Poznań
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
pomoże i to bardzo, dziękiKeram pisze:http://maps.google.pl/maps?q=Olimpia+ul ... 6&t=h&z=16
może pomoże:)? ten w środku w kolorze "tartanowym"
Krzysiek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
test
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Są różne sposoby umilania sobie wieczorów (z ciekawą książką na przykład) w głuszy i bez prądu.
Komu bardziej zależy na bladej lecz energooszczędnej świetlówce maratońskiej ten będzie preferował kompaktowy sprzęt przenośny na paluszek.
Komu bardziej zależy na bladej lecz energooszczędnej świetlówce maratońskiej ten będzie preferował kompaktowy sprzęt przenośny na paluszek.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 08:39 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W różnych okolicznościach zdarza mi się czytać książki, dlatego zamawiam wersję DOMESTIC podwieszaną i TOURIST nakładaną.
Proszę na priv szczegóły związane z płatnością i terminem realizacji zamówienia, formą odbioru.
Proszę na priv szczegóły związane z płatnością i terminem realizacji zamówienia, formą odbioru.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczoraj zmusiłem się do wyjścia w etiopski las i nagrałem ćwiczenia, którymi katuję moich milusińskich podczas zajęć BBL.
Na początek - myślnik A jako wprowadzenie do rytmiki:
-
Na początek - myślnik A jako wprowadzenie do rytmiki:
-
-
- Zaprawiony W Bojach
Na pozór banalne...a chyba większość z nas poległa już na tym najprostszym ćwiczeniu za pierwszym razem...
Pocieszający jest fakt, że konsekwentnie robione wchodzą szybko w krew, i to tak bardzo, że potem słysząc rytmiczną muzykę, nogi i ręce same układają się do "myślników", "o", "iksów" i innych "pach-pachów"!
Pocieszający jest fakt, że konsekwentnie robione wchodzą szybko w krew, i to tak bardzo, że potem słysząc rytmiczną muzykę, nogi i ręce same układają się do "myślników", "o", "iksów" i innych "pach-pachów"!
-
- Wyga
co tu gadać - super, że się za to wziąłeś. czekam niecierpliwie na następne odcinki.yacool pisze:Wczoraj zmusiłem się do wyjścia w etiopski las i nagrałem ćwiczenia, którymi katuję moich milusińskich podczas zajęć BBL.