Chodzi o 3 pokolenia(moje, mojego syna i jego dzieci w przyszłości) a normalną egzystencję za powiedzmy średnią krajową Teraz się buduję i osiadam na Grzybowej co by sobie odpocząć od tego szaleństwableez pisze:No no Qba nie przesadzaj bo ja tez jestem z TGQba Krause pisze:Pewnego razu furiat z TG
Zafiksowany na punkcie IG
Żyć zachciał chwilą
Zjadł cukru kilo
Słodka łza na rzęsie trzęsie mu się.
W sumie to znam się z p. F@E i śmieć mi się chce z pewnych rzeczy a szczególnie z epizodu o wnukach....bo tego to ja nie wiedziałem...
Makaron Rządzi Zdrowo
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Bo się długo gotują, a i obierać trzeba :Pbrujeria pisze:dżu. pisze:Dlaczego nikt ziemniaków nie promuje?
A tak na serio to akcja czy nie akcja, ja tam makaron zawsze lubiłem, ale przez to miałem trochę za dużo kg, a od kiedy regularnie śmigam mogę się cieszyć makaronem w różnej postaci - czy działa czy nie, co mnie to obchodzi na moim amatorskim poziomie :P
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdzieś w necie widziałem niezły przepis na szokowanie społeczeństwa - myjesz dokładnie butelkę po płynie do mycia szyb (taką z dyfuzorem), nalewasz do nie niebieskiego powerade i publicznie popsikujesz sobie tym w usta ))wolf1971 pisze:
Patrzę też na na Pałerrejda (pewnie dostałeś kiedyś na mecie).... Hmmm... Jaki piękny naturalny niebieski kolorek