Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
to i ja wpadam z gratulacjami pani doktor super wspaniala zyciowka
a co do butow to lece sie zapoznac z materialem ogladowym
a co do butow to lece sie zapoznac z materialem ogladowym
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
ogladnelam buciki i sa.... sliczne
i ja sie musze niedlugo rozejrzec za jakimis z lepszym profilem do crossu ale mi sie nie chce jechac do Passau, ba nawet jak by mi sie chcialo to nie mam zupelnie czasu na takie wycieczki
i ja sie musze niedlugo rozejrzec za jakimis z lepszym profilem do crossu ale mi sie nie chce jechac do Passau, ba nawet jak by mi sie chcialo to nie mam zupelnie czasu na takie wycieczki
-
- Zaprawiony W Bojach
no to wszystko jasne dla mnie tego rodzaju ultra poki co poza zasiegiemstrasb pisze:LadyE pisze:Strasb z wpisow dochodze do wniosku ze masz za soba jakies zawody
czemu na Twoim blogu wzmianka o nich mi jakos umknela?
czekam na szczegoly!
No w sumie, ale powiem Ci, że zawody zdecydowanie z tych ultra! Dystans 4 lat bez 25 dni, 8 dzienników laboratoryjnych, czyli na okrągło 1200 eksperymentów. Finisz - czas netto - chyba udało się złamać 2h, brutto z kwadransik dłużej. Chyba, że liczyć imprezę po...Jednym słowem mówcie mi pani doktor.
tym bardziej - Strasb gratuluje!!! znaczy sie dr Strasb
mam nadzieje ze buty sie sprawdza w chlodne (i pewnie mokre) dni
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Strasb, gratuacje ogromniaste!!!! Ach, co za kamien (z serca) i milowy w karierze !
A buty sa prze-cu-dow-ne :D
A buty sa prze-cu-dow-ne :D
- chel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
gratuluję tytułu!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki wszystkim, w czymś trzeba być dobrym, jak nie w bieganiu.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Wielkie gratulacje Strasb! Super! Cieszę się, że poszło Ci świetnie, bo ciężko pracowałaś.
No i nie martw się chwilowym spadkiem formy. Będzie dobrze. Regularny trening czyni cuda. Pozdrawiam serdecznie.
No i nie martw się chwilowym spadkiem formy. Będzie dobrze. Regularny trening czyni cuda. Pozdrawiam serdecznie.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Cieszę się że nocowałaś tym razem w domu.dr Strasb pisze:W ramach siły woli postanowiłam jednak dobiec do domu
Strasb już nie mogę się doczekać na tę LozAnnę tj. Losannę, pohasamy sobie po górkach. To znaczy Pani Dr sobie pohasa, a ja pooglądam na Pani blogu zdjęcia... a sam sobie pohasam po Tarchominie, ale z zamkniętymi oczami, aby móc sobie wyobrazić Alpy.
Ps. Tak patrzę na te twoje Czerwono Żółte Zielone Milczenie i dopiero teraz dostrzegłem jakie mają śmieszne asymetryczne wiązanie.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Hmmm, zapowiada się, że nawet w Lozannie nie będę musiała spać pod mostem, sprawy przeprowadzkowe wreszcie ruszyły. Już miałam stracha, bo za niecałe 3 tygodnie wylot ze strasbourskiego mieszkania.
Zdjęcia z Alp na pewno jakieś będą, choć zobaczymy jak z kondycją na biegowe hasanie po górkach.
Green silence wiązanie rzeczywiście mają unikalne, nie ma języka, tylko nachodzą na siebie dwie cześci cholewki - czyli podobnie jak w opisywanych przez Ciebie startówkach rozcięcie jest tylko w jednym miejscu.
Jeszcze z bucianych ciekawostek, to dziś zapuściliśmy się z mężem głębiej niż zwykle na dzielnicowym targu. Na jednym ze straganów leżała w nieładzie wielka sterta butów, wśród których wypatrzyłam kilka modeli kolców na bieżnie i Mudrock inov8. A ja myślałam, że to niszowa marka i w Strasbourgu nie sposób dostać stacjonarnie. Z wrażenia aż o cenę nie zapytałam.
Edit: to chyba były jednak Mudclaw.
Zdjęcia z Alp na pewno jakieś będą, choć zobaczymy jak z kondycją na biegowe hasanie po górkach.
Green silence wiązanie rzeczywiście mają unikalne, nie ma języka, tylko nachodzą na siebie dwie cześci cholewki - czyli podobnie jak w opisywanych przez Ciebie startówkach rozcięcie jest tylko w jednym miejscu.
Jeszcze z bucianych ciekawostek, to dziś zapuściliśmy się z mężem głębiej niż zwykle na dzielnicowym targu. Na jednym ze straganów leżała w nieładzie wielka sterta butów, wśród których wypatrzyłam kilka modeli kolców na bieżnie i Mudrock inov8. A ja myślałam, że to niszowa marka i w Strasbourgu nie sposób dostać stacjonarnie. Z wrażenia aż o cenę nie zapytałam.
Edit: to chyba były jednak Mudclaw.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Strasb, melduję sie po biegu - satysfakcja jest, a co:D
z ta Lozanną na pewno sie ułoży, a teraz po prostu ODPOCZYWAJ
Ucałowania!
z ta Lozanną na pewno sie ułoży, a teraz po prostu ODPOCZYWAJ
Ucałowania!
-
- Zaprawiony W Bojach
o rany Strasb wiesz ze ja dopiero wczoraj zalapalam o co chodzi z tym ciagiem liczb w Twoim blogu?
no w koncu zaczynam co nieco kumac z tych zapiskow
widze ze sporo zmian u Ciebie teraz spokojnie na treningach bedzie dobrze
no w koncu zaczynam co nieco kumac z tych zapiskow
widze ze sporo zmian u Ciebie teraz spokojnie na treningach bedzie dobrze
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję, pani doktor! Tytułu i bucików
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
widze, ze Wy oboje nie spicie
Strasb, to my razem bedziemy w Alpach biegac tylko w innych czesciach
Strasb, to my razem bedziemy w Alpach biegac tylko w innych czesciach