KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:A ile ma jedna pętla? Może bym się załapał. W końcu trzeba zacząć próbować startować, zdobywać powoli szlify. Wczoraj przebiegłem na bieżni mechaniczne 10 km z czasem 83 minuty. Poszło ponad 700 pseudokalorii, cały byłem zlany potem. Nie miałem czasu na bieganie w terenie, dlatego nadrabiam czasami bieżnią mechaniczną, a na forum ktoś pisał, że przebiegł swoje pierwsze 10 km i to mnie zdopingowało, czy dam radę zrobić 10 km chociaż na takiej maszynie. Lepszy rydz niż nic.

Co do dojazdu z Bytomia, w sobotę nie ma korków i dojeżdża się znacznie szybciej. Ma świetną kumpelę Basię z którą nadajemy na podobnych falach, choć ona dużo lepiej biega niż ja, która do nas dojeżdża jeszcze dalej, bo z Tarnowskich Gór i chce jej się, bo wie, że jest super.

Basiu czemu Cię nie było w tą sobotę? Myślałem, że będę miał okazje pogratulować Ci ostatni test Coopera. Słyszałem, że fajnie pobiegłaś.
Olo, leniu.. nie chcialo Ci sie na stronce sprawdzic....?;)
Jedna petla to cos 4 km z hakiem
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
ZosiaSamosia pisze:no 40 minut autem jak nic :bum: wiem że jak się chce to i się może, ale w tym samym czasie mam wybieganie już u mnie na osiedlu :hej: ALE być może się pojawię za dwa tygodnie, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie :bleble:
Podanie dwa zdjęcie i prośba zostanie rozpatrzona..AGNIESZKO jak TY uważasz?????
:P
Właśnie! Trzeba ustalić kryteria przyjmowania nowych uczestników bo się chaos robi. Myślę, że uczciwie będzie tak:
kobiety - dwa zdjęcia (nie trzeba już żadnego podania pisać, nie bądźmy służbistami)
mężczyźni - skrzynka piwa

A bieganie na takich krótkich pętlach jest niebezpiecznie, planuje się 2 góra 3, a kończy się na 5 pętlach.
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy mogę zgłosić swoją kandydaturę do komisji rekrutacyjnej w dziale damskim. W bieganiu ważne są nogi, mógłbym je sprawdzać. Kiedyś badałem pęciny konia mam praktykę :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Sekret pisze:
xenon1981 pisze:Eh :) autostrada... pobierają opłaty a medalu nikt mi nie da :-) żeby jeszcze jakieś napoje po drodze ;) A tu nic ;)
Aby dostać na autostradzie napój, trzeba pokonać trasę Katowice-Gdańsk w 6 godzin. Medal należy się zaś tym, którzy tę drogę pokonają w 5.15:) No cóż, oprócz medalu można dostać też coś jeszcze... :)

uważaj na ambitnych, którzy lubią pokonywać samych siebie..i nie spadają z koni:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:
Bzium pisze:
ZosiaSamosia pisze:no 40 minut autem jak nic :bum: wiem że jak się chce to i się może, ale w tym samym czasie mam wybieganie już u mnie na osiedlu :hej: ALE być może się pojawię za dwa tygodnie, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie :bleble:
Podanie dwa zdjęcie i prośba zostanie rozpatrzona..AGNIESZKO jak TY uważasz?????
:P
Właśnie! Trzeba ustalić kryteria przyjmowania nowych uczestników bo się chaos robi. Myślę, że uczciwie będzie tak:
kobiety - dwa zdjęcia (nie trzeba już żadnego podania pisać, nie bądźmy służbistami)
mężczyźni - skrzynka piwa

A bieganie na takich krótkich pętlach jest niebezpiecznie, planuje się 2 góra 3, a kończy się na 5 pętlach.

pomyślimy o tej rekrutacji....Zosisamosi...bo coś mi się wydaje, że.....

WŁAŚNIE AGA TY WIESZ
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Sekret
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
Sekret pisze:
xenon1981 pisze:Eh :) autostrada... pobierają opłaty a medalu nikt mi nie da :-) żeby jeszcze jakieś napoje po drodze ;) A tu nic ;)
Aby dostać na autostradzie napój, trzeba pokonać trasę Katowice-Gdańsk w 6 godzin. Medal należy się zaś tym, którzy tę drogę pokonają w 5.15:) No cóż, oprócz medalu można dostać też coś jeszcze... :)

uważaj na ambitnych, którzy lubią pokonywać samych siebie..i nie spadają z koni:P
:hahaha: Ambicja sztuką, sztuka ambicji - pokonywanie siebie jest cudne, czy to na bieżni, czy w galopie na maksa, który czasem kończy się bliskim spotkaniem z ... ziemią i koniczynką. Miodzio.
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wy i wasze szyfrowane rozmowy ;-)
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

To ja tak z innej beczki - ktoś się orientuje jak z dostępnością AWFu w inne dni tygodnia niż sobota? Można sobie przyjść pobiegać? Jest jakiś dostępny w necie plan zajęć na obiekcie? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na stadion AWF na Kościuszki codziennie do 21, ale bez szatni.
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Olo, pęciny to ciekawe, na pewno. Ale nie wiem czy to słowo nie działa odstraszająco, może byłbyś zainteresowany komisją rekrutacyjną w dziale męskim przy degustacji trunków? :)

Chester możesz kiedy chcesz. Stadion jak kościół, zawsze otwarty dla potrzebujących, w każdym razie mnie jeszcze nie wyrzucali. Oszczepnicy czy kulomioci tam się co prawda często zdarzają, czasem wydają się nieporadni, ale daleko nie rzucają, także nie ma zmartwienia. Nie wiem o której zamykają, ale jak ktoś biega to czekają chyba, zresztą płoty w miarę niskie.
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze: WŁAŚNIE AGA TY WIESZ
yyy...wróciłam z innego świata i właśnie nie wiem...:(
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze: yyy...wróciłam z innego świata i właśnie nie wiem...:(
Hah nie wiem co za Izotoniki pijecie :) ale musza mieć niezły skład procentowy :) :)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A może potajemnie już działa męska komisja i degustują suweniry.
Aga jesteś na 3 planecie układu słonecznego zwanej Ziemią, powiedz w jakim świecie byłaś, że Cie tak zakręciło.
Obrazek
Sekret
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:Czy mogę zgłosić swoją kandydaturę do komisji rekrutacyjnej w dziale damskim. W bieganiu ważne są nogi, mógłbym je sprawdzać. Kiedyś badałem pęciny konia mam praktykę :-).
Olo, nogi można badać. Pytanie tylko, czy w stępie, kłusie czy galopie?
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

proponuję w rozkroku :-)
Obrazek
ODPOWIEDZ