KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
Vitam
Kto ma ochotę na zrobienie kilku kółek w parku po zakończeniu zajęć na stadionie ?
Dawno nie biegaliśmy poza stadionem.
Pozdrawiam
Piotr
Kto ma ochotę na zrobienie kilku kółek w parku po zakończeniu zajęć na stadionie ?
Dawno nie biegaliśmy poza stadionem.
Pozdrawiam
Piotr
- Juso
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
o nieolotraper pisze:Juso pisze:
Biegłaś pięknie, mogę potwierdzić. Nie chcę być złośliwy, ale ja jeszcze piękniejA tak na poważnie, podoba mi się Twoja silna motywacja. Chyba sam też wystartuję w Biegu Dzika 17.07.2011, jeżeli nie będę miał kursu obrabiania kości twarzy i żeberek w ten weekend.
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
a ponieważ i tak mnie, jakby nie patrzeć wyprzedzasz "w piękniej" o jakieś pół okrążenia ... to powinno Ci wystarczyć
- Juso
- Dyskutant
xenon1981 pisze:Juso ino patrzeć jak będziesz śmigać 5k w 20 minut, to tylko kwestia czasu i determinacjiJa przykładowo jeszcze tylko kilka lat i ścignę Bziuma. To tylko kwestia odpowiedniej determinacji
Determinacja dobrym słowem jest, drugim dobrym jest CEL, Jak jest cel i determinacja to wszystko będzie dobrze
Dlaczego lubię naszego trenera Bziuma ? Bo nic nie musi robić a strasznie mnie determinuje i jest Celem który ciągle ucieka... jak z tym ściganiem króliczka
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ale 5 k oznacza 5 km ... a nie kroków prawda??
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
Juso tak pięknie i z gracją biegłaś Ty, a ja orałem tartan jak galopujący buhaj ![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wiadomość do wszystkich. Moje namowy odniosły skutek. W sobotę ma być mój kumpel z wojska wraz z dziewczyną , (no prawie, że z wojska). Lubi tak, jak ja te pływacko - surwiwalowo - off roadowo - kombatowe klimaty. Mnie nie będzie, więc przyjmijcie ich w moim imieniu godnie. Ponieważ Łukasz vel Cogen jest bardzo ambitny, a Sabina idzie za nim, jak w dym, to nie zamęczcie ich od razu biegiem na 42 km, bo oni gotowi są to zrobić. Proponuję dla nich na początek 2 x 10 km
. Łukasz jest na tyle ambitny, że nie wiem Bzium, czy nie będziesz miał od razu za zadanie przygotowywać, go do triatlonu.
Zadbajcie o nich, żebym nie słyszał skarg![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wiadomość do wszystkich. Moje namowy odniosły skutek. W sobotę ma być mój kumpel z wojska wraz z dziewczyną , (no prawie, że z wojska). Lubi tak, jak ja te pływacko - surwiwalowo - off roadowo - kombatowe klimaty. Mnie nie będzie, więc przyjmijcie ich w moim imieniu godnie. Ponieważ Łukasz vel Cogen jest bardzo ambitny, a Sabina idzie za nim, jak w dym, to nie zamęczcie ich od razu biegiem na 42 km, bo oni gotowi są to zrobić. Proponuję dla nich na początek 2 x 10 km
Zadbajcie o nich, żebym nie słyszał skarg
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wazna wiadomość od Bziuma: nie będzie go dzisiaj na stadionie, ale obiecał przyjść jutro.
-
- Wyga
poplułam monitor przez CiebieJuso tak pięknie i z gracją biegłaś Ty, a ja orałem tartan jak galopujący buhaj![]()
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Ale Olo jak finiszowałeś to cały stadion na Ciebie patrzał, tak jak na tą dziewczynę co robiła sprinty w czasie naszego biegu na 5 km:)
Piotrek ja chętnie, ale w tym tygodniu niestety raczej czasowo już się nie wyrobię na bieganie poza stadionem...
Aga a teraz będzie ten bieg na dochodzenie? I ile 3 km?
Piotrek ja chętnie, ale w tym tygodniu niestety raczej czasowo już się nie wyrobię na bieganie poza stadionem...
Aga a teraz będzie ten bieg na dochodzenie? I ile 3 km?
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Wyga
A jak wezme buty do biegania po polnych dróżkach i lesie na stadion to będzie ok ? bo nie wiem ..... ![:niewiem:](./images/smilies/niewiem.gif)
![:niewiem:](./images/smilies/niewiem.gif)
-
- Dyskutant
witam.w biegu mam zamiar wystartować dla sprawdzenia siebie i na jaki wynik mnie stać aktualnie.bo nie jest powiedziane że pobiegnę cały dystans ale liczę na dwa pełne okrążenia a co do oddychania usta usta to spoko masz to jak w banku że zrobi to jakaś biegaczka :
ale mam nadzieję że nie będzie on potrzebny
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Ooo, ja również ten weekend spędzam nad Bałtykiem, będę wypatrywał śladów stóp na piaskuolotraper pisze:Najgorsze te wyryte dziury w tartaniewolfi pisze:Ale Olo jak finiszowałeś to cały stadion na Ciebie patrzał, tak jak na tą dziewczynę co robiła sprinty w czasie naszego biegu na 5 km:).Ale już w sobotę biegam nad Bałtyczkiem
![]()
Piasek na plaży można łatwo wyrównać
.
Niestety coś za coś, ominie mnie taki bieg na dochodzenie...
-
- Zaprawiony W Bojach
i dlatego wstawilem sobie nowe drzwi wejsciowe do mieszkania bo sie balem włamań ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zosia niestety, ale na tartan muszą być specjalne buty z kolcami. Ważna jest odpowiednia przyczepność, szczególnie na finiszu, jak będziesz po 42 km wchodziła w 400 metrowy sprint. Ale mam radę, jeżeli nie masz takich butów to warto na tartan włożyć wysokie buty do zimowej wspinaczki i na nie założyć raki. Też będzie OK i kostki będą chronione, nie wspomnę o wzmacnianiu mięśni nógZosiaSamosia pisze:A jak wezme buty do biegania po polnych dróżkach i lesie na stadion to będzie ok ? bo nie wiem .....
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: