KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

ZosiaSamosia
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

P.S. Pije, piję, piję .... i kawa 1,5 łyżeczki cukru :-(, a waga stoi na swoim ulubionym poziomie 100,9 kg.
cukier to ZUOOO :sss:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oj Zosiu, co do pęcherzy lubię się z Tobą przekomarzać. Szkoda, że się rozminiemy, bo wybywam 2 na urlop. Kawa dla mnie nie taka dobra, herbatkę lubię gorzką.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Początkująca pisze:Bziummmmm!!!! Proszę o konsultację: 8x100m rytm -- Jeszcze raz proszę o podpowiedź: jak należy to biegać?
i: - owb1 mi nie wychodzi zarówno jak i owb2. Tu zwolnić, a tu przyspieszyć...

W najbliższą sobotę nie mam możliwości się pokazać i osobiście dopytać, dlatego bardzo uprzejmie proszę o podpowiedzi

Pozdrawiam :)
dryndnij..bo nie mogę takich tajemnic na forum zdradzać trening indywidualny to indywidualny....535666066
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

janusz1967 pisze:witam biegaczy.mam pytanie czy nowi biegacze mogą dołączyć do grupy trenującej w soboty
Zapraszamy z Całymi rodzinami :)
Bzium - Forever!!!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bochemian pisze:Witam wszystkich

trafiłem tu trochę przez przypadek
poczytałem najpierw wiadomości na tym forum tak od końca maja
zacząłem biegać trochę tak jakoś w sierpniu zeszłego roku, od końca września '10 do kwietnia tego roku nic ale w czerwcu zwiększyłem trochę intensywność na jakieś ponad 6km co 3 dni

no i wiem, że przydałoby mi się parę porad i wskazówek począwszy od rozgrzewki, poprzez jakiś plan a kończąc na rozciąganiu po biegu - można liczyć na trenerów w tej kwestii w sobotę czy też w wakacje nie ma treningów na AWFie??

ps.1. wyczytałem o pierwszych sobotach miesiąca z udziałem dzieci i pytanie czy to ewentualnie jest??
ps.2. fajne trasy do biegania są Dąbrowie Górniczej, generalnie okolice jezior Pogoria, jak ktoś chce jakieś info w tej kwestii to proszę pytać
Tak OD sierpniowego spotkania 6go...zapraszamy Was z Pociechami....Oni są NAJWAŻNIEJSI!!!! ...zarobią nam na emerytury :P:P hehe
Bzium - Forever!!!

janusz1967
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

witam. mam pytanie o trasy biegowe w pobliżu centrum Katowic gdyż mieszkam w sąsiedztwie centrum handlowych i niestety jestem skazany na asfalt
Obrazek
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

janusz1967 pisze:witam. mam pytanie o trasy biegowe w pobliżu centrum Katowic gdyż mieszkam w sąsiedztwie centrum handlowych i niestety jestem skazany na asfalt
biegaj po centrach handlowych ;)
tam tez wesolo i ciekawie, a taka Silesia - fju fju - kawal terenu ;)
swoja droga, jest to niezla koncepcja na biegowy flash mob - zmowic sie i na trzy-cztery ruszyc w strojach biegowych po Silesii :)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kto startuje w Jaworznie 6sierpnia ? To już tylko miesiąc treningów ;-) Ja dziś ostro wystartowałem z treningami. Jaworzno będzie w 6tym tygodniu przygotowań ;) Będzie ciężko ale Musi być dobrze :)
janusz1967
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

po centrach handlowych nie lubię chodzić a co dopiero biegać.to wolę już asfalt przy IKEI
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

janusz1967 pisze:witam. mam pytanie o trasy biegowe w pobliżu centrum Katowic gdyż mieszkam w sąsiedztwie centrum handlowych i niestety jestem skazany na asfalt
Na Koszutce można biegać na Rowie Wełnowieckim w samym centrum poniżej Pedagogiki przy Chorzowskiej, ale mało miejsca. Ja lubiłem Alpy z Parkiem Wełnowieckim i willową ulicę w kształcie pętli Osikową. Teraz ponoć sympatycznie jest na Bulwarach Rawy, ale Rawa ciągle źle mi się kojarzy z powodu fetorku. Na rowerku z Koszutki śmigałem najchętniej do Parku WPKiW- Ziętka. Potem, jak mieszkałem na Brynowie to oczywiście Park Kościuszki, AWF i Muchowiec wg. mnie bezkonkurencyjny. Zależy, gdzie masz najbliżej.
Obrazek
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzien dobry wtorkowe,

sluchajci - gdzie mozna sie upomniec o ten plan do maratonu na podstawie naszych wynikow na 5 km??
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

http://bieganie.pl/?show=1&cat=159&id=2904
Dzisiaj może pojadę pobiegać do Parku Leśnego Pozdrawiam Elu!
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja to pewnie dostanę odpowiedź: informację, że nie podejmujemy się go przygotować bo wg nas nie jesteś jeszcze gotowy., ale napisałem im też szczerze, że na razie myślę o półmaratonie, a plan ma mnie zmotywować. na razie i tak mam bardzo dobry plan od Bziuma, uwzględniający moje potrzeby i mozliwości. A ten przygotowany plan bardziej w celach edukacyjnych. Na odległość nikt mi nie przygotuje tak planu, jak ktoś, kto równie dobrze na tym się zna i wie, jakie są moje możliwości. Choć i tak, ja ciągle przekraczam wyznaczone zadania treningowe Bzium :-). Mam nadzieję, że to uwzględnił w tym planie. Fajne jest to, że plan mnie motywuje i narzuca odpowiedni rytm biegania. bardzo dobrze mi się z nim biega. Ela poproś może Bziuma o konsultacje.
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja dostanę odpowiedź żeby kontynuowac to co robie jeśli skutkuje :-)

Jakby się postarali i mi strzelili porządny plan to bym się mile zaskoczył :) Chodzi mi o to żeby 18minut w maratonie nadrobic przez 16 tygodni treningu :) Niewiele prawda ?:)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki :)

Zaraz poślę. Ja popętelkowałam przy Żeromskiego w towarzystwie porannych dziadków i pana ratownika.
Z BZiumem pogadam bardzo chętnie, nie wiem, czy nie witrualnie niestety tylko, ale może uda nam się jeszcze jakoś spotkać. Ach ten współczesny świat - człek jeździ w te, we wte i się spotkać nie może..
ODPOWIEDZ