WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Koledzy z "Biegiem przez świat" ciekawe rzeczy publikują na fejsie:
Wrocław,Wrocław! ;) Już niebawem wbiegamy do tego pięknego miasta w związku z czym chcielibyśmy zorganizować małą akcję wsparcia dla Dominika. Co planujemy ? Mamy zamiar spotkać się z Wrocławianami pod Pasażem Grunwaldzkim o godz. 15:00 poczym potruchtać wspólnie w stronę rynku ;) Pod pręgierzem około 15:30 zostanie przeprowadzona mała zbiórka na rzecz Dominika Wołosza.Pieniążki będą zbieranie do naszych puszek. Pozdrawiamy BPŚ
Podejrzewam, że chodzi o piątek, bo według planu na ich stronie to właśnie 19 sierpnia mają przybiec do Wrocławia.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

przypominam wszystkim że jutro sobota:) Biegamy bo lubimy o 9.30 na Olimpijskim. Ja niestety jestem jeszcze 360km od Wrocka ale mam nadzieję, że jutro ktoś pochwali się przebiegnięciem wroclawskiego fragmentu trasy z chlopakami z "Biegiem przez świat".Do zobaczenia jutro")
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ponieważ ilość Bardzo Ważnych Spraw Do Załatwienia Przed Urlopem Koniecznie W Sobotę co nieco się zwiększyła, niestety jutro nie będę biegała, mimo, że lubię...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszam jak co tydzień na stadion lekkoatletyczny, na Olimpijskim o godzinie 9.30 na wspólne bieganie. Pozdrawiam do jutra Tomek.
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszamy na kolejny trening BBL we Wrocławiu o tradycyjnej porze 9.30. Jeśli ktoś nie dotrze to zachęcam do udziału w 21 biegu Solidarności na dystansie 5,2km. Start o 16 przy hotelu Wodnik ul. Na Grobli 28. Przypominam, że wśród startujących pod egidą Biegam Bo Lubię na koniec roku będą losowane koszulki :). Zapisy na miejscu do 15.30 lub przez http://www.online.datasport.com.pl/zapi ... zawody=292.
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
Aania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja już zapisana. Jutro rano stawię się na rozgrzewkę ;) Do zobaczenia!
Lus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Potwierdziłam dziś powiedzenie "kto późno przychodzi...". W biurze startowym ok, 15.10 nie było już numerów. Widziałam osoby z numerami startowymi powyżej 2000! Spotkałam kilkoro znajomych w podobnej sytuacji, zdecydowali się pobiec. Ja odpuściłam, bez chipa to jednak nie zawody. Tym bardziej, że nie miałam zegarka żeby złapać choćby orientacyjny czas i bez numeru nie mogłam oddać plecaka do depozytu. Trochę szkoda, ale mam nauczkę - zapisywać się przez internet. Mam nadzieję, że pozostali mieli udany start.
z pozdrowieniem,
Lucyna
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dzięki za ostatni wspólny trening :) Gratuluję wszystkim, którzy wystartowali w biegu Solidarności. Metę osiągnęło 821 osób, które miały numery oraz jeszcze kilka osób które zdecydowały się pobiec "nieoficjalnie" - brawa dla Ewy :). Lus mam nadzieję że nie zniechęciłaś się do zawodów i w następnych razem wystartujemy :) Bieg jest naprawdę super - w takim tłumie nogi same niosą :)
po biegu :)
Obrazek
Jacek Wosiek
JustuS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!
Jestem we Wrocławiu od niedawna.
Czy można w każdej chwili dołączyć do waszej grupki w sobotę??
Pozdrawiam!!!:)
Awatar użytkownika
Aania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

JustuS pisze:Witam!
Jestem we Wrocławiu od niedawna.
Czy można w każdej chwili dołączyć do waszej grupki w sobotę??
Pozdrawiam!!!:)
Zapraszamy! :)
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tak można dołączyć do nas zawsze w sobotę o 9.30 płyta stadionu lekkoatletycznego na Olimpijskim, zapraszamy na wspólne bieganie już w przyszłą sobotę. Czekamy na stadionie! Tomek i Jacek
Tadrion
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:49

Nieprzeczytany post

Ja jednak dzisiaj nie pojawiłem się (w przeciwieństwie do tego co mówiłem trenerowi Jackowi tydzień temu), gdyż postanowiłem odpocząć przed maratonem. Mam nadzieję, że trening był udany. Proszę o trzymanie za mnie i Mateusza kciuków w dniu jutrzejrzym.
Obrazek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tadrion pisze:Ja jednak dzisiaj nie pojawiłem się (w przeciwieństwie do tego co mówiłem trenerowi Jackowi tydzień temu), gdyż postanowiłem odpocząć przed maratonem. Mam nadzieję, że trening był udany. Proszę o trzymanie za mnie i Mateusza kciuków w dniu jutrzejrzym.
Trening jak dla mnie zawsze udany, pojawiły się nowe osoby,nastąpiły powroty z wakacji :) Pobiegaliśmy minutówki. Jutro oczywiście Was dopingujemy w maratonie :) Najpierw z ekipą bierzemy udział w biegu na milę, a potem bynajmniej ja wskakuję na rower, by jak najwięcej maratonu zobaczyć. Tomka możecie wypatrywać na 34km - obsługuje punkt odżywczy. Powodzenia:)
Jacek Wosiek
Tadrion
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:49

Nieprzeczytany post

UKOŃCZYŁEM! Niesamowite uczucie! :)

Czas: 5:27:30 netto. (brutto 5:31:19)
Bardzo męczący był upał, przed biegiem liczyłem na trochę więcej (może łamanie 5 godzin?). Po biegu cieszyłem się, że nie zszedłem z trasy. Cel złamania 5:30 powstał w okolicach 30km - gdybym nie miał jakiegoś celu ciężej marszobiegłoby się do mety ;) Patrząc na statystyki nie ukończyło ponad 130 z ponad 2900. Sporo większy odsetek niż rok temu.

Tu wrzuciłem mapkę i międzyczasy: http://connect.garmin.com/activity/113565814

Nie wiem jak poradził sobie Mateusz - nie potrafiłem odszukać go w wynikach.
Obrazek
Awatar użytkownika
sbusz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

GRATULACJE!!!
Sebik

Obrazek
ODPOWIEDZ