Poszukuję transportu w najbliższą niedzielę na bieg w Puszczy Niepołomickiej. Z dowolnego miejsca w Krakowie. Odwdzięczę się

wuju20 (malpa) o2.pl
695249157
z góry dziękuję
pozdrawiam
MPK chyba nie jeździ. Ostatnie przystanki z tego co pamiętam są przed mostem nad Wisłą. Potem trzeba jeszcze kawałek się przemieścić. Wiem, że np z Placu Centralnego w Hucie jeżdżą busy i FB do Niepołomic.grastabakalator pisze:A który eMPeK jeździ do Niepołomic?
No raczej! nie ma problemu nawet z wielką chęcią... całą ekipą sie dogadamy!!myśka pisze:Właśnie, Raul, bo w 2-giej połowie lipca z mężem będziemy na urlopie w Twoich okolicach (czytaj u mamy). Mógłby wtedy mąż z Tobą pobiegać 2-3 razy?
Samochodem... zreszta nie wiem czy wracam prosto po biegu do domu.. ze mną to nigdy nic nie wiadomo..myśka pisze:Raul, a Ty jedziesz autem na żubra? Bo wracając nie wracamy do domu, tylko jedziemy Brzesko N. - Pros.... i do mamy. Jedno miejsce wolne mamy. Więc po drodze. Możemy Cię porwać
Na razie mąż ma kontuzję małą - 6-7min/km, początkujący, ale daje radęNa interrunie miał 29 min na 5 km.
Mateusz, jakby już kogoś znaszgolon4 pisze: może wreszcie uda mi się kogoś z tutejszego forum osobiście poznać![]()