A to moze kolega domurst ? Albo jeszcze jakis inny kolega z tej paczki ?nodrog pisze:No niestety kolega nodrog nie stosuje i nie stosował...fantom pisze:Chyba kolega nodrog stosuje 100 push-ups

A to moze kolega domurst ? Albo jeszcze jakis inny kolega z tej paczki ?nodrog pisze:No niestety kolega nodrog nie stosuje i nie stosował...fantom pisze:Chyba kolega nodrog stosuje 100 push-ups
...a może koleżanka????fantom pisze:A to moze kolega domurst ? Albo jeszcze jakis inny kolega z tej paczki ?nodrog pisze:No niestety kolega nodrog nie stosuje i nie stosował...fantom pisze:Chyba kolega nodrog stosuje 100 push-ups
Tak mi się przypomniał jeden starszy Pan:nemi pisze:
...trzymajcie się...
A co mi tam http://nk.pl/#profile/2154237/gallery/album/2/1.mariuszbugajniak pisze:Słuchajcie Pumki, po rozmowach z niektórymi z naszego stada mamy propozycje, abyśmy się ujawniki, kto oczywiście chce i czuje taką potrzebe, linki do NK czy Facebooka, myśle że nic niebezpiecznego z tego nie wyniknie...
ja oczywiście jestem z imienia i nazwiska zalogowany to możecie mnie znaleźć wszędzie![]()
luźna propozycje, kto chce to mi miło poznać