KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Jejuuu, ale sie u Was dzieje. Ja w okolicach bywam od czasudo czasu, ale zawsze w sobote cos wypada - nie wymowka! cos biegowego! Ostatnio bylam na dogtrekkingu, a w najblizsza moja sobote w Polsce planuje biec 10km i znowu lipa z BBL.
A Ty o nas chyba zupełnie zapomniałaś.
A biegasz z pieskiem? Ja też bym chciał, nawet już obiegłem z moim raz Pogorię !!! :-)
Obrazek
New Balance but biegowy
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja podjałem dziś decyzje, koniec z bieganiem. Zaczynam skakać o Tyczce :-) a nóż widelec mam jakieś genetyczne predyspozycje ? :) Tak na łamach forum GRATULUJĘ Pawłowi WOJCIECHOWSKIEMU złotego medalu w DAEGU :)
bochemian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Przychylam się do gratulacji, super wyczyn.

Tak nawiasem to moja żona nigdy nie oglądała skoków o tyczce, oglądaliśmy razem, musiałem jej wszystko tłumaczyć (dlaczego ten jest pierwszy a tamten drugi pomimo, że tyle samo skoczyli) ale najważniejsze to nie widziałem żeby tak się emocjonowała :)

I pytanie do Agnieszki i/lub Bziuma: jak tam z atrakcjami dla dzieciaków w weekend??
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pardito, no jasne, że kojarzy:) (Żeglarza też:)
xenon, gratulacje:))) (rozdajesz juz autografy?)

Bochemian, tak jak ustaliliśmy: Bzium zajmie sie dziecmi, ja -doroslymi. Zapraszamy:)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No wczoraj w SPodku na siatkówce próbowałem, i sie kręciłem przy Włochach, Czechach, POnownie Ruskach i nawet Polakach... i nikt nie zobaczyl we Mnie przyszlego Mistrza Swiata Wojciechowskiego :) Nikt mnie nie prosil o Autograf . Obraziłem sie na siatkówkę w takim razie Poszukam swoich fanów gdzie indziej :)
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Mnie niestety w sobotę nie będzie a szkoda bo Agnieszka nie będzie mogła się mną zająć...

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piotruś czemu się wyłamujesz. A swoją drogą nieuważnie czytałeś, Tobą zajął by się Bzium :-)
A czy skoki o tyczce to ta dyscyplina, która uprawiali już rycerze na turniejach, gdy im kopia na sztorc stanęła :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Xenonie nie martw się. W sobotę rano na AWF-ie porozdajesz autografy. Bzium to by pewnie nawet na łydce chciał:) A może się skombinuje jakąś tyczkę i sprawdzisz czy faktycznie masz talent. Jak będzie efektownie to zostaniesz nawet gwiazdą youtuba. Wtedy już się od fanów nie odgonisz:)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Weźcie kamerę to nakręcimy coś z "Tyczką" w roli głównej :) i będę gwiazdą REDTuba ;)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A mógłbyś wytłumaczyć co to jest ten czerwony Tuba i co tam jest, i co robisz na tym portalu, to jakaś sportowa strona z bieganiem, warto się zalogować? Może byś linka dał na forum, aby wszuscy mogli korzystać, bo nie mogę znaleźć. Czy ktoś jeszcze daje tam swoje filmiki, tak, jak ja moje rodzinne filmy przesyłam na You Tube. Nie bądź Xenon taki tajemniczy, co to jest ten redtuba? Jaki masz tam swoje ulubione filmy, archiwizujesz tam swoje towarzyskie wydarzenia :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Olo czy to strona sportowa to nie wiem, choć możliwe, że znajdziesz tam filmiki z rycerzami, którym na sztorc stanęła kopia. Jako, że w sobotę mają być dzieci to chyba powinienieś Xenon przełożyć te swoje zabawy na inny termin.

A kto startuje w parku w sobotę wieczorem?
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja chciałbym się trochę wieczorem rozerwać, zbyt szumnie by brzmiało, gdybym napisał startuję :-). Ale dlatego przyjdę na luzie też na AWF rano, myślę, że nieznacznie pogorszy to tylko mój wynik :-).
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no Taka czerwona tuba, takie polskie forum miłośników biegania. Tak słyszalem :) w internecie tak pisało... :-)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widać, że dopiero zacząłem biegać, bo nie wiedziałem, że to platforma biegaczy, ale dzięki wyjątkowej miłości Xenona do "biegania" znów wiedza wszystkich w tym i moja na forum się wzbogaciła. Nie pozostaje nam nic innego, tylko jeżeli chcemy się rozwijać biegowo to musimy wytrwale jak Xenon zacząć śledzić tę stronę. Kto już się zalogował? Dziewczyny, chłopcy do roboty :-). Xenon, ale swoją drogą to nie wiedziałem, że Ci się wszystko z bieganiem kojarzy, nawet ta tuba. Widać stary jestem, Niemen już śpiewał Dziwny jest ten świat.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A teraz o tym co mi się z bieganiem kojarzy. Pobiegłem sobie na próbę spod Carreforu w WPKiW aby zobaczyć, jak się wbiega pod Planetarium, a potem dookoła parku w lewo od Bażanta i z powrotem do Carrefouru. Moim tempem, ale fajnie było, ciekawe czy uda mi sie nie być ostatnim. A czy ktoś ma wyrysowaną mapkę trasybiegu do gwiazd? Chyba była już o tym mowa na forum.
Obrazek
ODPOWIEDZ