i polecam linke jeszcze, a nawet dwie
http://android.com.pl/artykuly/aplikacj ... -cz-1.html
http://android.com.pl/artykuly/aplikacj ... -cz-2.html
No niby tak jest i być powinno, ale...mysz0n pisze: Co do GPS'a ludzie czesto piszą, że taki to a taki program ma słabego GPS'a - przecież program nie ma nic do tego - liczy się tylko jakość modułu w telefonie.
Może to kwestia telefonu? Na moim Samsungu nie zdarzyło się aby miCoach zgubił satelity. Po wejściu w trening zainicjowanie GPS'a też trwa dosłownie kilka sekund - czyli jeżeli chodzi o współpracę z GPS'em ja osobiście bardzo dobrze oceniam miCoach'a. Testowałem też kilka innych aplikacji i problemów nie miałem. A, jeszcze jedno: pod koniec czerwca Adidas wydał nowszą wersję aplikacji - może coś poprawili w tym względzie?myśka pisze: No niby tak jest i być powinno, ale...
Używałam ostatnio z ciekawości miCoacha i CardioTrainera. Ten pierwszy gubił satelity w zachmurzony dzień prawie przez 70% treningu. Drugi rejestrował wszystko. No i oba na jednym smartphonie. Więc odbiornik ten sam.
Ja też najbardziej polubiłam RunKeepera. Wcześniej używałam go czasami do rowerowania i nordic walkingu. Chyba ani razu nie zdarzyło się aby zgubił sygnał. A pokonał ze mną nawet i 100km rowerowe trasy. Ktoś tam na początku pisał, że za oglądanie wykresów się płaci - dziwne rzeczy. Na początku wspomnę,że ja już sama nie wiem co mam, chyba jakąś wersje PRO, bo na początku roku była "promocja" i za darmo można było pobrać (nie jestem pewna, bo mi tu nigdzie pro nie pisze hmm, może już zlikwidowali i jest tylko jedna wersja?). Tak czy siak i przed zainstalowaniem PRO mogłam spokojnie oglądać wykresy i eksportować sobie trasy na dysk.Jelo pisze:Witam,
Ja obecnie testuje kilka aplikacji na swoim Samsungu i9000. Na chwilę obecną najbardziej przypadł mi do gustu darmowy RunKeeper. Według mnie posiada zdecydowanie najlepszą formę prezentowania treningów w internecie, wszystko wygląda bardzo schludnie i jest intuicyjne. Z drugiej strony treningi w telefonie wyglądają bardzo ubogo, ale dla mnie to nie problem, a najważniejsze dane i tak mam zawsze pod ręką. To za co chwalę sobie tą aplikacje najbardziej to możliwość ustawiania interwałów oraz głosowe komentarze na temat postępu treningu.