to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym wszystkich powitać. Trafiłem tutaj dlatego, że po prostu postanowiłem zacząć biegać. Jestem "wysportowany" w miarę, staram się coś ze sobą robić, ale zaczyna brakować czasu na (dla mnie) "normalny" sport, więc jak wcześniej wspomniałem chcę zacząć biegać. Ważę mniej niż 70 kg i mam trochę ponad 180cm wzrostu, mam 17 lat. Jak zacząłem szukać butów to zaciekawiły mnie modele minimalistyczne. Ze względu na mega bogatą reklamę Nike Free zainteresowałem się właśnie takimi butami, ale widzę, że jest wiele innych butów tego typu. Nie mam trochę zaufania do butów np. z Decathlona, nie mam też pieniędzy na buty za 500-600 zł. Nie jestem takim hardkorem żeby biegać w jakiś butach takich - Vibram Fivefingers. Chcę po prostu w miarę normalne buty do biegania. Moglibyście coś mi poradzić, dokładnie powiedzieć. Wszystko jest trochę chaotyczne i trochę trudno mi się tutaj połapać. Widziałem jakieś Reeboki Zigcośtam, adidasy CC Ride i te nieszczęsne nike free, ale skąd ja mam wiedzieć co wybrać.

Sory za trochę chaotycznego posta, ale mam nadzieje że zrozumiecie.