SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- gutowski
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:30
- Życiówka w maratonie: brak
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
A trenerzy nie mówili koleżanko, żeby po obozie zrobić sobie dwa-trzy dni przerwy na regenerację i późniejszy wybuch formy??kwitka pisze:Wreszcie jutro moge być. Mam nadzieje ze nie ma jakiejs przerwy uropowej ?
Pzdr
P.S. Napisz jak było na obozie?
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Mówili, mówili...mowili tez zeby na 28 km nie biec bo po co , ale grupa ambitna, nieposłuszna i pobiegli prawie wszyscy! W tym pisząca! A jutro w porównaniu z obozowym dniem to bedzie relaksik Wpada sie w taki rytm, że jeden dzien bez biegania- i juz sie tęsknikolcichy pisze:
A trenerzy nie mówili koleżanko, żeby po obozie zrobić sobie dwa-trzy dni przerwy na regenerację i późniejszy wybuch formy??
Pzdr
P.S. Napisz jak było na obozie?
Obóz fantastyczny!!! Wszystko idealnie. Do tego opieka nad dziecmi- super nianie- dwie młode dziewczyny swietnie organizowały czas!dzieci nie chcialy wychodzic z zajec jak rodzice wracali.
I czułam postęp po obozie zimowym, wtedy miałam kryzys po trzecim dniu, teraz forma do końca
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
To super - na prawdę zazdroszczę. Mi został jeszcze miesiąc do wizyty u lekarza. Mam nadzieje, że już 16 września będzie mój pierwszy raz od obozu. Formę staram się podtrzymać rowerem, ale wiadomo jak to jest. Rowerem jak pada to nie pojeździsz, a pobiegać pójdziesz zawsze. Już bardzo mi się tęskni do moich bucików ...
P.S. Na zimowy obóz też jedziesz?
Pzdr,
Piotrek
P.S. Na zimowy obóz też jedziesz?
Pzdr,
Piotrek
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
No to się spotkamy - Adam mi już miejsce zarezerwował . Gdybyś miała problemy z rezerwacją, to luzik - mogę Cię wziąć jako osobę towarzyszącą
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek