A przepraszam jedno koliduje z drugim? Czy to, że ja biegam przeszkadza mi w obowiązkach? Niemeszka pisze:A premier ma dobrze biegać, czy dobrze rządzić...?wolf1971 pisze:Najważniejsze, że jest aktywny i biega. Daje dobry przykład. Jakoś nie widzę biegającego lidera największej partii opozycyjnej
Premier Biega :D
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

Nie tylko Premier, ale i ... http://namonciaku.pl/3miasto/1,113052,1 ... werze.html
- tosiek
- Stary Wyga

- Życiówka w maratonie: 04:23:58
-
krass
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 51:21
- Życiówka w maratonie: 4:26:17
Ja myślę, że będąc w dobrej formie może lepiej rządzić.meszka pisze:A premier ma dobrze biegać, czy dobrze rządzić...?wolf1971 pisze:Najważniejsze, że jest aktywny i biega. Daje dobry przykład. Jakoś nie widzę biegającego lidera największej partii opozycyjnej
-
meszka
- Zaprawiony W Bojach

Bo już gorzej się nie da...chociaż po 9 października może się udać...krass pisze:Ja myślę, że będąc w dobrej formie może lepiej rządzić.meszka pisze:A premier ma dobrze biegać, czy dobrze rządzić...?wolf1971 pisze:Najważniejsze, że jest aktywny i biega. Daje dobry przykład. Jakoś nie widzę biegającego lidera największej partii opozycyjnej
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Meszka, zaczynasz wchodzić w politykę, Twój pierwszy post w tym temacie jest skierowaniem dyskusji na politykę. To nie jest forum polityczne więc sugeruję odpuszczenie.
-
meszka
- Zaprawiony W Bojach

W końcu to dział melanż. W temacie o katastrofie smoleńskiej drastyczniejsze komentarze padały o śp Lechu Kaczyńskim.Adam Klein pisze:Meszka, zaczynasz wchodzić w politykę, Twój pierwszy post w tym temacie jest skierowaniem dyskusji na politykę. To nie jest forum polityczne więc sugeruję odpuszczenie.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Meszka proszę cię odpuść tę politykę, jest tyle innych "wspaniałych" forów gdzie można sobie podyskutować o polityce.
Ja założyłem ten wątek bez żadnych intencji politycznych. Donald Tusk jest premierem czy się to komuś podoba czy nie i przy okazji na prawdę zapowiedział nie tak dawno, że chce przebiec maraton... a to jest świetna promocja biegania.
Ja założyłem ten wątek bez żadnych intencji politycznych. Donald Tusk jest premierem czy się to komuś podoba czy nie i przy okazji na prawdę zapowiedział nie tak dawno, że chce przebiec maraton... a to jest świetna promocja biegania.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
bemrunner
- Dyskutant

Jest jeden fajny przekaz z tego. Donald ma hobby (bieganie, piłka nożna). Jeśli ma hobby, to nie jest źle.
Ilu jest polityków (bez nazwisk i partii
), którzy sprawiają wrażenie, że nie mają żadnego hobby ? Że całe ich życie to polityczne przepychanki ? Cała masa, moim zdaniem, niestety
.
pozdrawiam.
ps. Też biegam i gram w piłkę, może to prosta droga do fotela premiera, hmm
Ilu jest polityków (bez nazwisk i partii
pozdrawiam.
ps. Też biegam i gram w piłkę, może to prosta droga do fotela premiera, hmm
Od 03-10-2011 zmieniłem nick'a na krunner. Ostatni raz, obiecuję 
-
grzechu_wroc
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
na ręku Garmin 110, czyli też niska półkazoltar7 pisze:Premier biega w adidas response cushion 19 (czyli żaden tam multiwypas).
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: kiepska
Tusk to jeszcze nic - widzieliście jak wygląda Sławomir Nowak z kancelarii Prezydenta?

Byłem naprawdę pod wrażeniem jak to zobaczyłem pierwszy raz. Swoją drogą - wiele razy mijałem w Łazienkach dyszącego Schetynę, ale to był raczej smutny obrazek

Byłem naprawdę pod wrażeniem jak to zobaczyłem pierwszy raz. Swoją drogą - wiele razy mijałem w Łazienkach dyszącego Schetynę, ale to był raczej smutny obrazek
-
blink
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 53
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach