Zoltar, ale switem piszesz... Co to sie stalo - spac sie nie dalo? Czy pedzisz z krawatem?zoltar7 pisze:Święte słowa droga Pani, święte słowa. Mądre stare ludzie powiadają, że tam gdzie jest wola tam i sposób się znajdzie, no i abarotwisnia pisze:
jak się człowiek wykręca to jakiś argument przeciw zawsze znajdzie!![]()
pardita - komentarze
Moderator: infernal
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Je...ne komary spać nie dająpardita pisze:
Zoltar, ale switem piszesz... Co to sie stalo - spac sie nie dalo? Czy pedzisz z krawatem?
Ale widzę, że Parditka też już na nóżkach... jak się spało Słoneczko?
No dobra dość tego cukrzenia, tylko myć ząbki i na wybieg... znaczy się... wybieg z domu.
Ja się też będę powoli zbierał, bardzo powoli, bo nie ma pośpiechu, bo nie ma upału
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- chel
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
ciesz się.pardita pisze: Nawet nie wiedziałam, że takie części ciała mogą boleć...No więc dzis nawalały okolice kości ogonowej.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Ja też nie! O bieganiu można pomarzyć...Chel, czy ja dobrze pamiętam, że pisałaś, że jeździałaś konno?
- chel
- Zaprawiony W Bojach

tak, ale na koniu/pod koniem
nic nigdy mi się nie stało. raz spadłam z oblodzonych schodów podskakując na każdym (najwięcej wypadków zdarza się w domu
), a raz nie wyszedł mi skok przez kozła w szkole. i nie marzyłam wtedy o bieganiu, co o siedzeniu.. 
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Ja się kiedyś załatwiłam u progu wakacji jak mój ulubiony wierzchowiec miał nadmiar sił, bo wracał do pracy po dłuższej przerwie. Taak, siedzenie na twardym to było wyzwanie. 
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

A ja sobie kiedys kość ogonową obtrzaskałam probujac swych sil na snowboardzie.
Jednak jestem stworzenie dwunożne - narciarskie, nie jednonożne
Ale ten dzisiejszy ból to ból-niespodzianka, chyba będzie trzeba plecy i pośladki wzmocnić...
Jednak jestem stworzenie dwunożne - narciarskie, nie jednonożne
Ale ten dzisiejszy ból to ból-niespodzianka, chyba będzie trzeba plecy i pośladki wzmocnić...
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

No wiec oczywiście olałem "bieg krawata"...
Ale tak w ogóle w Warszawie warunki do biegania bardzo dobre
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Ej Zoltar Zoltar... szkoda wielka. Taaaka atrakcja, a Ty tak ja zignorowales.zoltar7 pisze:No wiec oczywiście olałem "bieg krawata"...
U mnie tez warunki niezle:) 15 stopni, wiaterek, slonce..
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Moje oswajanie ze snowboardem też było bolesne w tych rejonach, ale na koniu, a raczej obokpardita pisze:A ja sobie kiedys kość ogonową obtrzaskałam probujac swych sil na snowboardzie.
Jednak jestem stworzenie dwunożne - narciarskie, nie jednonożne![]()
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Dla kogo atrakcja dla tego atrakcja, ja rozumiem, że dla płci przeciwnej i dla kilku przedstawicieli płci tej samej jak np. Piróga, Poniedziałka, czy Raczkapardita pisze:Ej Zoltar Zoltar... szkoda wielka. Taaaka atrakcja, a Ty tak ja zignorowales.zoltar7 pisze:No wiec oczywiście olałem "bieg krawata"...
U mnie tez warunki niezle:) 15 stopni, wiaterek, slonce..
Ale ja sobie dla siebie, nie czyniąc mam nadzieję w sąsiedztwie niepotrzebnej sensacji dziś wybiegałem minimum do "biegania z Parditą" tj. jakieś 10-11 km, w przyzwoitym jak dla mnie tempie.
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Przyzwoitym tempie... mniemam, że bym za Tobą zipała ledwo. Bo Ty ładnie śmigasz i regularnie itd.zoltar7 pisze:Dla kogo atrakcja dla tego atrakcja, ja rozumiem, że dla płci przeciwnej i dla kilku przedstawicieli płci tej samej jak np. Piróga, Poniedziałka, czy Raczkapardita pisze:Ej Zoltar Zoltar... szkoda wielka. Taaaka atrakcja, a Ty tak ja zignorowales.zoltar7 pisze:No wiec oczywiście olałem "bieg krawata"...
U mnie tez warunki niezle:) 15 stopni, wiaterek, slonce..![]()
Ale ja sobie dla siebie, nie czyniąc mam nadzieję w sąsiedztwie niepotrzebnej sensacji dziś wybiegałem minimum do "biegania z Parditą" tj. jakieś 10-11 km, w przyzwoitym jak dla mnie tempie.
I wiesz co - aż się dziwie, że przy takim eleganckim kolometrażu etc to chudnięcie (o którym wspominasz tu i ówdzie) Ci słabo idzie..
dopisek 1. nie czepiam się i nie potępiam, po prostu się dziwię.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Jakie regularnie... ostatnio bardzo nieregularnie właśnie
Z tym chudnięciem, to jest tak, że aby na prawdę chudnąć, musiałbym przebiegać tygodniowo jakieś 50 km... Ale pozytywne jest to, że przynajmniej nie tyję
A tempo śr. było 5,37 i czułem, że jeszcze z 5 km bym tak sobie mógł podreptać, ale skończył mi się czas przeznaczony na trening
Z tym chudnięciem, to jest tak, że aby na prawdę chudnąć, musiałbym przebiegać tygodniowo jakieś 50 km... Ale pozytywne jest to, że przynajmniej nie tyję
A tempo śr. było 5,37 i czułem, że jeszcze z 5 km bym tak sobie mógł podreptać, ale skończył mi się czas przeznaczony na trening
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Ech, no to bym zipiała... ledwo ledwo.. Jutro chcę jeszcze 8 km zrobić, jak kość ogonowa zezwoli, we wtorek odpoczynek (i szczepionka),a w smrodę Bartoszakzoltar7 pisze:Jakie regularnie... ostatnio bardzo nieregularnie właśnie![]()
Z tym chudnięciem, to jest tak, że aby na prawdę chudnąć, musiałbym przebiegać tygodniowo jakieś 50 km... Ale pozytywne jest to, że przynajmniej nie tyję![]()
Z chudnięciem to taka matematyka - skoro nie biegasz 50 km, tylko mniej, to jedz mniej, powinno wyjść na to samo... na chłopski rozum!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Nie da się już mniej jeść... jem tak mało jak wróbelek Elemelek, albo jeszcze mniej tyle co np. kot napłakał
Nic nie pomaga.
Nic nie pomaga.