LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
Treningi były zawsze w sobotę o tej porze, więc pewnie i jutro będzie tak samo. Chociaż na ostatnim treningu nie byłem więc nie wiem czy były jakieś szczególne ustalenia związane z jutrzejszym biegiem solidarności, którego meta jest właśnie na stadionie Startu. Póki co planuję zjawić się na stadionie o 9:30.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oczywiście, że jutro są zajęcia!!!!! tak się cieszę, że Was zobaczę!!!! do zobaczenia jutro o 9.30, jak zwykle na stadionie Startu. Zapraszam serdecznie! Z przyjaciółmi, znajomymi z pracy, dzieciakami, żonami, mężami....
jakichś szczegółów odnośnie Biegu Solidarności tydzień temu nie było, ale wydaje mi się że jak ktoś się czuje na siłach. warto by było pobiec.sarim83 pisze:Treningi były zawsze w sobotę o tej porze, więc pewnie i jutro będzie tak samo. Chociaż na ostatnim treningu nie byłem więc nie wiem czy były jakieś szczególne ustalenia związane z jutrzejszym biegiem solidarności, którego meta jest właśnie na stadionie Startu. Póki co planuję zjawić się na stadionie o 9:30.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czeeeeść niżej macie link do kilku fotek z ostatnich zajęć:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 394ff57f7c
A w sprawie najbliżej soboty - UMAWIAMY SIĘ JAK CO TYDZIEŃ, O 9.30 NA STADIONIE STARTU. Nie możemy od razu wybrać się na Test Coopera na Poturzyńską, bo nie możemy założyć, że nie przyjdzie ktoś nowy, kto nie zna forum. Co do tego, jak będą wyglądać zajęcia-- zobaczymy w sobotę. Jakby co, test jest do 16
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 394ff57f7c
A w sprawie najbliżej soboty - UMAWIAMY SIĘ JAK CO TYDZIEŃ, O 9.30 NA STADIONIE STARTU. Nie możemy od razu wybrać się na Test Coopera na Poturzyńską, bo nie możemy założyć, że nie przyjdzie ktoś nowy, kto nie zna forum. Co do tego, jak będą wyglądać zajęcia-- zobaczymy w sobotę. Jakby co, test jest do 16
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszam Wszystkich jutro o 9.30 na Stadion "Start" przy al. Piłsudskiego 22. Pamiętajcie, że deszcz nam nie straszny!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję za dzisiejsze zajęcia!!!! Niżej link do kilku fotek
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 38cc8f59be
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 38cc8f59be
-
- Wyga
I po teście Coopera, z naszej grupy startowałem tylko Paweł i ja.
Myślę, że nie przynieśliśmy wstydu, bo Paweł nabiegał 3090m. a ja 2625m.
Organizacja bardzo profesjonalnie przygotowana, co 50m stał sędzia i zapisywał ilość przebiegniętych kółek.
Po biegu równie sprawnie przebiegło wręczanie certyfikatów ukończenia testu.
I jeszcze jedno zadziwiła mnie ilość uczestników, my startowaliśmy o godzinie 11 a już przed nami biegało 47 biegaczy, a przypomnę, że impreza trwała do 16:00.
Z jednym organizatorzy dali ciała, bo notorycznie biegnący gubili swoje numery startowe, gdyż miały się trzymać na "samoprzylepca".
Myślę, że nie przynieśliśmy wstydu, bo Paweł nabiegał 3090m. a ja 2625m.
Organizacja bardzo profesjonalnie przygotowana, co 50m stał sędzia i zapisywał ilość przebiegniętych kółek.
Po biegu równie sprawnie przebiegło wręczanie certyfikatów ukończenia testu.
I jeszcze jedno zadziwiła mnie ilość uczestników, my startowaliśmy o godzinie 11 a już przed nami biegało 47 biegaczy, a przypomnę, że impreza trwała do 16:00.
Z jednym organizatorzy dali ciała, bo notorycznie biegnący gubili swoje numery startowe, gdyż miały się trzymać na "samoprzylepca".
-
- Wyga
Miałem 3075m dla dokładności. Poziom był całkiem niezły, z ok. 20 osób które startowały w naszej turze 4 biegły równo ze mną. A te samoprzylepne numery to była tragedia, przez pół biegu musiałem go trzymać w ręku. Trzeba zawsze brać ze sobą agrafki, wtedy nie będzie problemu.
Wczoraj zapisałem się na bieg w Garwolinie, ale jeszcze nie wiem czy nie za późno. Póki co, na liście zaksięgowanych wpłat jest 579 zawodników na 600 miejsc, ale od wczoraj lista nie była odświeżona. Jutro powinno się okazać czy zdążyłem.
Wczoraj zapisałem się na bieg w Garwolinie, ale jeszcze nie wiem czy nie za późno. Póki co, na liście zaksięgowanych wpłat jest 579 zawodników na 600 miejsc, ale od wczoraj lista nie była odświeżona. Jutro powinno się okazać czy zdążyłem.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Hej ja z innej beczki może. Za jakieś 30 minut wybieramy się z kolegą pobiegać. jak pogoda całkiem nie nawali to chcieliśmy gdzieś podjechać. Nad Zalew odpada bo ciemno się zrobi i nogi powykręcać można będzie....ale pewnie jakieś fajne miejsce wymyślimy. mamy 3 miejsca w aucie gdyby ktoś miał ochotę się załapać
Jak coś dzwońcie 503091360
Jak coś dzwońcie 503091360
takania331 pisze:witam, mam pytanko czy spotkania treningowe to odbywają się tylko w sobotę o 9.30?
pozdrawiam anna
-
- Zaprawiony W Bojach
Anno, nasze zajęcia są co tydzień w soboty o 9.30. Bez wyjątku nie boimy się deszczu, ani zimna. Wakacji od biegania też nie będzie zapraszam!
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam dla Was ogłoszenie:
Zbliżają się trzy miesiące od rozpoczęcia naszej akcji. Jednocześnie powoli zbliża się czas kiedy biegacze zaczynają się przygotowywać do jesiennych maratonów. Stadion daje dobre warunki do testu - na 5 lub 10 km, który może być dobrym momentem startu do rozpoczęcia ostatnich 3-4 miesięcy przygotowań do maratonu. W związku z tym, 18 czerwca dla wszystkich tych, którzy chcą robimy test na 5 lub 10 km. Oczywiście nikt niczego nie narzuca, jesli możecie weźcie swoje stopery czy zegarki. Po prostu chcemy dać Wam możliwość zrobienia sobie testu na dobrze zmierzonej trasie. W zamian za to, Ci którzy chcą, dostaną specjalnie ułożony indywidualny program treningowy, pod warunkiem, że podadzą nam czas, jaki osiągną. Kalkulacjami relatywnych intensywności i ramowymi planami zajmują sie organizatorzy akcji (z Warszawy).
Jeśli ktoś planuje jesienny start w maratonie czy półmaratonie, zachęcam do zastanowienia się:)
Zbliżają się trzy miesiące od rozpoczęcia naszej akcji. Jednocześnie powoli zbliża się czas kiedy biegacze zaczynają się przygotowywać do jesiennych maratonów. Stadion daje dobre warunki do testu - na 5 lub 10 km, który może być dobrym momentem startu do rozpoczęcia ostatnich 3-4 miesięcy przygotowań do maratonu. W związku z tym, 18 czerwca dla wszystkich tych, którzy chcą robimy test na 5 lub 10 km. Oczywiście nikt niczego nie narzuca, jesli możecie weźcie swoje stopery czy zegarki. Po prostu chcemy dać Wam możliwość zrobienia sobie testu na dobrze zmierzonej trasie. W zamian za to, Ci którzy chcą, dostaną specjalnie ułożony indywidualny program treningowy, pod warunkiem, że podadzą nam czas, jaki osiągną. Kalkulacjami relatywnych intensywności i ramowymi planami zajmują sie organizatorzy akcji (z Warszawy).
Jeśli ktoś planuje jesienny start w maratonie czy półmaratonie, zachęcam do zastanowienia się:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszam na jutro:) jak zwykle o 9.30 spotykamy się na stadionie "Startu" przy al. Piłsudskiego.