KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:

to z chęcią jutro posłuchamy jak śpiewasz Brajjjjjjjana,,,,,,

i oczywiście z kim byłaś bo to nas Bardzo interesuje...Xenon liczył, ze go zaprosisz a tu echooooooooo

Do zobaczenia jutro

ZAPRASZAMY JUTRO NA STADION AWFu KATOWICE na godzine 9.30....

umówiłem się z nią na 9.....
Juz szykuje kopyta na bieganie:D
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sekret pisze:umówiłem się z nią na 9.....

Bzium, a ja myślałam ,że na 8.30:)))
...miał być sposób na Alcybiadesa.....

eh....

Dziś mnie zaskoczyliście moi drodzy...Dzięki za tak liczne przybycie i Nowe oręże w naszym mieście...!!!!!!
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Darszy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To była mój pierwszy, ale na pewno nie ostatni sobotni poranek z Wami. Dzięki. Do przyszłego...:)
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja też bym chętnie przybyła ale mam tak daaaaaaaleko :echech: może jednak się kiedyś zdecyduję .... :taktak:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZosiaSamosia pisze:ja też bym chętnie przybyła ale mam tak daaaaaaaleko :echech: może jednak się kiedyś zdecyduję .... :taktak:
Zosia,
tak daaaaaaaaaleko z tego Bytomia... ?!
Wiesz, jak sie chce, to sie moze..
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja przyjade 9 lipca albo 2, zależnie jak z wesela wróce :hej:
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pardita pisze:
ZosiaSamosia pisze:ja też bym chętnie przybyła ale mam tak daaaaaaaleko :echech: może jednak się kiedyś zdecyduję .... :taktak:
Zosia,
no 40 minut autem jak nic :bum: wiem że jak się chce to i się może, ale w tym samym czasie mam wybieganie już u mnie na osiedlu :hej: ALE być może się pojawię za dwa tygodnie, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie :bleble:
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ci najgorliwsi :) dziś trzaskali zawody w Bukownie ;), sie pochwale że zgrzałem 40 minut na 10km trasie, dokladnie 39:28s . Piękne zawody :) forma idzie szybkościowo w górę :) a tu koniec sezonu.... do sierpnia nie ma gdzie biegac....
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:A ci najgorliwsi :) dziś trzaskali zawody w Bukownie ;), sie pochwale że zgrzałem 40 minut na 10km trasie, dokladnie 39:28s . Piękne zawody :) forma idzie szybkościowo w górę :) a tu koniec sezonu.... do sierpnia nie ma gdzie biegac....
Fju fju..noo to szacuneczek :D
Właśnie miałam się odezwać w sorawie biegów - jest ten sobotni w ramach korony Himalajów na Trzech Stawach, za miedzą od "naszego" stadionu http://www.biegowakorona.pl/
Rozważam 2 lub 3 pętelki;) Ktoś się jeszcze wybiera?
Myślę, że w ramach BBL można sobie fajną rozgrzewkę przed tym biegiem zrobić...
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ile ma jedna pętla? Może bym się załapał. W końcu trzeba zacząć próbować startować, zdobywać powoli szlify. Wczoraj przebiegłem na bieżni mechaniczne 10 km z czasem 83 minuty. Poszło ponad 700 pseudokalorii, cały byłem zlany potem. Nie miałem czasu na bieganie w terenie, dlatego nadrabiam czasami bieżnią mechaniczną, a na forum ktoś pisał, że przebiegł swoje pierwsze 10 km i to mnie zdopingowało, czy dam radę zrobić 10 km chociaż na takiej maszynie. Lepszy rydz niż nic.

Co do dojazdu z Bytomia, w sobotę nie ma korków i dojeżdża się znacznie szybciej. Ma świetną kumpelę Basię z którą nadajemy na podobnych falach, choć ona dużo lepiej biega niż ja, która do nas dojeżdża jeszcze dalej, bo z Tarnowskich Gór i chce jej się, bo wie, że jest super.

Basiu czemu Cię nie było w tą sobotę? Myślałem, że będę miał okazje pogratulować Ci ostatni test Coopera. Słyszałem, że fajnie pobiegłaś.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:A ci najgorliwsi :) dziś trzaskali zawody w Bukownie ;), sie pochwale że zgrzałem 40 minut na 10km trasie, dokladnie 39:28s . Piękne zawody :) forma idzie szybkościowo w górę :) a tu koniec sezonu.... do sierpnia nie ma gdzie biegac....
Xenon, proponuję autostradę Kraków Katowice, tak dobrze Ci idzie, że mógłbyś pościgać się z autkami. Gratulacje!
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Eh :) autostrada... pobierają opłaty a medalu nikt mi nie da :-) żeby jeszcze jakieś napoje po drodze ;) A tu nic ;)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

ZosiaSamosia pisze:
pardita pisze:
Zosia,
no 40 minut autem jak nic :bum: wiem że jak się chce to i się może, ale w tym samym czasie mam wybieganie już u mnie na osiedlu :hej: ALE być może się pojawię za dwa tygodnie, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie :bleble:
Podanie dwa zdjęcie i prośba zostanie rozpatrzona..AGNIESZKO jak TY uważasz?????
:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze: (...) sie pochwale że zgrzałem 40 minut na 10km trasie, dokladnie 39:28s .
nic tylko zazdrościć -- i szlifować własną formę.
obecnie spadam z formą.
Ale trzymam się zaleceń trenera Bziuma. :)

w niedzielę dałam radę na 21 km, i nawet ponad: zgubiłam na ostatniej pętli trasę! :)
Jedna biegaczka, gdy mnie zobaczyła ujawniającą się z niewłaściwej strony aż naskoczyła 'a ty skąd tutaj...?!!' Myślałam, że wzrokiem uziemi mnie w miejscu, w którym się spotkałyśmy.
Za karę - sobie zadaną - po przybiegnięciu na metę obwieściłam, że biegnę jeszcze 10 minut, by nadrobić zgubioną trasę.
W ten sposób mój półmaraton ukończyłam w czasie 2:01:35. Tragedia -- ale uczę się!!!! Przy czym, nie wiem, ile w sumie tych kilometrów było... 21 i ...?

Wytrwałości wszystkim życzę :)
Sekret
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Eh :) autostrada... pobierają opłaty a medalu nikt mi nie da :-) żeby jeszcze jakieś napoje po drodze ;) A tu nic ;)
Aby dostać na autostradzie napój, trzeba pokonać trasę Katowice-Gdańsk w 6 godzin. Medal należy się zaś tym, którzy tę drogę pokonają w 5.15:) No cóż, oprócz medalu można dostać też coś jeszcze... :)
ODPOWIEDZ