Bieg Rzeźnika
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
"Ustalono ze zwyciezcom"
Proszę Was, kto te napisy podkładał? Dobrze że nie "zwycienzcom"
Proszę Was, kto te napisy podkładał? Dobrze że nie "zwycienzcom"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Duncan, przecież tam jest przecinek.
Czyli, nie Narzędnik "Z kim z czym" ale Celownik "Komu Czemu"
I jest poprawnie, tylko polskich znaków nie ma, za co przepraszamy.
Czyli, nie Narzędnik "Z kim z czym" ale Celownik "Komu Czemu"

I jest poprawnie, tylko polskich znaków nie ma, za co przepraszamy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Czasem trudno jest mówić o biegu, podejścia są ostre.
W związku z tym tempo jest bardzo zmienne, np zwycięzcy mieli tempo od 5:58 (na tym skróconym odcinku ale jeśli weźmiemy pod uwagę realny czas pokonania trasy) do 8:38 na przedostatnim odcinku.
W związku z tym tempo jest bardzo zmienne, np zwycięzcy mieli tempo od 5:58 (na tym skróconym odcinku ale jeśli weźmiemy pod uwagę realny czas pokonania trasy) do 8:38 na przedostatnim odcinku.
- Mac
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:40
- Życiówka w maratonie: 04:41
A ja mam pytanie odnośnie sprzętu na imprezy tego typu. Rozumiem, że buty na pewno terenowe, ale interesuje mnie sprawa plecaka. Czy biegnie się z plecakiem a w nim jakiś ciuch, "prowiant" i ewentualnie uzupełnia/wymienia się na przepakach, czy bez i korzysta się tylko z tego co daje organizator i zostawiło się na przepak?
Po zdjęciach widzę, że różnie z tym jest, a sam mam zamiar wziąć kiedyś udział w takiej zabawie.
Po zdjęciach widzę, że różnie z tym jest, a sam mam zamiar wziąć kiedyś udział w takiej zabawie.
Maciek
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Już od 2008 roku, gdy obowiązuje "droga Mirka" i doszło kilka drobniejszych zmian w przebiegu czerwonego szlaku wiadomo, że trasa BRz ma ok. 80 km, a nie 75 km. Ten profil trasy, przedstawiony w artykule nie jest aktualny.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam,
dodałam zdjęcia z Rzeźnika: z nocy przed startem, okolic Cisnej (strumień i ścieżka) i Połoniny Wetlińskiej.
http://trailrunning.pl/zdjecia/
Dzięki za fajną atmosferę i pozdrowienia
))
dodałam zdjęcia z Rzeźnika: z nocy przed startem, okolic Cisnej (strumień i ścieżka) i Połoniny Wetlińskiej.
http://trailrunning.pl/zdjecia/
Dzięki za fajną atmosferę i pozdrowienia

- asik_zoo
- Stary Wyga
Wiem od kolegi, który ukończył ten bieg dwa lata temu, że w plecaku jest woda (to taki specjalny tzw. camelbag z rurką i ustnikiem, żeby można było pić prosto ze zbiornika umieszczonego w plecaku). Ciuchy, suche buty i jedzenie podobno są porozmieszczane w różnych punktach na trasie - przepakach (np. w wioskach albo leśnych campingach).Mac pisze:A ja mam pytanie odnośnie sprzętu na imprezy tego typu. Rozumiem, że buty na pewno terenowe, ale interesuje mnie sprawa plecaka. Czy biegnie się z plecakiem a w nim jakiś ciuch, "prowiant" i ewentualnie uzupełnia/wymienia się na przepakach, czy bez i korzysta się tylko z tego co daje organizator i zostawiło się na przepak?
- Mac
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:40
- Życiówka w maratonie: 04:41
dzięki za informacjęasik_zoo pisze: Wiem od kolegi, który ukończył ten bieg dwa lata temu, że w plecaku jest woda (to taki specjalny tzw. camelbag z rurką i ustnikiem, żeby można było pić prosto ze zbiornika umieszczonego w plecaku). Ciuchy, suche buty i jedzenie podobno są porozmieszczane w różnych punktach na trasie - przepakach (np. w wioskach albo leśnych campingach).
przejrzałem zdjęcia i faktycznie większość osób biegnie z małymi plecakami z bukłakiem
Maciek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Co za lenie z tych naszych redaktorów
Żeby wejść na jakąś chociaż przełęcz i pokazać trudy biegu, podbiegi, itp. to złapali chłopaków na asfaltowej drodze. I co ja mam żonie pokazać, że jedzie się przez cała Polskę żeby po asfalcie pobiegać? 

-
- Zaprawiony W Bojach
Weź żonę i za rok startujcie. Ja moją namówię... kiedyś