Bemowo - ktoś się przyłączy
- Jakub0308
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej,
Jeżeli ktoś nie lubi biegać samemu to zapraszam
Biegam po lesie na Bemowie, przy WAT, tak koło godzinki, półtorej, 2-3 razy w tygodniu.
pozdrawiam i zapraszam
Jeżeli ktoś nie lubi biegać samemu to zapraszam
Biegam po lesie na Bemowie, przy WAT, tak koło godzinki, półtorej, 2-3 razy w tygodniu.
pozdrawiam i zapraszam
If you run in Bemowo/Jelonki please be invite to join me :)
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
Jestem jak najbardziej zainteresowana, lubię biegac ale ciezko mi sie zmobilizowac,zeby to robic regularnie ;-(
moj mail w razie co to meery88@interia.pl
moj mail w razie co to meery88@interia.pl
-
- Rozgrzewający Się
-
- Dyskutant
800m ??? Z tego co wiem to stadion ma metrow max z 400, chodzilem tam do podstawowki, ale na dlugo przed tym zanim zdmodernizowali podworze.
I jak ? Byles tam juz ? Przyjemnie sie biega po tej sztucznej biezni ? Ja juz od dluzszego czasu planuje sie wybrac, ale jak na razie zasuwma na wacie.
I jak ? Byles tam juz ? Przyjemnie sie biega po tej sztucznej biezni ? Ja juz od dluzszego czasu planuje sie wybrac, ale jak na razie zasuwma na wacie.
- kuxa
- Stary Wyga
u mnie na jelonkach jest ootwarte boisko z bieznia chyba 400m , sp301, ul. brygadzistow 18. otwarte w g. 16-21
a ja obok w osiedlu domkow truchtam/maszeruje/ucze sie biegac. asfalt niestety, ale lepsze to niz krzywy chodnik
a ja obok w osiedlu domkow truchtam/maszeruje/ucze sie biegac. asfalt niestety, ale lepsze to niz krzywy chodnik
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
-
- Dyskutant
No hej, zazwyczaj biegam sam , ale gdyby ktoś z Bemowa lub okolic chciał opuścić asfalt i pobiegać po lesie
to możemy pobiegać razem. Dojazd do Kampinosu zajmuje 15-20 minut (ok. 8 km), przykładowa trasa:
http://www.sports-tracker.com/#/workout ... r3fvcb9agd
Jak widać tempo niezbyt wysokie, odcinki biegowe ok. 6 min/km ale do tego dochodzi omijanie kałuż , korzenie drzew i podbiegi pod niewielkie górki.
Trzeba koniecznie zabrać coś przeciwko KOMAROM , ale przyjemność z biegania po leśnych ścieżkach bardzo duża.
pozdrawiam.
to możemy pobiegać razem. Dojazd do Kampinosu zajmuje 15-20 minut (ok. 8 km), przykładowa trasa:
http://www.sports-tracker.com/#/workout ... r3fvcb9agd
Jak widać tempo niezbyt wysokie, odcinki biegowe ok. 6 min/km ale do tego dochodzi omijanie kałuż , korzenie drzew i podbiegi pod niewielkie górki.
Trzeba koniecznie zabrać coś przeciwko KOMAROM , ale przyjemność z biegania po leśnych ścieżkach bardzo duża.
pozdrawiam.
Od 03-10-2011 zmieniłem nick'a na krunner. Ostatni raz, obiecuję
-
- Dyskutant
ooo
ja udaje sie do Kampinosu na dluzsze wybiegania. Mam jakies 7km do brzegu lasu, robie tam kolko (jakies 6-7km pomiedzy drzewami) i wracam. Srednio raz w tygodniu, a od jakiegos czasu robie w lesie przerwe na zbieranie grzybow (taka moja pasja). Troche zabija mi to trening, ale co tam :P
Biegasz po Kampinosie w konkretnych godzinach ? Moze bylbym ktoregos dnia nawet w stanie do Ciebie dolaczyc
@Kuxa - hmm nie wiedzialem o tej biezni, bede musial sie tam wybrac i zobaczyc jak sprawa wyglada
ja udaje sie do Kampinosu na dluzsze wybiegania. Mam jakies 7km do brzegu lasu, robie tam kolko (jakies 6-7km pomiedzy drzewami) i wracam. Srednio raz w tygodniu, a od jakiegos czasu robie w lesie przerwe na zbieranie grzybow (taka moja pasja). Troche zabija mi to trening, ale co tam :P
Biegasz po Kampinosie w konkretnych godzinach ? Moze bylbym ktoregos dnia nawet w stanie do Ciebie dolaczyc
@Kuxa - hmm nie wiedzialem o tej biezni, bede musial sie tam wybrac i zobaczyc jak sprawa wyglada
- kuxa
- Stary Wyga
A ja musze sprostować, bieżnia ma 200m :-/ no ale zawsze coś, dość nowa miękka nawierzchnia naokoło boisk więc nawet jakiś meczyk można obejrzeć żeby się nie nudziło
Tylko nie wiem jak będzie z otwarciem jak się rok szkolny zacznie
Tylko nie wiem jak będzie z otwarciem jak się rok szkolny zacznie
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
-
- Dyskutant
Niedziela rano tzn. start w godzinach 8:00-9:30 pod Kampinosem. Ewentualnie w tygodniu, ale coraz szybciej ciemno się robi, więc wtorek i czwartek najpóźniej o 18:00. Później trzeba będzie przesuwać treningi tygodniowe na b. wczesne godziny poranne niestety ew. z nich zrezygnować na rzecz telewizji i tłuszczyku . Grzybów nie zbieram, ale chętnie dowiem się jak odróżnić muchomora od nie-muchomoraBiegasz po Kampinosie w konkretnych godzinach ? Moze bylbym ktoregos dnia nawet w stanie do Ciebie dolaczyc
bemrunner
Od 03-10-2011 zmieniłem nick'a na krunner. Ostatni raz, obiecuję
-
- Rozgrzewający Się
Witam po przerwie! Kontuzja i inne sprawy mocno pokrzyżowały plany biegowe. Istotnie bieżna ma 400 metrów i właśnie tam załatwiłem sobie nogę, zachciało się ścigania z kolegą . Dopiero w zeszłym tygodniu wróciłem do biegania. Fajną trasę wymyślił kolega:w soboty biegamy z okolic pętli na Starym Bemowie w kierunku Klaudynu, potem w las koło jednostki wojskowej i aż do Latchorzewa+ powrót. W okolicach godziny 8.00 sporo ludzi na trasie . Polecam!
-
- Dyskutant
Witam,
Chętnie bym się przyłączył do jakiejś grupy biegającej w niedziele rano po Kampinosie albo po Łosiowych Błotach.
Chętnie bym się przyłączył do jakiejś grupy biegającej w niedziele rano po Kampinosie albo po Łosiowych Błotach.
1966 - rok Tysiąclecia Państwa Polskiego!
- aszka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:55:34
Cześć Koleżanki i Koledzy,
Ja bym się też przyłączyła do grupy kampinoskiej (o ile taka powstała?). Interesuje mnie bieganie w sobotę i niedzielę rano, ale na pewno nie przed 09:00 Teraz są świetne warunki, bo jest w miarę sucho - szkoda zmarnować taką pogodę na asfalt. Ja czasem jadę biegać do Kampinosu z bratem, ale dla niego bieganie jest na drugim miejscu za rowerem i ponieważ warunki nie są jeszcze złe, on często wybiera rower. My ruszaliśmy z okolic miejscowości o swojsko brzmiącej nazwie Buda, do której dostajemy się samochodem.
Ja bym się też przyłączyła do grupy kampinoskiej (o ile taka powstała?). Interesuje mnie bieganie w sobotę i niedzielę rano, ale na pewno nie przed 09:00 Teraz są świetne warunki, bo jest w miarę sucho - szkoda zmarnować taką pogodę na asfalt. Ja czasem jadę biegać do Kampinosu z bratem, ale dla niego bieganie jest na drugim miejscu za rowerem i ponieważ warunki nie są jeszcze złe, on często wybiera rower. My ruszaliśmy z okolic miejscowości o swojsko brzmiącej nazwie Buda, do której dostajemy się samochodem.
muchor pisze:Witam,