KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:no właśnie i jak tu zrobić 20km wybiegania? :-( nie chce mi sie wyściubić nawet stopy za drzwi :)
No wlasnie...ja mam plany skromniejsze, tylko 9 km. Poczekamy, zobaczymy, a jak sie sytuacja nie poprawi, no to trudno - bedzie deszczosprint zapewne ;)
PKO
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To coś dla tych,których pogoda zniechęciłado wyjścia, a mają już te fajne piłeczki -> filmik
bochemian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ha, a ja zdążyłem, start o 6:10 i tylko trochę mnie deszcz zrosił, wiecie jest takie przysłowie, że kto rano wstaje... (i nie chodzi mi o wersję, że się g...o wyśpi)
no ale przyznam się, że to tylko zbieg okoliczności, że o tej godzinie mi się udało być
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

... no ... a znacie to...
... najtrudniejszą częścią treningu biegacza jest wyjście z domu... ;)
no... i ja dziś nie wyszłam :( kicha
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja kulturalnie sie wyspalem, pozniej kulturalnie sie wyluzowalem patrzac za okno, pożniej kulturalnie zobaczylem final Wimbledonu, później kulturalnie jeszcze raz popatrzylem za okno i stwierdzilem "pier.ole najwyzej troche popływam" zebralem sie , koszulka, krótkie spodenki, camelbak i ruszam :) 1,5h pozniej po 19 km biegu zadowolony zdążyłem przed ściemnieniem :) Było fajnie i spotkałem superowego nie bojącego sie mnie zająca w parku ;) Byłem szybszy
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:a ja kulturalnie sie wyspalem, pozniej kulturalnie sie wyluzowalem patrzac za okno,(...), później kulturalnie jeszcze raz popatrzylem za okno i stwierdzilem "pier.ole najwyzej troche popływam" zebralem sie , (...) Było fajnie i spotkałem superowego nie bojącego sie mnie zająca w parku ;) Byłem szybszy
mnie się również podobnie udało jak powyżej - przy czym ubrałam się nie na krótko, a na długo;
owszem: i zające, i sarenki, i jelenie- takie bykole...

i biegłam 16, a nie - jak Xenon1981 - 19km -- i tylko trochę zmokłam

BZIUM --- jesteś wielki. Program się "sprawdza" - po takim jak wyżej dystansie czuję się super!
Agnieszko -- dziękuję za wszelkie podpowiedzi i nauki
Wolfi -- dziękuję za sobotni trening. Podbiegi, te co nazwałeś 'dla hardcorowców' - rewelacja! całe dziesięć sztuk wybiegłam - i dało radę :)

Udanego urlopu urlopowiczom

i chęci do biegania tym, co nawet podobnej wczorajszej aurze - nie dają szans i biegają
:)
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ej... no teraz to mi normalnie przez Was wstyd że ja nie poszłam :(
... poprawię się... ;)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Xenon to ten zając co już kiedyś z Tobą biegał? Fajnie mieć takiego biegowego przyjaciela:)

Początkująca, ja nie miałem żadnych wątpliwości, byłem przekonany, ze zrobisz te hardcorowe podbiegi. Też ci dziękuje za trening, dla mnie to najdłuższy dystans od kilku miesięcy.

Juso, tak na pocieszenie, ja tez nie biegałem wczoraj:)

W środę czy czwartek będę biegał crossy w WPKiW trasą Agi Gortel, ma ktoś też ochotę?
dpogr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich :)
Jestem tu 'nowy' :)
Zacząłem biegać 8 tygodni temu, dokładnie to dziś rano zamknąłem 8 tydzień i teraz mam wolny weekend :)

Zacząłem od planu 6 tygodniowego i to było chyba to, bo nagle się okazało, że bieganie sprawia przyjemność - a w zasadzie zaczęło po 2 i pół tygodniu.

Dziś lekka mrzawka, ale w tamtym tygodniu miałem pierwsze urwanie chmury w czasie biegu... to dopiero ochładza :)

pozdrawiam
wszystkich
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

dpogr pisze:Witam wszystkich :)
Jestem tu 'nowy' :)
Zacząłem biegać 8 tygodni temu, dokładnie to dziś rano zamknąłem 8 tydzień i teraz mam wolny weekend :)

Zacząłem od planu 6 tygodniowego i to było chyba to, bo nagle się okazało, że bieganie sprawia przyjemność - a w zasadzie zaczęło po 2 i pół tygodniu.

Dziś lekka mrzawka, ale w tamtym tygodniu miałem pierwsze urwanie chmury w czasie biegu... to dopiero ochładza :)

pozdrawiam
wszystkich
a czy to oznacza że w sobotę się widzimy :) na treningu?
dpogr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a czy to oznacza że w sobotę się widzimy na treningu?
he he chciałbym, ale chyba jeszcze nie dam rady o Katowice zahaczyć :) akurat sobota to dzień kiedy biegam więc fajnie byłoby w końcu z Kimś pobiegać... na razie towarzyszy mi mój pies za każdym razem

no ale myślę, że wcześniej czy później się pojawie:)
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jak z korfantego dojechać na ten stadion albo jakoś ze stawowej? :) w tą sobote będę na treningu ostatecznie i definitywnie :D dzis zrobiłam rekord: 6,5 km, oczywiście z przerwami a na przerwach się rozgrzewam 2-3 minut ;)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Vixy-wsiądź w rynku w tramwaj: 6 lub 16 i wysiądź albo na przystanku przy Almie-wtedy do stadionu trzeba się trochę cofnąć (za to w poworotną stronę wsiadasz tuż przy wejściu na stadion) albo przejdż się piechotką: Kościuszki do góry.
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dpogr, to się przecież idealnie składa bo sobota jest też dniem kiedy my biegamy, także zapraszamy już teraz:)

vixy można tymi tramwajami w kierunku Brynowa, ale najprościej po prostu pobiec, a żeby się nie zgubić, można po torach tramwajowych:)
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja też już dopytałam jak dojechać :hej: jest szansa, że będe i moze nawet się nie zbłaźnie na boisku :lalala:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ