KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
wrzućcie jakieś zdjęcia z BBL, tylko więcej niż ostatnio. plisssssss Przynajmniej sobie pooglądam co robicie, skoro mnie z Wami nie ma
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niestety w sobotę nie robiliśmy zdjęć.
A na zajęciach: powtórka z core-stability: ćwiczenia inspirowane głównie pilatesem i jogą, wzmacnianie (i rozciąganie) mięśni grzbietu, brzucha, obręczy biodrowej.
Z nowości: ćwiczenia stóp, w większości znane jeszcze z przedszkola: chodzenia na palcach, piętach, zewnętrznych i wewnętrznych krawędziach stóp, bieganie po rozżarzonych węgielkach itp:)
Jak tam Wasze ulubione ćwiczenia?
Piotrek, kupiłeś bibułki do origami?
A na zajęciach: powtórka z core-stability: ćwiczenia inspirowane głównie pilatesem i jogą, wzmacnianie (i rozciąganie) mięśni grzbietu, brzucha, obręczy biodrowej.
Z nowości: ćwiczenia stóp, w większości znane jeszcze z przedszkola: chodzenia na palcach, piętach, zewnętrznych i wewnętrznych krawędziach stóp, bieganie po rozżarzonych węgielkach itp:)
Jak tam Wasze ulubione ćwiczenia?
Piotrek, kupiłeś bibułki do origami?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:45:50
ulubione ćwiczenia
- może: zapamiętane
w czasie treningu biegowego próbowałam biegać - co już niegdyś wspominałam- na paluszkach.
Najpierw licząc dziesięć razy po dziesięć kroków, by w którymś momencie wpaść w rytm i bezwiednie tak się poruszać na dłuższym dystansie
a potem, na podwórku, na wilgotnej deszczem trawie --- poćwiczyłam to, czego Agnieszko uczyłaś nas w sobotę: w podporze na rękach i palcach stóp, bez kolan na ziemi- ćwiczenia mm brzucha nogami
i jeszcze potem rozciąganie: 'pieski'
i tylko tyle zapamiętałam...
- może: zapamiętane
w czasie treningu biegowego próbowałam biegać - co już niegdyś wspominałam- na paluszkach.
Najpierw licząc dziesięć razy po dziesięć kroków, by w którymś momencie wpaść w rytm i bezwiednie tak się poruszać na dłuższym dystansie
a potem, na podwórku, na wilgotnej deszczem trawie --- poćwiczyłam to, czego Agnieszko uczyłaś nas w sobotę: w podporze na rękach i palcach stóp, bez kolan na ziemi- ćwiczenia mm brzucha nogami
i jeszcze potem rozciąganie: 'pieski'
i tylko tyle zapamiętałam...
-
- Wyga
Ćwiczenia, które robicie znam i robię w domu od 4 lat regularnie. Jedynie pilates wprowadziłam niedawno.
-
- Wyga
fajne jest też ćwiczenie z pozycji psa (dobrze zapamiętałam nazwę? ) uginać kolana do klatki piersiowej, zaokrąglajac plecy. I powrót do psa. I tak na zmianę raz prawa raz lewa noga. Pewnie się to fachowo też jakos nazywaPoczątkująca pisze:a potem, na podwórku, na wilgotnej deszczem trawie --- poćwiczyłam to, czego Agnieszko uczyłaś nas w sobotę: w podporze na rękach i palcach stóp, bez kolan na ziemi- ćwiczenia mm brzucha nogami
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W najbliższą sobotę będziecie mieć już zajęcia z Darkiem. (za to, czego żałuję, beze mnie)
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Od Was? Olo, ja odpoczywam głównie z Wami i dzięki Wam:)
W sobotę będę w Krakowie na szkoleniu. A Wy na stadionie AWF ul Kościuszki w Katowicach!
W sobotę będę w Krakowie na szkoleniu. A Wy na stadionie AWF ul Kościuszki w Katowicach!
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
To może jak stado za pasterzem wybierzemy się wszyscy na AWF do Krakowa? :D
Jeszcze upuściłem paczkę na stopę i mam sinego palucha od 2 dni, nie wygląda i nie boli jak złamany, ale może lepiej jakieś prześwietlenie by mu zafundować?
W weekend znowu będę musiał nadrabiaćolotraper pisze:Oj, Czesterze Adamie Wy mi tu piszecie, że chcecie po górkach biegać, a run-log com taki w kratkę i wczoraj nie biegaliście, no nie wiem czy Was towarzyszu wystawimy do startu .
Jeszcze upuściłem paczkę na stopę i mam sinego palucha od 2 dni, nie wygląda i nie boli jak złamany, ale może lepiej jakieś prześwietlenie by mu zafundować?
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Was się nie da wykończyć...jesteście nie zniszczalni i nie zatapialni:)Juso pisze:ejjj... żyjecie?
co tu tak cicho...
jeszcze reszta pomyśli że Darek wrócił i nas wykończył na tym treningu wczoraj
Chester jak palec? wszystko ok?
Juso polecam do przeczytania....kiedyś mnie natchnęło...
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Zaprawiony W Bojach
zgadnijcie kto postara się was odwiedzić po 2 tygodniowej przerwie