witam!
Mam mało czasu na łażenie po sklepach, czy znacie jakiś dobry sklep netowy z butami do biegania?
Możecie podać linka?
Interesują mnie dobre buty do biegania po asfalcie, mam płaskostopie podłużne, więc jakby buty były odpowiednio dostosowane, to byłoby super.
Będę wdzięczny za każdą sensowną poradę, wskazówkę. Nie wiem, jakiej marki buty byłyby najlepsze dla płaskostopia i w ogóle jakie firmy są dziś na topie.
sklep z butami w internecie w UK
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Nie napisałeś ile ważysz, ile biegasz, po czym biegasz...lieft pisze:witam!
Mam mało czasu na łażenie po sklepach, czy znacie jakiś dobry sklep netowy z butami do biegania?
Możecie podać linka?
Interesują mnie dobre buty do biegania po asfalcie, mam płaskostopie podłużne, więc jakby buty były odpowiednio dostosowane, to byłoby super.
Będę wdzięczny za każdą sensowną poradę, wskazówkę. Nie wiem, jakiej marki buty byłyby najlepsze dla płaskostopia i w ogóle jakie firmy są dziś na topie.
Polecam Ci sklep:
www.startfitness.co.uk - szeroki asortyment, dobre ceny
- lieft
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ile ważę
...ale za dużo, nie miałem czasu na treningi no i szlag trafił wagę.
Biegam po asfalcie, rzadko po trawie, bo jak mokra, to potem całe buty i nogi mam w trawie, a pada wiadomo często. Biegam co drugi dzień już, ale w ciągu miesiąca - dwóch dojdę do codziennego treningu z małymi przerwami.
Wszedłem na http://www.sportsdirect.com/mens/mens-running-shoes, mają fajne promocje na wiele rzeczy, chyba dziś się wybiorę, podobają mi się:
Nike Air Span 8 - 40f
Nike Lunar Glide 2, 3, - 60f
Nike Zoom Equalon 4 - 52 f
Wszystko low arch, więc w sam raz dla mnie.
Ale czekam na opinie inne i co sądzisz/cie o tych butach, jakie wymieniłem?

Biegam po asfalcie, rzadko po trawie, bo jak mokra, to potem całe buty i nogi mam w trawie, a pada wiadomo często. Biegam co drugi dzień już, ale w ciągu miesiąca - dwóch dojdę do codziennego treningu z małymi przerwami.
Wszedłem na http://www.sportsdirect.com/mens/mens-running-shoes, mają fajne promocje na wiele rzeczy, chyba dziś się wybiorę, podobają mi się:
Nike Air Span 8 - 40f
Nike Lunar Glide 2, 3, - 60f
Nike Zoom Equalon 4 - 52 f
Wszystko low arch, więc w sam raz dla mnie.
Ale czekam na opinie inne i co sądzisz/cie o tych butach, jakie wymieniłem?