KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Juso pisze:ej... no teraz to mi normalnie przez Was wstyd że ja nie poszłam :(
... poprawię się... ;)
Juso, ja tez w niedziele nie dalam rady. W ogole ostatnio jestem na wielkie sportowe "nie", zreszta jedzenie tez mi ciezkow ryzach utrzymac..
Moze dzis sie zmotywuje do jakiegos ruchu.
New Balance but biegowy
vixy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To czyli wysiasc na stawowej i tam zaraz jakis tramwaj mi pojedzie? jakies tramwaje widzialam, ze tam jada :) jutro jeszcze zrobie z 5 km i potem dopiero sobota z wami :) troche sie pozmienialo tam i ja nawet za bardzo nie wiem gdzie ten rynek :)
hodyjones
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja trochę potrenuje i może dołączę :hej: ale nie wiem jak z sosnowca tam dojechać.
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o nie jak z sosnowca to wogóle musimy sie zastanowić czy otwierać bramy AWF;)
ale jak już otworzymy to dojazd taki sam jak z każdego innego miasta ;) trzeba sie dostać do centrum na nasz PSEUDO rynek i dla niezmotoryzowanych bedzie tam czekał tramwaj ... a dla reszty polecam link jak dojechac z ronda http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19.023 ... true&utf=1
janusz1967
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

witam wszystkich lubiących biegać.też mam ochotę z wami potrenować ale niestety w tym tygodniu nie mam czasu więc prawdopodobnie wybiorę się dopiero na następny tydzień . w tym znów będę biegał sam pozdrawiam
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

hodyjones pisze:Ja trochę potrenuje i może dołączę :hej: ale nie wiem jak z sosnowca tam dojechać.

Vitam

Jak jedziesz z Sosnowca musisz wysiąść w Katowicach na przystanku przy spodku, podejść kawałek na przystanek tramwajowy na rondo i tam pojechać w strone Brynowa. Trzeba wysiąść na 5 przystanku przy Almie i wrócić jakieś 200m przez wiadukt i będziesz na stadionie

Pozdrawiam
Piotr
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A kto będzie w tą sobotę? :hejhej:
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Łooo. Sporo nowych osób. To będzie trzeba zrobić mocny trening tak na powitanie:)
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Łooo. Sporo nowych osób. To będzie trzeba zrobić mocny trening tak na powitanie:)

wiedziałam, że tak bedzie :chlip:
hodyjones
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja przyjdę w połowie sierpnia bo kuzyn przyjeżdża ;)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hahahaha Nie wiem co sie wszyscy tak boicie ;) To są zajęcia na stadionie 400m dookoła. Nawet jak ktoś będzie szybko biegł to i tak za chwile będzie za tobą :) później znów przed Tobą i znów będzie cię gonił ;)

Ja nie wiem czy wiecie ale za tydzien w czwartek jest miedzynarodowy dzien Łapania za tyłek :) Może wdrożymy w trening ? :-)
Wtedy bardzo często będę mijał wszystkie biegające kobiety :-) hah Co wy na To ?
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja nie wiem czy wiecie ale za tydzien w czwartek jest miedzynarodowy dzien Łapania za tyłek :) Może wdrożymy w trening ? :-)
Wtedy bardzo często będę mijał wszystkie biegające kobiety :-) hah Co wy na To ?[/quote]

Vitam

Bardzo dobry pomysł. Mogłeś Damian wspomnieć o tym wcześniej to byśmy to profesjonalnie potrenowali.

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Taa, zróbmy sztafetę, zamiast podawania pałeczki...:)

Xenon, spotkałem Twojego zająca na Dolinie Trzech Stawów, też ma naturę długodystansowca:)
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:hahahaha Nie wiem co sie wszyscy tak boicie ;) To są zajęcia na stadionie 400m dookoła. Nawet jak ktoś będzie szybko biegł to i tak za chwile będzie za tobą :) później znów przed Tobą i znów będzie cię gonił ;)

Ja nie wiem czy wiecie ale za tydzien w czwartek jest miedzynarodowy dzien Łapania za tyłek :) Może wdrożymy w trening ? :-) Wtedy bardzo często będę mijał wszystkie biegające kobiety :-) hah Co wy na To ?

robi sie ciekawie :hahaha:
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie miałam dziś siły podnieść się na poranny bieg ..... :echech: przemęczona czy co? :niewiem: :niewiem:
ODPOWIEDZ