KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam !
Byłem na razie tylko 2 razy na treningach. Niestety dziś nie mogłem, ponieważ biegłem 10km na zawodach. Tydzień temu pani Agnieszka mówiła że dziś będą ćwiczenia na mięśnie odpowiedzialne za prostą sylwetkę, a wiec brzuch i grzbiet. Jestem ciekaw jakie to są ćwiczenia chętnie bym je zrobił w domu. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Paweł
Byłem na razie tylko 2 razy na treningach. Niestety dziś nie mogłem, ponieważ biegłem 10km na zawodach. Tydzień temu pani Agnieszka mówiła że dziś będą ćwiczenia na mięśnie odpowiedzialne za prostą sylwetkę, a wiec brzuch i grzbiet. Jestem ciekaw jakie to są ćwiczenia chętnie bym je zrobił w domu. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Paweł
-
- Zaprawiony W Bojach
hahaha sorki vixy za zniechęcenie do śniadania ale kto przed śniadaniem ogląda internet ? Masz nauczke
Dzisiaj Wielu naszych dzielnych BiegamBoLubiaczy pokonywało trase 2 pikniku biegowego im Dery w Tychach. BYło cudnie Dziękuje wszystkim za towarzystwo Witkowi za towarzystwo w drodze do domu. Nie pozdrowie wszystkich ktorych widzialem bo Nie pamietam(wybaczcie) wszystkich imion Oczywiście Kobietki pamiuetam bardzo dobrze było ich dzisiaj od zatrzęsienia
Prywatnie się pochwale kolejnym przekroczeniem kolejnej granicy Dzisiejsza dyszka skutkowała nową życióweczką 38minut 20 sekund 20 pozycja w OPEN bardzo mi sie podoba choć do zdobycia upragnionego pucharku jeszcze 2minuty i 20 sekund hahah za rok moze dwa...
Ten kto pokonal dzisiejsze 10km odniósł podwójne zwyciestwo kilkudziesieciu biegaczy ledwo uszlo z życiem gdy na trasie biegu zaatakowało ich stadko szerszeni Serio kilkadziesiat ugryzien, oomdlenia, karetka ktora jezdzila w tą i spowrotem. Sie dzialo Ja nie zostalem użądlony Widocznie za szybko biegłem
Kto ma dostęp do walki Adamek Klitchko i zaprosi mnie do siebie ?
Dzisiaj Wielu naszych dzielnych BiegamBoLubiaczy pokonywało trase 2 pikniku biegowego im Dery w Tychach. BYło cudnie Dziękuje wszystkim za towarzystwo Witkowi za towarzystwo w drodze do domu. Nie pozdrowie wszystkich ktorych widzialem bo Nie pamietam(wybaczcie) wszystkich imion Oczywiście Kobietki pamiuetam bardzo dobrze było ich dzisiaj od zatrzęsienia
Prywatnie się pochwale kolejnym przekroczeniem kolejnej granicy Dzisiejsza dyszka skutkowała nową życióweczką 38minut 20 sekund 20 pozycja w OPEN bardzo mi sie podoba choć do zdobycia upragnionego pucharku jeszcze 2minuty i 20 sekund hahah za rok moze dwa...
Ten kto pokonal dzisiejsze 10km odniósł podwójne zwyciestwo kilkudziesieciu biegaczy ledwo uszlo z życiem gdy na trasie biegu zaatakowało ich stadko szerszeni Serio kilkadziesiat ugryzien, oomdlenia, karetka ktora jezdzila w tą i spowrotem. Sie dzialo Ja nie zostalem użądlony Widocznie za szybko biegłem
Kto ma dostęp do walki Adamek Klitchko i zaprosi mnie do siebie ?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:57:34
- Życiówka w maratonie: 04:54:07
potwierdzam słowa Xenona
świetny bieg, naliczyłam siedem osób z BBLu, w tym 3 kobiety
Ogółem było 217 biegaczy, przy tak małym nakładzie na reklamę to i tak nieźle. Pierwszy plakat zapraszający na Piknik zobaczyłam na terenie ośrodka w dniu biegu (to trochę mało). No chyba, że kręciłam się nie w tych miejscach co trzeba
Również się pochwalę - mam swoją małą życióweczkę 01:00:56 - i się cieszę, choć w planie było zmieścić się w godzinie. Wiem, że dla większości taki czas to żaden wyczyn, ale... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :D
PS.
szerszenie omijałam dużym łukiem i ledwie uszłam z Życiem, bo Xenony i inne (Jaruś miał 48:17) pędziwiatry nieźle je wkurzyli.
świetny bieg, naliczyłam siedem osób z BBLu, w tym 3 kobiety
Ogółem było 217 biegaczy, przy tak małym nakładzie na reklamę to i tak nieźle. Pierwszy plakat zapraszający na Piknik zobaczyłam na terenie ośrodka w dniu biegu (to trochę mało). No chyba, że kręciłam się nie w tych miejscach co trzeba
Również się pochwalę - mam swoją małą życióweczkę 01:00:56 - i się cieszę, choć w planie było zmieścić się w godzinie. Wiem, że dla większości taki czas to żaden wyczyn, ale... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :D
PS.
szerszenie omijałam dużym łukiem i ledwie uszłam z Życiem, bo Xenony i inne (Jaruś miał 48:17) pędziwiatry nieźle je wkurzyli.
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Jeszcze raz WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJE>>> miało być zwykłe spotkanie przy piwie a Wy zrobiliśce mi niespodziankę...z wisienką na końcu w posaci koncertu Brodki.
Fajnie było:)
prezenty już wystawiłem na allegro..mam nadzieje, zę szybko pójdą :P:P
To Wy tworzycie fajną i zgraną ekipę!!!! Brawoooooooo
Ps. Kosa....
Ps. Kosa....
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Stary Wyga
Vitam
Okazało się że Darek pięknie śpiewa i jeszcze lepiej tańczy w tłoku
Pozdrawiam
Piotr
Okazało się że Darek pięknie śpiewa i jeszcze lepiej tańczy w tłoku
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
DZIĘKI...takie poświęcenia Olo są bezcenne.olotraper pisze:To na urodziny dla Bziuma, żeby mógł objąć cały sens tego co pisałem .
a kiedy druga czesć przelewu? :P
Bzium - Forever!!!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Ładny dodatek do brzydkiego prezentu:) Z serii "Ja mam wiarę, ty masz szybki wóz"...Bzium pisze:Jeszcze raz WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJE>>> miało być zwykłe spotkanie przy piwie a Wy zrobiliśce mi niespodziankę...z wisienką na końcu w posaci koncertu Brodki.
Ps. Kosa....
http://www.youtube.com/watch?v=O6475u0wEG0 A żeby nie było tak zupełnie nie na temat, całkiem nieźle się przy tym biega, wbrew pozorom.
Niech wam wszystkim nogi lekkie będą. Hawk!
-
- Stary Wyga
Vitam
Po 3 dniach imprezowania nogi dziś nie działają ale jakoś zmęczyłem 11 kilometrów.
Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam
Piotr
Po 3 dniach imprezowania nogi dziś nie działają ale jakoś zmęczyłem 11 kilometrów.
Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: