! :) :D
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

No to już 2 chętnych !! Bardzo dobry pomysł.
kingsize4
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bardzo chętnie się zintegruję ;) Szczególnie, że jutro mam zamiar przyjść do Was pirszy raz.

PS Gdzie się spotykamy? Stadion na AWFie?
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jutro jak zwykle 9.30 na AWFiS, ale spotykay się na stadionie obok(także lekkoatletycznym, z powodu dodatkowych egzaminów wstępnych).Zapraszam wszystkich.
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

agatajarzycka pisze:to fakt twarze znajome, ale wstyd się przyznać że z imionami to już gorzej ;-)
może będziemy z identyfikatorami biegać, hehe.
Na to istnieje proste rozwiązanie!
Oglądając zdjęcia z biegów widząc znajomą twarz zapamiętujemy numer zawodnika który następnie sprawdzamy w wynikach tegoż biegu ;-)
Deuce pisze:Wieczorek integracyjny! :) :D
No to kiedy i gdzie? ;-)

No i ostatnia sprawa:
Czy są chętni do startu w harpaganie najbliższym (lub w następnym - na wiosnę) jako grupa Biegam Bo Lubię?
Awatar użytkownika
raagoon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. To mój pierwszy post tutaj, więc w pewnym sensie jest to powitanie się na forum.
Jestem z Gdańska, nazywam się Tomasz, biegam .. (dość mocno powiedziane) .. czyli tłumacząc na realia to truchtam po okolicznym Trójmiejskim Parku Krajobrazowym od niecałych 2 miesięcy.

Jako, że ten wątek dotyczy grupy Gdańskiej, mam pytanie związane z miejscówką. Czy ktoś się orientuje, czy poza treningami BBL w sobotę (jeszcze nie miałem okazji was odwiedzić), to czy bieżnia na AWF jest dostępna dla okolicznych mieszkańców celem pobiegania?

Z czasów dzieciństwa pamiętam, że kiedyś można było korzystać z obiektów AWF celem "zabawy sportowej". A jak to wyglądam w chwili obecnej? Niestety podejrzewam, że z racji zmieniających się realiów obiekt jest zamknięty dla "obcych". Możecie rozwiać moje wątpliwości?

Pozdrawiam. Tomasz.
dasajmon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:39

Nieprzeczytany post

pi_r pisze: No i ostatnia sprawa:
Czy są chętni do startu w harpaganie najbliższym (lub w następnym - na wiosnę) jako grupa Biegam Bo Lubię?
Tak, na wiosnę chętnie spróbuję sił w harpaganie, z założeniem pokonania trasy marszobiegiem. Zna się może ktoś trochę na nawigacji?
raagoon pisze: czy bieżnia na AWF jest dostępna dla okolicznych mieszkańców celem pobiegania?
Oficjalnie chyba nie, ale trener mówił, że zawsze możesz zapytać prowadzącego zajęcia, czy możesz pobiegać i jeśli nie ma przeciwwskazań, to raczej się zgodzi. Tylko z tego co czytałem częste bieganie po tartanie długich dystansów nie jest zalecane, bo to twarda nawierzchnia (obciąża stawy). Jeśli szukasz miejsca do biegania na jesienno-zimowe wieczory, to polecam alejkę między molem gdańskim a sopockim, Park Reagana i Park Północny w Sopocie.
Awatar użytkownika
raagoon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dasajmon pisze:
raagoon pisze: czy bieżnia na AWF jest dostępna dla okolicznych mieszkańców celem pobiegania?
Oficjalnie chyba nie, ale trener mówił, że zawsze możesz zapytać prowadzącego zajęcia, czy możesz pobiegać i jeśli nie ma przeciwwskazań, to raczej się zgodzi. Tylko z tego co czytałem częste bieganie po tartanie długich dystansów nie jest zalecane, bo to twarda nawierzchnia (obciąża stawy). Jeśli szukasz miejsca do biegania na jesienno-zimowe wieczory, to polecam alejkę między molem gdańskim a sopockim, Park Reagana i Park Północny w Sopocie.
Hej. Dzięki za info. Na razie w ciągu dnia sprawdzają mi się jeszcze leśne ścieżki. Biegam z reguły we wtorek i czwartek po pracy - póki widno w lesie daję radę. Sobota w ciągu dnia zapewne na dłużej zostanie opcja leśna, bo tutaj zawsze mogę się wpasować w "jasność" w ciągu dnia :)

Alejkę nadmorską już sprawdzałem jak wygląda na ostatnim spacerze wieczornym. Dużo biegających, rowerzystów i innych aktywnych. A do tego jasno - tam faktycznie przeniosę się jak się ściemni.
Bieżnię na AWF (mieszkam blisko w Oliwie) rozważałem jako opcję zastępczą - raz na jakiś czas po prostu a nie miejsce do stałego biegania. Leśne bieganie ma jednak swój urok i ciężko to zamienić na "zamknięty" teren. Dzięki za sugestie co do "alejki".
hubert85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:48:37
Życiówka w maratonie: 4:20:22

Nieprzeczytany post

z Oliwy może być komuś trochę daleko do Wrzeszcza, ale jakby ktoś szukał, to jest bieżnia przy budynku Wydziału Farmacji Gumed, przy ul. Hallera, pomiędzy Reja, a Mickiewicza.
http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-70.35&y=125.55&z=5&om=h
Dokąd ciągle biegniesz?
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

Z tego co wiem, SKLA Sopot oferuje swoją bieżnie, za opłatą co prawda ale niewielką
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jutro biegniemy dalej...oczywiście 9.30 na stadionie lekkoatletycznym.Zapraszamy serdecznie jak zwykle wszystkich biegających i chcących zacząć biegać.
Master Piernik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32'41''

Nieprzeczytany post

zimą akcja też będzie trwać?
Do poprawienia:

5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015

I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Do końca roku jak na razie.
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszamy jutro jak zwykle 9.30 stadion AWFiS Gdańsk.Przygotowujemy się do kolejnej próby testu Coopera, która odbędzie się już w październiku.Kto jeszcze nas nie odwiedził zapraszamy na wspólne bieganie.
mnic-h
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 43.34

Nieprzeczytany post

Witam.
Czy istnieje możliwość zakupu jutro tj. 1.10.2011 koszulek z kolekcji BBL ?
Męska rozmiar L pomarańcz lub żółty lub czerwień . :hej: :hej:
ODPOWIEDZ