KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jeśli jutro będzie padać to rezygnujemy z kocyków:)
-
- Dyskutant
Wy wierzycie prognozie pogody
Przez ostatni tydzień miało padać 4 razy, a był tylko jeden dzień. To jest polska ![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Wyga
Przekonasz się jutro, że mam racje
a ja dziś 30 minut biegałam bez przerw i z taką lekkością
co prawda tempo wolne, ale dałam rade
po biegu poszłam skakać na skakance w miejsce gdzie nikt mnie nie widział i 15 minut skakania zmęczyło mnie bardziej jak ten bieg ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Wyga
A dziś to mi się ciężko biegło, ale byłam trochę zamyślona bo się bałam czy tamten pies szczepiony i myślałam tylko psie i żeby go nie było jak wrócę do szatni
A ja zawsze panikuje ze wszystkim. Ten pies zawsze tam jest? teraz boje się iść do szatni, jak wychodziłam dziś z kolegą, to też chciał gryźć, ale tylko za buta złapał. Nogę już umyłam mydłem i dałam wode utleniona. Szczepienie ma ważne do 10.09 na szczęście, bo sprawdziłam mu książeczkę. Musze kupić sobie mały plecak i będę przyjeżdżać już przebrana na trening a biegać z plecakiem
A przechodząc dziś przez centrum bałam się każdego psa.
![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ojej, Vixy, nie wiedziałam, że miałaś taką nieprzyjemną przygodę. Ten piesek portierów, którego kojarzę, raczej jest przyjaźnie nastawiony (może dzisiaj był inny?) Jeśli ma ważne szczepienia to nic złego nie powinno się dziać. Podobno psy wyczuwają, gdy się ich boisz i wtedy właśnie atakują.
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
-
- Wyga
Jak zabierałam klucz do szatni to on był za mną i ja go nie zauważyłam. A nagle poczułam jak ugryzł w noge. Dobrze, że miałam dziś długie spodnie. Myślałam, że wyczuł mojego psa, ale kolege potem też chciał ugryźć a on nie ma psa. Jak wchodziliśmy to zaczął szczekać, aż się bałam iść do tej szatni
Psów nigdy się nie bałam. Z początku przed treningiem spytałam tylko czy szczepiony a po treningu już poprosiłam o jego książeczkę. A tam mają jednego psa? teraz juz lepiej przyjade przebrana na trening, a będę chciała pociągiem jechać, bo odkryłam, że dworzec jest blisko stadionu ![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
KILKA ZDJĘĆ Podobały Wam się ćwiczenia na kocykach? wiecie, że każe z nich można ćwiczyć w trudniejszej wersji? Kto przychodzi za tydzień?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
zdjatko nr 1 (z panami dwoma sie wypinajacymi) moim faworytem ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Kto sie przyzna do rol pierwszoplanowych ??
-
- Dyskutant
Ja na pewno bo obadałem, że o 8 mogę wyjść z domu, a nie o 7:30, a to duża różnica. Mam budzik wewnętrzny na 7:30 ;/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie no, spokojnie, nie wyskoczymy jeszcze za 7 dni z wersją harcorową (chociaż ciekawe, co na to Wolfik...) chyba, że bardzo będziecie wszyscy chcieli.
Mam nadzieję że zapamiętaliście przynajmniej część z tych ćwiczeń i będziecie je sumiennie powtarzać w domu (Xenon na jakiejś plaży). Tak?
Mam nadzieję że zapamiętaliście przynajmniej część z tych ćwiczeń i będziecie je sumiennie powtarzać w domu (Xenon na jakiejś plaży). Tak?
-
- Wyga
Mi się podobały ćwiczenia
te już były wyzwaniem a co dopiero trudniejsze ćwiczenia
no ale kilka innych ćwiczeń trudniejszych można pokazać
ja to was podziwiam, z taką lekkością wbiegacie pod taką góre i przebiegacie park, ja to ledwie ledwie nadążałam do tego mostku w parku i ciągle myśl, żeby was nie zgubić
a dziś jeszcze trening na skakance i hula hop
kupiłam za duże koło i nie da się w pokoju ćwiczyć. Z takim wielkim hula hopem musze wyjść na dwór. Za krzakami mam w pobliżu takie boisko i tam zawsze pusto więc tam się schowie i będę ćwiczyć
a za tydzień będę
no bo w sierpniu będę raczej tak co 2 tydzień bo mam praktyke w Tarnowskich Górach i będę wstawać 4.30 i sobota to będzie odsypianie
no ale całego sierpnia nie odpuszcze, żeby z wami nie pobiegać ![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Stary Wyga
Vitampardita pisze:zdjatko nr 1 (z panami dwoma sie wypinajacymi) moim faworytem
Osobą dominującą jest Wolfi, osoba zdominowana ukryła twarz (ciekawe dlaczego)
Wymierzyłem na Runmap kółko w parku i mnie wyliczyło 1,273 km. Pewnie garmin Damiana gubił sygnał w lesie bo różnica
spora.
Jeśli Runmap się nie myli średnio ostatnie kółko ja miałem po około 4:11 km, a wcześniejsze po około 4:23
Pozdrawiam
Piotr