SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
witajcie,
chciałabym do Was dołączyć w sobotę, ale nic z tego. Za każdym razem jak pobiegam boli mnie w prawym biodrze kolec biodrowy tak z przodu u góry i nie mogę nawet chodzić. Najgorzej jest rano. Jak nie przejdzie chyba wybiorę się do ortopedy. Ale cały czas śledzę forum. A biegam sobie czasami sama tak około 5-7 km nie za wiele, ale dla mnie to dużo.
Pozdrawiam
Kasia
chciałabym do Was dołączyć w sobotę, ale nic z tego. Za każdym razem jak pobiegam boli mnie w prawym biodrze kolec biodrowy tak z przodu u góry i nie mogę nawet chodzić. Najgorzej jest rano. Jak nie przejdzie chyba wybiorę się do ortopedy. Ale cały czas śledzę forum. A biegam sobie czasami sama tak około 5-7 km nie za wiele, ale dla mnie to dużo.
Pozdrawiam
Kasia
-
- Wyga
Cześć
Jutro podobno ma być ładna pogoda, więc mam nadzieję że taka będzie również frekwencja
Jak zawsze zapraszamy na zajęcia z BBL. startujemy jak zwykle o 9.30 stadion LA przy ul. Litewskiej w Szczecinie
Do zobaczonka
Pozdrawiam
Jutro podobno ma być ładna pogoda, więc mam nadzieję że taka będzie również frekwencja
Jak zawsze zapraszamy na zajęcia z BBL. startujemy jak zwykle o 9.30 stadion LA przy ul. Litewskiej w Szczecinie
Do zobaczonka
Pozdrawiam
-
- Wyga
Cześć
Na samym początku chciałabym podziękować za Wasze przybycie
Mam nadzieję że jesteście zadowoleni z wyników. Poniżej link do zdjęć wraz z czasami
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... y_rog6DqMQ
Pozdrawiam i do zobaczenia
Na samym początku chciałabym podziękować za Wasze przybycie
Mam nadzieję że jesteście zadowoleni z wyników. Poniżej link do zdjęć wraz z czasami
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... y_rog6DqMQ
Pozdrawiam i do zobaczenia
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Super zdjęcia!!! My mieliśmy w ostatni dzień obozu test na 3000m (1500 pod górkę i 1500 z górki). Nie wiem, czy jest się czym chwalić, ale po 6 dniach mega intensywnych treningów miałem czas 13m06sek.
Na najbliższym BBL jak będę, to sobie zrobię sprawdzian na 1000m
Pzdr,
Piotrek
Na najbliższym BBL jak będę, to sobie zrobię sprawdzian na 1000m
Pzdr,
Piotrek
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Ja jestem zadowolona z wyników tylko ich nie moge odczytac bo tabelka mikroskopijna!!!
Kasia!!!! kuruj się, koniecznie odwiedz lekarza i do szybkiego zobaczenia!!! nic sie nie martw, zajecia jeszcze dlllluuuugo Wrócisz do formy raz dwa
Kasia!!!! kuruj się, koniecznie odwiedz lekarza i do szybkiego zobaczenia!!! nic sie nie martw, zajecia jeszcze dlllluuuugo Wrócisz do formy raz dwa
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
Beatka! dziekuję za zdjęcie w locie ,takie właśnie chciałam mieć , szkoda tylko że nogi poobijane , ale przynajmniej widac ze intensywnie zyje
Pozdrawiam wszystkich.
Piotrek! Po tym obozie to chyba Ty nam bedziesz robił sprawdziany...
Pozdrawiam wszystkich.
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Kasia...hm....ok. Przy następnej mojej wizycie na BBL, tj. najprawdopodobniej 23 lipca, z chęcią zademonstruję Wam rozgrzewkę wg trenera Gajdusa plus możemy zrobić tempówki bądź interwały Oczywiście na maxa
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek
-
- Wyga
kolcichy pisze:Kasia...hm....ok. Przy następnej mojej wizycie na BBL, tj. najprawdopodobniej 23 lipca, z chęcią zademonstruję Wam rozgrzewkę wg trenera Gajdusa plus możemy zrobić tempówki bądź interwały Oczywiście na maxa
Pzdr,
Piotrek
Szkoda, że dzisiaj Ciebie nie było bo właśnie zaproponowałam żeby zamiast mnie ktoś inny przeprowadził rozgrzewkę i oczywiście nikt się nie zgłosił.
Więc 23.07 w Tobie nadzieja
Pozdrawiam
-
- Wyga
Nie za ma cokwitka pisze:Beatka! dziekuję za zdjęcie w locie ,takie właśnie chciałam mieć , szkoda tylko że nogi poobijane , ale przynajmniej widac ze intensywnie zyje
Pozdrawiam wszystkich.
A co do poobijanych nóg to gdybyś nie powiedziała to zapewne nikt by nie zauważył
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
23 lipca bieg w Moryniu, wiec chyba dopiero 30 A w sierpniu juz szklarskakolcichy pisze:Kasia...hm....ok. Przy następnej mojej wizycie na BBL, tj. najprawdopodobniej 23 lipca, z chęcią zademonstruję Wam rozgrzewkę wg trenera Gajdusa plus możemy zrobić tempówki bądź interwały Oczywiście na maxa
Pzdr,
Piotrek
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
No i mię akurat nie będzie 23.07. Jadę w góry na mikrocykl. Może mi tę rozgrzewkę na videło nagracie?kolcichy pisze:Kasia...hm....ok. Przy następnej mojej wizycie na BBL, tj. najprawdopodobniej 23 lipca, z chęcią zademonstruję Wam rozgrzewkę wg trenera Gajdusa plus możemy zrobić tempówki bądź interwały Oczywiście na maxa
Pzdr,
Piotrek
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
No mnie raczej nie będzie w sobotę. Byłem dzisiaj na USG moich łydek i coś tam wykryto, ale na pewno nie ma zmian strukturalnych, więc wystarczy czas na poprawę. W poniedziałek idę do ortopedy sportowego, więc będę wiedział co mi jest. Chyba, że do soboty mi minie, to się zjawię - tylko mam znów pecha, bo nie pobiegnę w Wałczu (((
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek