Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Powodzenia Kanas! Będę trzymać kciuki aż do samego startu! Potem liczę na wyczerpującą relację z Twojego startu. Trzymaj się ciepło!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Kanas, pieeeeeknie pocisnęłaś!
A tak snując marzenia... gdybyś zdjęła te rolki i zrobiła tę trasę w ym czasie bez nich - to byłabyś mistrzynią świata w maratonie :D
Teraz się relaksuj, należy Ci się
A tak snując marzenia... gdybyś zdjęła te rolki i zrobiła tę trasę w ym czasie bez nich - to byłabyś mistrzynią świata w maratonie :D
Teraz się relaksuj, należy Ci się
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Gratulacje Kanas! Ależ Ty śmigasz na tych rolkach! Cieszę się, że moje kciuki trochę pomogły Pozdrawiam serdecznie.
P.S. Plan na półmaraton fajny. Prosty i na luzie. Gdybyś się jednak nudziła, to proponuję ten dla srednio zaawansowanych 5x w tyg. Sama o nim myślę
P.S. Plan na półmaraton fajny. Prosty i na luzie. Gdybyś się jednak nudziła, to proponuję ten dla srednio zaawansowanych 5x w tyg. Sama o nim myślę
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
strasb pisze:Kanas, nie masz wyboru, musisz przejechać w 1h55', bo potem wszystkie kciuki dla Makar.
Widzisz, jak Cię zmotywowałam?Kanas78 pisze: Jadę okrążenie 3, 4 widzę że na 4 pętli mam taki dobry czas, że aż zwątpiłam, czy to już na pewno czwarta??? No ale tak, czwarta, cholera, marzyłam, żeby zrobić choć 2h30 a tu mi wychodzi, że może się zmieszczę w dwóch godzinach!!
No to się zmieściłam: 1:59:20!!! I do teraz jestem w szoku. Mój pierwszy maraton to było 3:05...
Dobra, nie będę sobie żadnych zasług przypisywać, pięknie pojechałaś, pod górę, pod wiatr i w ogóle! Serdeczne gratulacje! Bieganie pomogło w rolkach, a dzięki wyśmiganym na rolkach kilometrom to pewnie już teraz byś spokojnie ukończyła półmaraton. Plan, który zamierasz robić jest fajny, mnie się prawie go udało ukończyć zanim kość śródstopia pooooszła.
-
- Zaprawiony W Bojach
fajnie że zeszłaś aż tyle poniżej swojego celu
dziwią mnie trochę te średnie ... czułaś tą prędkość czy masz wrażenie że na treningach masz nieco zaniżoną średnią prędkość ?
dziwią mnie trochę te średnie ... czułaś tą prędkość czy masz wrażenie że na treningach masz nieco zaniżoną średnią prędkość ?
10km- 49:31, 1.09.2012 II Bieg Fabrykanta
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania
BLOG
KOMENTARZE
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania
BLOG
KOMENTARZE
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
wow, rekord pobity o godzinę - chociażby to były 4 godziny - mówi sam za siebie flow był!
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Pojechałaś fantastycznie! Czas naprawdę godny pozazdroszczenia. Chyba sobie jakieś skrzydełka dopięłaś albo turbodoładowanie . Super!
A roleczki nasz śliczne.
A roleczki nasz śliczne.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Na treningach nigdy się nie jedzie na maxa. Co innego na zawodach. Tu daje się z siebie wszystko. Do tego dochodzi atmosfera zawodów, rywalizacja, adrenalinka. No i tor zrobił swoje, jest bardzo szybki i bezpieczny. Nawet wiatr nie przeszkadzał, aż tak bardzo, bo później pomagał No i czasy zwycięzców (Szwajcarów, 1h 4min) potwierdza fakt, że to były dobre dla wszystkich zawody.killerek pisze:fajnie że zeszłaś aż tyle poniżej swojego celu
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Zgadza się. To będzie jego pierwszy maraton, chce po prostu dobiec do mety i nie zrobić sobie kuku wiem, że będzie biegł z pejsami na 4:30 ale może być różnie. Ja będę mu dopingować i biorę udział w tym dniu w biegu olimpijskim
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Kanas,
ja to sobie tak scielam opuszek w maju, ze dotad czucia nie ma.
Lewy paluszek, wskazujacy. Ale ze jestem praworeczna, to jakos z tym zyje
Dobrze wiec, ze Twoj pulsuje!
ja to sobie tak scielam opuszek w maju, ze dotad czucia nie ma.
Lewy paluszek, wskazujacy. Ale ze jestem praworeczna, to jakos z tym zyje
Dobrze wiec, ze Twoj pulsuje!
-
- Zaprawiony W Bojach
a to jak mi dobrze pojdzie to pewnie nawet mi nie mignie. trzymam za niego kciuki!Kanas78 pisze:Zgadza się. To będzie jego pierwszy maraton, chce po prostu dobiec do mety i nie zrobić sobie kuku wiem, że będzie biegł z pejsami na 4:30 ale może być różnie. Ja będę mu dopingować i biorę udział w tym dniu w biegu olimpijskim
ala Kanas uprzedzaj przed takimi drastycznymi opisami
dobrze ze to nie palec u nogi