Trening z Pumą dla początkujących
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no w końcu...zobacz kochana jakie poruszenie ogólne wśród pum zrobiłaś...3-mam kciukinemi pisze:majcik pisze:No dobra dobra dobra, już nic nie mowię
i czekamy
no właśnie widzę, aż mi trochę głupio....ale jestem ogromnie wdzięczna:)
-
- Wyga
- Kontakt:
- pełnazapału
- Wyga
haha parę godzin nie weszłam na forum i już mnie tyle ominęło!
Majcik skoro już wszyscy za Ciebie podjęli decyzje i wybrali Ci plan nie pozostaje Ci nic innego niż dać radę
jednak w grupie siła.
Domurst- jeśli kiedyś taki dzień nastąpi, że będzie tego kopa potrzebował, to na pewno znajdzie się wielu chętnych, żeby Ci go zasadzić ;D
Majcik skoro już wszyscy za Ciebie podjęli decyzje i wybrali Ci plan nie pozostaje Ci nic innego niż dać radę
jednak w grupie siła.
Domurst- jeśli kiedyś taki dzień nastąpi, że będzie tego kopa potrzebował, to na pewno znajdzie się wielu chętnych, żeby Ci go zasadzić ;D
-
- Wyga
- Kontakt:
- Emily_04
- Dyskutant
No to mnie możesz na dzień dobry kopnąć, i cała reszta również bo poległamdomurst pisze: i jeśli, odpukać, przyjdzie mi kiedyś do głowy przestać biegać, to liczę, że ktoś tutaj i mnie kopnie w tyłek
Jestem wściekła na siebie ogromnie...
I powiem Wam, że jak jeden trening się odpuści to resztę już coraz łatwiej...
Ale brakuje mi tego cholernie dlatego wracam jak ten marnotrawny syn i będę się starać.
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
jutro z okazji wyjazdu do warszwy, a w sumie to do warszawy i jachranki na pare dni planuje wstać o 5.30 !!! i zaliczyć jutrzejszy trening, bo po pracy wyjazd jak wspomniałem
zawsze po 18-19-20 biegałem, zobaczymy jak będzie jutro około 40 minut wyjdzie, miały być mini interwały pumy 8-12 ale z racji tego, że wczoraj zrobiłem 6,3km średnio 4,44 więc jutro poszuram drogami, a w piątek szuranie + przebieżki nad zegrzyńskim
zawsze po 18-19-20 biegałem, zobaczymy jak będzie jutro około 40 minut wyjdzie, miały być mini interwały pumy 8-12 ale z racji tego, że wczoraj zrobiłem 6,3km średnio 4,44 więc jutro poszuram drogami, a w piątek szuranie + przebieżki nad zegrzyńskim
-
- Stary Wyga
witam Elimy_04
jasne ja oczywiście jestem pierwsza zeby zasadzic ci kopa i tak porządnie ...ale widze ze nie jest jeszcze tak źle bo...Emily_04 pisze:No to mnie możesz na dzień dobry kopnąć, i cała reszta również bo poległam
także trzymaj się i walcz dalej, nie odpuszczaj...motywacji życzę...pozdrawiamEmily_04 pisze:Ale brakuje mi tego cholernie dlatego wracam jak ten marnotrawny syn i będę się starać.
-
- Stary Wyga
i jak tam maratończyku....udało się dupsko wyciągnąć z łóżeczka o świcie...bo ja przed pracą powiem szczerze nie bardzo ...ale z autopsji wiem ze z rana biega się rewelacyjnie...dlatego preferuje co prawda - rzadko ostatnio i tylko weekendy...mariuszbugajniak pisze:planuje wstać o 5.30 !!! i zaliczyć jutrzejszy trening, bo po pracy wyjazd jak wspomniałem
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
jednak nad ranem i ranem się biega cudnie...
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
no hehe w tym samym czasie napisaliśmynemi pisze:i jak tam maratończyku....udało się dupsko wyciągnąć z łóżeczka o świcie...bo ja przed pracą powiem szczerze nie bardzo ...ale z autopsji wiem ze z rana biega się rewelacyjnie...dlatego preferuje co prawda - rzadko ostatnio i tylko weekendy...mariuszbugajniak pisze:planuje wstać o 5.30 !!! i zaliczyć jutrzejszy trening, bo po pracy wyjazd jak wspomniałem
miało być 40 minut, a wyszło 1h 20min (życie ) 6,04min do 4km walczyłem z łydką od tej zasranej bieżni wtorkowej, a potem to już tylko przestrzeń
-
- Stary Wyga
a nie mówiłam - rano jest fantastycznie, organizm wypoczęty, pełen energii... zgadza sie
osobiście nie lubie biegac na stadionie ...kręci mi sie w głowie wolę przestrzeń...lasy, zieleń,czasem jakąś sarenke i można pomyśleć,...ogólnie jestem za...mariuszbugajniak pisze:miało być 40 minut, a wyszło 1h 20min (życie ) 6,04min do 4km walczyłem z łydką od tej zasranej bieżni wtorkowej, a potem to już tylko przestrzeń
-
- Wyga
- Kontakt:
Kobiety nie śmiałbym tknąć - za to zawsze możesz liczyć na przyjacielskiego "klapsa"Emily_04 pisze:No to mnie możesz na dzień dobry kopnąć, i cała reszta również bo poległamdomurst pisze: i jeśli, odpukać, przyjdzie mi kiedyś do głowy przestać biegać, to liczę, że ktoś tutaj i mnie kopnie w tyłek
Jestem wściekła na siebie ogromnie...
I powiem Wam, że jak jeden trening się odpuści to resztę już coraz łatwiej...
Ale brakuje mi tego cholernie dlatego wracam jak ten marnotrawny syn i będę się starać.