BIEG W BIKINI - 28 sierpnia, Warszawa
Moderator: beata
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Drogie Panie,
Zapraszam do udziału BIEGU W BIKINI!
28 sierpnia na Plaży Wilanów o godz. 14-tej - czekają atrakcyjne nagrody!
Nagrodzone zostaną 3 najszybsze i MISS biegu. WARTO:)
Ja biegnę;)
Zapraszam do udziału BIEGU W BIKINI!
28 sierpnia na Plaży Wilanów o godz. 14-tej - czekają atrakcyjne nagrody!
Nagrodzone zostaną 3 najszybsze i MISS biegu. WARTO:)
Ja biegnę;)
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
troche za daleko ale z przyjemnoscia ogladne fotki
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
aż zaczęłam szukać przycisku "lubię to!"Bawareczka pisze:troche za daleko ale z przyjemnoscia ogladne fotki
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Zastanawiam się, czy moje bikini pasuje do faasów
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
No i fajnie, a tu dodatkowo ten człowiek ma być kobietą w bikini. Dla mnie osobiście to aspekt który dodatkowo podnosi wartościowość, ale to pewnie zaleta bycia płytkim...ronja pisze:W sporcie liczy się człowiek i to uważam za aspekt wartościowy...
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No i wyszło, że bieganie w bikini jest dla "płytkich", a bieganie zwykłe dla "wartościowych".
Bieganie jest bieganiem, czy to nago, czy w bikini, czy też w worku na kartofle.
Może dla równowagi płci wystarczy zorganizować bieg w samych slipach dla mężczyzn na plaży (a może już są takie biegi?) i też zrobić wybory MISSTERA i po sprawie
Bieganie jest bieganiem, czy to nago, czy w bikini, czy też w worku na kartofle.
Może dla równowagi płci wystarczy zorganizować bieg w samych slipach dla mężczyzn na plaży (a może już są takie biegi?) i też zrobić wybory MISSTERA i po sprawie
-
- Wyga
konkurencja sportowa i wybór najlepszego towaru - to nie gra do końcagwynbleidd pisze:No i fajnie, a tu dodatkowo ten człowiek ma być kobietą w bikini. Dla mnie osobiście to aspekt który dodatkowo podnosi wartościowość, ale to pewnie zaleta bycia płytkim...ronja pisze:W sporcie liczy się człowiek i to uważam za aspekt wartościowy...
zabawy tego typu uważam za nudne i powielające schematy... nie mówiąc o tym, że większość ludzi nie chciałabym oglądać w negliżu
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
No cóż, z czasem można nabrać do siebie dystansu i zrozumieć, że czasami warto się swoją pasją bawić, a nie tylko brać ją smiertelnie serio i trzaskać długie wybieganai do maratonu
Z góry przepraszam tych, którzy ewentualnei mnie w tym bikini będa musieli oglądać
Z góry przepraszam tych, którzy ewentualnei mnie w tym bikini będa musieli oglądać
-
- Zaprawiony W Bojach
gdzies mi sie o uszy obilo ze Panowie maja startowac w SAMYCH krawatach tym razem wiec i o nas ktos pomyslal jesli wiadomosc sie potwierdzi to chyba sie przejadeKanas78 pisze: Może dla równowagi płci wystarczy zorganizować bieg w samych slipach dla mężczyzn na plaży (a może już są takie biegi?) i też zrobić wybory MISSTERA i po sprawie
- T.time
- Wyga
e tam, to niebezpieczne dla zdrowia, a powyżej miseczki D powinno być w ogóle zabronione
to sie oczywiście tyczy tylko pań, bo na panów to ma zapewne dobroczynny wpływ. Już widzę te tłumy gapiów, komentujące ze znawstwem walory biegowe zawodniczek
to sie oczywiście tyczy tylko pań, bo na panów to ma zapewne dobroczynny wpływ. Już widzę te tłumy gapiów, komentujące ze znawstwem walory biegowe zawodniczek
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Bardzo proszę radaktora Biegania.pl, 3 tomy zdjęć
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Wyga
madame, jestem socjologiem płci (m.i. z naciskiem na gender in sports) i to także jest moją pasjąBeauty&Beast pisze:No cóż, z czasem można nabrać do siebie dystansu i zrozumieć, że czasami warto się swoją pasją bawić, a nie tylko brać ją smiertelnie serio i trzaskać długie wybieganai do maratonu
-
- Zaprawiony W Bojach
czy to prawda, że 90% socjologów płci to zakamuflowane feministki? ;P
ja na bieg z krawatem się nie piszę, ale bieg bikini uważam za dobry, nowatorski pomysł, który może zwrócić uwagę szerszej publiczności na aspekty biegania dotychczas niedoceniane.
ja na bieg z krawatem się nie piszę, ale bieg bikini uważam za dobry, nowatorski pomysł, który może zwrócić uwagę szerszej publiczności na aspekty biegania dotychczas niedoceniane.