Buty do lasu
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:54
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, szukałbym porządnej parki do biegania po leśnych ścieżkach i bezdrożach cena właściwie bez znaczenia byle bez jakiś nieziemskich cudów, liczy się głównie zdrowie i wygoda, co polecacie na co zwrócić uwagę?
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
polecam BROOKS CASCADIA
Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
- Tomi
- Wyga
las lasowi nie równy, ja po leśnych duktach biegam w normalnych butach i zyjęlicht pisze:Witam, szukałbym porządnej parki do biegania po leśnych ścieżkach i bezdrożach cena właściwie bez znaczenia byle bez jakiś nieziemskich cudów, liczy się głównie zdrowie i wygoda, co polecacie na co zwrócić uwagę?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Zwróć uwagę na amortyzacje bo ona jest bardzo ważna w butach do biegania, poza tym oczywiście wygoda. Sklepów jest od wyboru do koloru. Osobiście korzystam ze sklepu sarafis, kupiłem bardzo porządne butki sprawują się już mi ponad 2 lata:).
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Czesc,
zdecydowanie polecam Asics Traubuco, mam je ponad 3 lata, przebiegłem ok 6000 km,
biegam w nich cały rok na okrągło - od +40 do -30 st C, w śnieg, deszcz, palące słońce, niemal zawsze po lasach, bagnach, piaskach itp, w kazdych warunkach komfortowo, super przyczepność, także w zimie na zmarzniętym śniegu. Kupuj je! Bardzo dobry but!
zdecydowanie polecam Asics Traubuco, mam je ponad 3 lata, przebiegłem ok 6000 km,
biegam w nich cały rok na okrągło - od +40 do -30 st C, w śnieg, deszcz, palące słońce, niemal zawsze po lasach, bagnach, piaskach itp, w kazdych warunkach komfortowo, super przyczepność, także w zimie na zmarzniętym śniegu. Kupuj je! Bardzo dobry but!