Premier Biega :D
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Zobacz jak Premier Tusk biega...
zwraca uwagę gustowna czapeczka, garmin na ręce i spodnie z piłkarskiej kolekcji Nike
http://namonciaku.pl/3miasto/51,113052, ... .html?i=43
zwraca uwagę gustowna czapeczka, garmin na ręce i spodnie z piłkarskiej kolekcji Nike
http://namonciaku.pl/3miasto/51,113052, ... .html?i=43
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
No proszę, pełna profeska 
Gdzieś kiedyś przeczytałam, że politycy powinni biegać jak najwięcej, bo w czasie, kiedy biegają, nie podejmują głupich decyzji i nie politykują

Gdzieś kiedyś przeczytałam, że politycy powinni biegać jak najwięcej, bo w czasie, kiedy biegają, nie podejmują głupich decyzji i nie politykują

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Biega bo jest częstym gościem na boiskach piłkarskich i orlikach oraz trenuje w ten sposób do meczu Posłowie - Gwiazdy TVN.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Stary Wyga
Generalnie to cytowany artykul jets o niczym. Nasmiewa sie autor z ochroniarz, a pewnie sam malo co robi. A dwa to ochroniarz jest tam gdzie powinien byc, czyli za vipem i pewnie biega w kurtce, zeby zakryc bron, ktora tak dzielnie dzwiga dla ochorny naszego premiera
A mi sie przypomnialy zdjecia Billa Clintona jak biegal, a za nim tlum ochroniarzy, smiesznie to wygladalo

A mi sie przypomnialy zdjecia Billa Clintona jak biegal, a za nim tlum ochroniarzy, smiesznie to wygladalo

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Teraz sobie wyobraź, że większość strzelców, zamachowców, strzela w pierś lub głowę. I co Ci ochroniarze z tyłu mogą w takim momencie zrobić. Jeśli okolica przed wybieganiem Płemieła jest sprawdzona, to można sobie pozwolić na taki stan rzeczy, że ochrona biegnie z tyłu.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Stary Wyga
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Premier biega w adidas response cushion 19 (czyli żaden tam multiwypas). A ochroniarz to chyba biegnie w butach NB.
Premier biega bo postanowił przebiec maraton. Taka moda
.
Osobiście uważam, że taki gest nie zaszkodzi popularności biegania w Polsce a może nawet pomoże.
Premier biega bo postanowił przebiec maraton. Taka moda

Osobiście uważam, że taki gest nie zaszkodzi popularności biegania w Polsce a może nawet pomoże.

- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
@Zoltar
Masz może informację, w którym maratonie?
A co do butków... Czy to, że jest Premierem RP zobowiązuje do biegania w multiwypasionych butach? Może ten model adika akurat mu odpowiada. Z tego co wiem, to on generalnie biega i nie jest to gest z jego strony.
Szkoda, że nie mówi się o tym w taki sposób właśnie, żeby zachęcić innych do aktywności (taki przykład z góry
). Olejniczak czy Mężydło mogliby także zrobić coś dla "rozrusznia" społeczeństwa. A może moda na bieganie to byłby dobry pomysł na kampanię wyborczą? Może raczej nie mieszać biegania z polityką....
A co do butków... Czy to, że jest Premierem RP zobowiązuje do biegania w multiwypasionych butach? Może ten model adika akurat mu odpowiada. Z tego co wiem, to on generalnie biega i nie jest to gest z jego strony.
Szkoda, że nie mówi się o tym w taki sposób właśnie, żeby zachęcić innych do aktywności (taki przykład z góry

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Gest nie gest, Premier Tusk udzielił kiedyś wywiadu w którym zapowiedział, że chce przebiec maraton, niestety wolf1971 nie powiedział który.wolf1971 pisze:@Zoltar
A co do butków... Czy to, że jest Premierem RP zobowiązuje do biegania w multiwypasionych butach? Może ten model adika akurat mu odpowiada. Z tego co wiem, to on generalnie biega i nie jest to gest z jego strony
A co do butów, to wśród moich rozlicznych par biegowych butów odnajduję identyczne jak premiera (nawet w tym samym kolorze)

Tak więc wolf źle odczytałeś moją wypowiedź, to nie była krytyka pod kierunkiem butów premiera a radość z faktu, że mam takie same buty jak Premier, bo jestem równie skromnym człowiekiem jak ON

-
- Zaprawiony W Bojach
A premier ma dobrze biegać, czy dobrze rządzić...?wolf1971 pisze:Najważniejsze, że jest aktywny i biega. Daje dobry przykład. Jakoś nie widzę biegającego lidera największej partii opozycyjnej
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz