odświeżanie
-
- Wyga
dostałem informacje z biura organizatora:
na mapie trasy dostępnej na stronie są zaznaczone punkty z samą wodą (na połówkach czyli 7,5 ; 12,5 itd) - na nich także będzie dostępna woda do gąbek.
Gąbki będą w pakiecie startowym, nie na trasie.
na mapie trasy dostępnej na stronie są zaznaczone punkty z samą wodą (na połówkach czyli 7,5 ; 12,5 itd) - na nich także będzie dostępna woda do gąbek.
Gąbki będą w pakiecie startowym, nie na trasie.
- tosiek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 04:23:58
Też się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że jak ktoś biega w obcisłych spodenkach to można za spodenki wsadzić. Zaraz jednak mi się przypomniało jak na jednym z półmaratonów polałem sobie zimną wodą z takiej gąbki kark i jak mi ta woda spłynęła aż do...mironoza pisze:Tylko jak tą gąbkę transportować? Pod czapką? A jak się biega bez czapki, lub jest zimno?
Serio pytam bo nie wiem. A że fajnie jest się odświeżyć więc warto by mieć ze sobą gąbkę.

Chyba trzeba będzie sobie gąbeczkę w ręce trzymać.

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Na Cracovia Maraton gąbkę przez 20km trzymałem właśnie przyciśniętą spodenkami za pasem.. obtarło mnie tak że aż krwawiłem...
potem rozkminiłem i wsadziłem kawałeczek koszulki z jednej strony do spodenek i dopiero między koszulke i spodenki dałem gąbke.. ideał...
w ręce było mi niewygodnie...
potem rozkminiłem i wsadziłem kawałeczek koszulki z jednej strony do spodenek i dopiero między koszulke i spodenki dałem gąbke.. ideał...
w ręce było mi niewygodnie...
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gabka pod czapke, chuste, beret... Zele mam w tym http://ergo-sklep.pl/upload/blog/propoz ... deuter.jpg
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:57
- Życiówka w maratonie: 3:31:17
a ja nie biorę gąbki 
wystarczą mi 2 kubki wody wylane na głowę

wystarczą mi 2 kubki wody wylane na głowę