BYDGOSZCZ - ul. Gdańska 163. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od czasu do czasu dołącze do Was, mimo że nie mieszkam obecnie w Bydgoszczy. A te koszulki są świetne, czy będzie możliwość zakupić taką???
"Każdy robi co chce, dobrze lub źle - sam to już wie najlepiej"
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 30:48
- Życiówka w maratonie: 2:27:25
28 maj to piękna pora na świętowanie, zaraz po Dniu Matki i chwilę przed Dniem Dziecka, zapraszamy więc ponownie szanowne mamy z dziećmi na wspólne bieganie i parę zabaw, może brzmi banalnie, ale przypomnijcie sobie kiedy ostatnio braliście udział w zabawach ruchowych? To wspaniała forma na urozmaicenie treningu jak również na integrację z grupą no i co najważniejsze zabawę z dziećmi, może coś Wam pozostanie w pamięci i przyda się na biwaku, imprezie rodzinnej itp., zapraszamy w sobotę na 9.30 na Zawiszę, pozdrawiamy, Lucyna i Błażej.
-
- Stary Wyga
-
- Wyga
Zerowa forma to dla nas dużo jak na początek:-)))
Nie zastanawiaj się długo, dołącz do naszej ekipy
Zapraszamy serdecznie
Nie zastanawiaj się długo, dołącz do naszej ekipy
Zapraszamy serdecznie
-
- Rozgrzewający Się
Znalazłem dwa wrześniowe półmaratony: 04.09 - w Pile i 17.09 w Gnieźnie - Bieg Lechitów. Chciałbym w jednym wystartować i skłaniam się ku Pile. Proponuję lub szukam ewentualnego transportu - oczywiście w celu obnizenia kosztów podróży. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z biegania w Gnieźnie lub Pile to proszę o podzielenie się nimi na forum. No i oczywiście mile widziane sugestie dotyczące transportu.
-
- Stary Wyga
Na bieg w Pile bym sie pisal, ten drugi to moze byc problem. A co do transportu to nie posiadam wlasnego, jedynie moge pozyczyc auto lub dorzucic sie na paliwo, zawsze koszt mniejszy. Mysle, ze jeszcze moze jedna czy dwie osoby by jechaly od nas, wiec jak sie podzieli koszty paliwa na 3 czy 4 to nie bedzie tragicznie
- Nika_Mo
- Rozgrzewający Się
Do Feelipe,
Jeśli Feelipe to Filip Z. , to serdecznie gratuluję życiówki w sobotnim nocnym półmaratonie nad Kanałem! Chyba nikt nie poprawił życiówki o tyle, ile Tobie się udało. Wszyscy byliśmy pod wrażeniem! Gratulacje, poszło Ci nawet lepiej niż planowałeś, prawda?
Jeśli Feelipe to Filip Z. , to serdecznie gratuluję życiówki w sobotnim nocnym półmaratonie nad Kanałem! Chyba nikt nie poprawił życiówki o tyle, ile Tobie się udało. Wszyscy byliśmy pod wrażeniem! Gratulacje, poszło Ci nawet lepiej niż planowałeś, prawda?
-
- Stary Wyga
Hejka, dzieki fakt poszlo lepiej niz planowalem, przymierzalem sie do 1:40-42 a wyszlo jak wyszlo. poprzednio "zyciowke" zrobilem w Toruniu 1:47:20, a w sobote pobieglam na 1:36:54, wiec prawie 11 minut lepiej i jestem z siebie bardzo zadowolony :D Co prawda w niedziele na "Biegu Mostami" bylem troche wymeczony ale tez plan zrealizowalem bo trase ponizeje godziny pokonalem W ta sobote biegne polowke w Unislawiu, jak sie da to bede sie staral nowy rekord wykrecic
Minus taki ze na Zawiszy dopiero za 2 tyg bede
Minus taki ze na Zawiszy dopiero za 2 tyg bede
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Hej,
Chciałam sprawdzić się na 5 km i mam pytanie czy w najbliższą sobotę spotykacie się na Zawiszy ? Mozna dołączyć ? Jesli tak, to o której godzinie ?
Chciałam sprawdzić się na 5 km i mam pytanie czy w najbliższą sobotę spotykacie się na Zawiszy ? Mozna dołączyć ? Jesli tak, to o której godzinie ?
-
- Wyga
Tak, spotykamy się co sobotę o 9:30 na stadionie Zawiszy , zapraszamy