Więc na najbliższym BiegamBoLubię ze 20 minut będzie kącik teoretyczny (dla chętnych, bez nacisków

Kto ma wakacje, ten ma wakacje - ja byłam w delegacji ... w SpaleKas pisze:Cały tydzień cisza, widać, że wakacje
Raczej tak, chociaż ostatnim razem udało nam się jednak wejść na tartan.Treningi odbywają się teraz na boisku do rugby tak?
Hej, ja dzisiaj rano rano zaliczyłem bardzo przyzwoity trening na Polu Moktowskim - w końcu po tych kilku treningach w deszczu było zupelnie sucho i można było przycisnąć.beata pisze: Raczej tak, chociaż ostatnim razem udało nam się jednak wejść na tartan.
Do zobaczenia jutro o 9.30!
Dzięki za gratulacje.Wypych pisze:ooo 7. miejsce gratuluję. no i poniżej 20 minut (moje marzenie, które kiedyś sobie spełnię)
Na Biegnij Warszawo już teraz radziłabym zabrać się za "budowanie formy"A do biegnij warszawo kupa czasu, przynajmniej może wyrobię z budowaniem formy. Nie za bardzo się orientuję w wydarzeniach dla biegaczy. Jeśli byłby po drodze jakiś bieg to super by było gdyby tu ktoś dawał znak.
nie sądzę abym dał radę urwać jeszcze 2' 30", mimo bardzo regularnych treningówbeata pisze:Przy regularnym treningu, złamanie 20 min. na 5k nie jest trudne - przyjdzie czas, że dasz radę!
Wiesz, to może trzeba bardziej skupić się teraz na jakości? Coś zmienić, wprowadzić jakiś nowy bodziec? Więcej elementów szybkościowych?Svolken pisze:Nie sądzę abym dał radę urwać jeszcze 2' 30", mimo bardzo regularnych treningówbeata pisze:Przy regularnym treningu, złamanie 20 min. na 5k nie jest trudne - przyjdzie czas, że dasz radę!