:edit
Udało mi się odnaleźć to o co pytałem tutaj ale po przeczytaniu regulaminu zacząłem mieć wątpliwości,
firma ASICS nie ponoszą odpowiedzialności za wypadki, w tym śmierć i obrażenia fizyczne lub psychiczne, które mogą się wydarzyć przed, w trakcie lub po badaniu FOOT ID.
czy wie ktoś jak wygląda takie badanie i czy ktoś kto po 30 latach życia głównie siedząc i aktualnie 2 tygodniowym stażu świeżakowania w biegach może je wykonać? Jak rozumieć "bieganie na bieżni jest dość intensywnym sportem"? Ten test to jakiś wyczynowy test?Analiza dynamiczna stopy jest bezpłatna i wykonywana na własne ryzyko uczestnika. ASICS zastrzega sobie prawo do kontroli uczestników i ewentualnego wykluczenia ich z udziału w analizie dynamicznej, ponieważ bieganie na bieżni jest dość intensywnym sportem. Uczestnicy sami muszą ocenić, czy stan ich zdrowia jest odpowiedni do udziału w analizie dynamicznej. Jeśli masz problemy ze zdrowiem, nadwagą, lub jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości, co do swojej kondycji w bieganiu, radzimy najpierw zasięgnąć porady lekarza. Radzimy zasięgnąć rady przed rozpoczęciem badania dynamicznego na bieżni.