witam
- willneverwalkagain
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, pomyslalam ze czas najwyzszy sie wlaczyc do forum,bo od jakiegos czasu Was juz sledze. Biegam od 2 lat, jestem na ok. 30 km tygodniowo, ale wciaz czuje sie jak poczatkujacy, chetnie wlacze sie do towarzystwa takich samych wariatow jak ja. Mam nadzieje ze bede mogla liczyc na pomoc, wksazowki, bo wszystko robie raczej na czuje, wspierajac sie Runners' World i treningami znajomych. To nie zawsze mi wychodzi na zdrowie, bo duch jest wielki tylko cialo nie zawsze nadaza. Mam nadzieje ze jeszcze nie raz ze soba pogadamy.
GG 380 33 23
- Cirrus
- Wyga
- Kontakt:
... Witamy. Prawdziwy wysyp nowych biegaczy na forum ostatnio nastapil.
BTW. Pewnie i najbardziej doswiadczeni i utalentowani biegacze z forum tez odpowiedzieli by, ze tylko tak sobie amatorsko biegaja - dla lepszego samopoczucia ;).
BTW. Pewnie i najbardziej doswiadczeni i utalentowani biegacze z forum tez odpowiedzieli by, ze tylko tak sobie amatorsko biegaja - dla lepszego samopoczucia ;).
Pozdrawiam: Cirrus
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
-
- Zaprawiony W Bojach
Z tym wysypem masz Cirrus racje. Ostatnio zauwazylem np. ledzika , czekam az sie odezwie. Moze to jakis krewny, albo nawet krewna?Quote: from Cirrus on 10:58 am on June 5, 2003
...Prawdziwy wysyp nowych biegaczy na forum ostatnio nastapil.
Witamy serdecznie willneverwalkagain!!!
kledzik
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
cześć.
zapraszamy do którejś z grup biegowych. wg miejsca zamieszkania.
(Edited by grubcio at 11:30 am on June 5, 2003)
zapraszamy do którejś z grup biegowych. wg miejsca zamieszkania.
(Edited by grubcio at 11:30 am on June 5, 2003)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- willneverwalkagain
- Wyga
O dzieki! Ile odpowiedzi, ja nie mowie, ze jeste poczatek tylko ze tak sie czuje, moje czasy nie sa imponujace, i jednak dlugi bieg nie jest zupelnie bez stresowy. A apropos tych grup, to gdzie one sa? Bo ja bym chetnie cos takiego zaczela, zeby w koncu miec jakis punkt odniesienia, moi znajomi srednio biegajacy sa
GG 380 33 23
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Cześć. Najlepiej uzupełnij swój profil odnośnie miejsca zamieszkania. Jeśli sama nie znajdziesz odpowiedniej grupy (podforum PPP), grupa znajdzie Ciebie .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja jestem początkującym biegaczem (czką), ale zaprawioną w bojach forumowiczką .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Przyjmuje sie, ze za "poczatkujacego biegacza" uznawany jest ten kto ma na swym koncie mniej niz 1350 - 1360 kilometrow. Warte odnotowania jest, ze w anglojezycznej literaturze biegowej ostatnio przewaza poglad, iz nie kilometry a przebiegniete godziny stanowia granice miedzy poczatkujacym a zaawansowanym. Najczesciej podaje sie w tym wypadku ok.155 do 158 godzin jako ilosc progowa. W ostatnich latach kilku autorow sugerowalo koniecznosc wprowadzenia wspolczynnika zmiejszajacego dla kobiet 0,964. Czyli, ze panie biegaczki mozna uznac za doswiadczone juz po przebiegnieciu ok. 149.30 godziny (155 godzin x wspolczynnik 0,964)Quote: from Pebe on 11:59 am on June 5, 2003
A właściwie to jak można zdefiniować, kto jest jeszcze początkującym biegaczem, a kto już nie?
kledzik
- willneverwalkagain
- Wyga
Slyszalam ze jak biegasz 10 lat to mozesz o sobie powiedziec, ze jestes doswiadczonym biegaczem
GG 380 33 23
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
willnever
WIlanów? to chyba najbliżej masz na kabaty. była taka grupa kabacka spotykali się o 9.30 w niedzielę
PAwel będzie wiedzieć więcej - jako jeden z jej Ojców i Założycieli możesz go spotkać w sobotę na Bielanach na pikniku SBBP - najstarszej Forumowej Grupy Biegowej - wpadnij - więcej informacji w podforum PPP
WIlanów? to chyba najbliżej masz na kabaty. była taka grupa kabacka spotykali się o 9.30 w niedzielę
PAwel będzie wiedzieć więcej - jako jeden z jej Ojców i Założycieli możesz go spotkać w sobotę na Bielanach na pikniku SBBP - najstarszej Forumowej Grupy Biegowej - wpadnij - więcej informacji w podforum PPP
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- willneverwalkagain
- Wyga
Dzieki
GG 380 33 23
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mówiłam, że się o Ciebie upomną. Wydaje mi się, że możesz spróbować sama założyć jakiś dolnomokotowsko-wilanowski wątek w PPP. Wydaje mi się, że te okolice jeszcze się nie pokazywały. Kabaty jakoś zamilkły, ale na Ursynowie niewątpliwie coś się dzieje: są kluby biegacza i organizowane zawody. Wszystko zatem zależy od Ciebie - czy szukasz blisko domu, czy bieganie jest taką Twoją pasją, że będziesz przyjeżdżać na Bielany lub do Skaryszewskiego (oczywiście zapraszamy).
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola