Szukam kompana/kompanki na ok 10 km (poki co) trasy ! :-)

mrright
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!

Wyczytałem wiele postów dot. zbiórek biegaczy, jednak trochę poplątały się te wszystkie informacje ;-). Interesuje mnie na ta chwila, jedna osoba, badz dwie, z ktorymi pokonam troche kilometrow w najblizszym czasie, często biegam nad jeziorem górczyńskim, nie wykluczam jednak malty, rusałki itp. Biegam co dwa dni, moim celem jest wystartowanie w jakims polmaratonie :-) mam 24 lata- Sebastian. Zapraszam do rozmowy wszystkich zorientowanych na sukces ! ;-)

Pozdrawiam :-)
New Balance but biegowy
mrright
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mrright pisze:Witam!

Wyczytałem wiele postów dot. zbiórek biegaczy, jednak trochę poplątały się te wszystkie informacje ;-). Interesuje mnie na ta chwila, jedna osoba, badz dwie, z ktorymi pokonam troche kilometrow w najblizszym czasie, często biegam nad jeziorem górczyńskim, nie wykluczam jednak malty, rusałki itp. Biegam co dwa dni, moim celem jest wystartowanie w jakims polmaratonie :-) mam 24 lata- Sebastian. Zapraszam do rozmowy wszystkich zorientowanych na sukces ! ;-)

Pozdrawiam :-)

PONAWIAM !
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

myślę że opisanie miejsca w temacie - mogło by pomóc np. miejscowości / regionu polski ;-)

oczywiście Malta - to pewnie Poznań - ale wiesz... nie wszyscy muszą to wiedzieć nie mówiąc już o tym, że nie każdy zagląda do każdego wątku - proponował bym temat - Poznań, Malta - kto wspólnie pobiega 10 km ;-)

ps. ja z Krakowa... więc raczej nie pobiegam ;-) zdrówko (zgapiąjąc od jednego biało-czarnego)
Szymon
Obrazek
ODPOWIEDZ