Ścieżki Biegowe - Lublin
- Radek1967
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A może by tak ten nasz sprawdzian na 1000m na bieżni stadionu Startu zrobić?
To jest jednak całkiem inne bieganie.
To jest jednak całkiem inne bieganie.
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
-
- Wyga
emstol pisze:Integracja biegaczy poprzez jazdę rowerem - ciekaweAle ja jestem za. Odpowiedniej trasy na rajd nie zaproponuję bo nie znam ale jestem otwarty na propozycje.
Myślę, że tak do pięćdziesięciu km. w jedną stronę powinno nam wystarczyć, chyba, że pojadą z nami jakieś dziewczyny , wtedy połowa z tego. A więc pierwsza wersja to wypad do Kazimierza, a druga to Nałęczów.
Co Wy na to?
- ola87
- Wyga
Andrzej - pomysl swietny, ale mielibysmy tam jechac normalnie dorga z samochodami czy masz jakas alternatywna trase? Nie wiem czy to najlepszy pomysl biorac pod uwaga jak pozakrecana i waska jest droga w tamta strone 

Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl 

-
- Wyga
ola87 pisze:Andrzej - pomysl swietny, ale mielibysmy tam jechac normalnie dorga z samochodami czy masz jakas alternatywna trase?
Nie wszyscy mają niestety sprzęt do jazdy terenowej, więc będziemy musieli się zmieścić na tych wąskich ulicach, poza tym
jechałem do Nałęczowa niedawno i one wcale nie są ani wąskie ani kręte.
Moglibyście podać jakieś przewidywany termin tego rajdu.
- emstol
- Dyskutant
- Kontakt:
Jak na razie są chętne tylko trzy osoby: ja, Ty i Olga. I wszyscy mamy rowery do jazdy w terenietrojkowicz pisze:Nie wszyscy mają niestety sprzęt do jazdy terenowej, więc będziemy musieli się zmieścić na tych wąskich ulicach

- emstol
- Dyskutant
- Kontakt:
Chciałem, zauważyć że skończył się czas na nadsyłanie propozycji na logo LSB. Czyli teraz można przesyłać drogą emailową swoje głosy na adres bieganie.lublin@gmail.com. W emailu proszę o:
Będziemy też Cię później prosili o pomoc w weryfikacji. Głosy można przesyłać do czasu odbycia się walnego zgromadzenia LSB, które się odbędzie kiedyś wkrótce (myślę że pod koniec lipca). Głosowanie ma na celu wybranie kilku najbardziej popularnych pozycji, z których zostanie wybrane na walnym zebraniu to jedyne.
Zapraszam do przesyłania głosów!
- Przedstawienie się (niekiedy trudno skojarzyć kto jest kto na podstawie adresu)
- Podanie jednego numeru swojej kandydatury. Numer można znaleźć na stronie http://bieganie.lublin.pl/documents/show/1 nad każdym logiem.

Zapraszam do przesyłania głosów!
- ola87
- Wyga
Jesli chodzi mnie to chetna bylabym dopiero tak ok3 lipca i zdecydowanie odpadam z jazdy wsrod samochodow 

Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl 

- xedi69
- Wyga
Ja mam rower górski na oponach gładkich (slikach), jeżdżę często po lesie, chociaż nie jest ślisko. Mam kłopoty często z utrzymaniem równowagi i za każdym wyjazdem do lasu chociaż raz leżę na glebie. Chyba mam to po moim blisko dwu letnim wypadku.
Więc podróż gdziekolwiek rowerem jest dla mnie wielce ryzykowna. Mogę pojechać autem (nie bardzo lubię, wolę autobusem, lub na pieszo) i niekoniecznie Nałęczów.
Wiem, że już jest za późno z nadsyłaniem logo, ale chciałem jeszcze jedno przedstawić.
Nie wiem tylko. W którą stronę baletnica kręci się?
W prawo, czy w lewo?

LUBELSKIE STOWARZYSZENIE BALETOWE.
Więc podróż gdziekolwiek rowerem jest dla mnie wielce ryzykowna. Mogę pojechać autem (nie bardzo lubię, wolę autobusem, lub na pieszo) i niekoniecznie Nałęczów.
Wiem, że już jest za późno z nadsyłaniem logo, ale chciałem jeszcze jedno przedstawić.
Nie wiem tylko. W którą stronę baletnica kręci się?
W prawo, czy w lewo?

LUBELSKIE STOWARZYSZENIE BALETOWE.

Pozdrawiam Robert.
- TomM
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:37:51
- Życiówka w maratonie: 02:59:53
kręci się w prawo 

-
- Wyga
Jedna osoba, która zgłosiła chęć uczestnictwa w naszym rajdzie ma typowy rower szosowy, a więc nie mogłaby jechać polnymi drogami.emstol pisze:Jak na razie są chętne tylko trzy osoby: ja, Ty i Olga. I wszyscy mamy rowery do jazdy w terenie
Co do terminu skłaniałbym się bardziej do propozycji Olki czyli 9 lipca.
- emstol
- Dyskutant
- Kontakt:
Rozumiem. Termin 9 lipca też jest ok.trojkowicz pisze:Jedna osoba, która zgłosiła chęć uczestnictwa w naszym rajdzie ma typowy rower szosowy, a więc nie mogłaby jechać polnymi drogami. Co do terminu skłaniałbym się bardziej do propozycji Olki czyli 9 lipca.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
witam !!!
Ja umawiam się z Wami na bieganie. Oczywicie tradycyjnie sobota 10.00 w Wąwozie LSM.
Rower ??? A jest jakieś w piwnicy, chyba ze 4 + 3 malutkie ale jakoś w tym roku nie wyjechały na trasę.
Pozdrawiam Piotr Kitliński
Ja umawiam się z Wami na bieganie. Oczywicie tradycyjnie sobota 10.00 w Wąwozie LSM.
Rower ??? A jest jakieś w piwnicy, chyba ze 4 + 3 malutkie ale jakoś w tym roku nie wyjechały na trasę.
Pozdrawiam Piotr Kitliński
- Kinga
- Dyskutant
Witam Was po długiej nieobecności..
Znowu chorowałam! 3 tygodnie jakiejś infekcji, której głównym objawem był okropny kaszel (jeszcze jest ale się pomału kończy) i oczywiście osłabienie. ZERO ruchu przez 3 tygodnie mnie wykończyło!!! 2 serie antybiotyków, dziś już ostatnia tabletka i czuję że zdrowie powraca więc odbyłam pierwszy od dłuższego czasu bieg. Było ciężkawo, bo strasznie mnie męczył kaszel, ale po biegu od razu mi lepiej
Mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu będę mogła pomału nadrabiać zaległości i wreszcie się do Was dołączę.
A jeśli chodzi o rower, to ja zawsze bardzo chętnie (zwykle biegałam, jeździłam lub pływałam naprzemiennie) jednak 9 lipca nie bardzo mi odpowiada, wolałabym wcześniej
Jest wyznaczona trasa Lublin-Nałęczów-Kazimierz wiodąca bocznymi drogami, sprawdziłam ją osobiście i bardzo polecam
jakby co mogę Wam dostarczyć mapkę jakbym sama nie mogła pojechać
Pozdrawiam wszystkich!!!
Znowu chorowałam! 3 tygodnie jakiejś infekcji, której głównym objawem był okropny kaszel (jeszcze jest ale się pomału kończy) i oczywiście osłabienie. ZERO ruchu przez 3 tygodnie mnie wykończyło!!! 2 serie antybiotyków, dziś już ostatnia tabletka i czuję że zdrowie powraca więc odbyłam pierwszy od dłuższego czasu bieg. Było ciężkawo, bo strasznie mnie męczył kaszel, ale po biegu od razu mi lepiej

A jeśli chodzi o rower, to ja zawsze bardzo chętnie (zwykle biegałam, jeździłam lub pływałam naprzemiennie) jednak 9 lipca nie bardzo mi odpowiada, wolałabym wcześniej

Pozdrawiam wszystkich!!!
-
- Wyga
]
Napiszcie czy odpowiada Wam data, godzina i miejsce spotkania.
Trasa będzie wiodła bocznymi traktami.
Mam nadzieję, że tym razem będzie to ostateczny termin, a więc 3 lipca o godz. 10:00 zbiórka przy fontannie na Placu Litewskim.ola87 pisze:Jesli chodzi mnie to chetna bylabym dopiero tak ok3 lipca i zdecydowanie odpadam z jazdy wsrod samochodow:)
Napiszcie czy odpowiada Wam data, godzina i miejsce spotkania.
Trasa będzie wiodła bocznymi traktami.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Mimo,że ostatnio na zajęciach było nie wiele osób to jednak tak jak zapowiadałem na najbliższą sobotę tj. 25 czerwca zapraszam na sprawdzian - 1000m. Wielu z Was startowała w ubiegłym roku więc jest szansa na poprawę wyniku. Dodatkową motywacją do podjęcia wyzwania może być mój czas, który uzyskałem 11 czerwca tj. 2:59,6 . Czy ktoś będzie lepszy ??? Oczywiście nagrody od Lubelli są gwarantowane dla wszystkich, którzy przystąpią do sprawdzianu.
ZDJĘCIA POLSKA BIEGA - nowe zdjęcia z imprezy Polska Biega. https://picasaweb.google.com/piotrkit2/ ... 1MG978rSIw#
Pozdrawiam i zapraszam.
Piotr Kitliński
Mimo,że ostatnio na zajęciach było nie wiele osób to jednak tak jak zapowiadałem na najbliższą sobotę tj. 25 czerwca zapraszam na sprawdzian - 1000m. Wielu z Was startowała w ubiegłym roku więc jest szansa na poprawę wyniku. Dodatkową motywacją do podjęcia wyzwania może być mój czas, który uzyskałem 11 czerwca tj. 2:59,6 . Czy ktoś będzie lepszy ??? Oczywiście nagrody od Lubelli są gwarantowane dla wszystkich, którzy przystąpią do sprawdzianu.
ZDJĘCIA POLSKA BIEGA - nowe zdjęcia z imprezy Polska Biega. https://picasaweb.google.com/piotrkit2/ ... 1MG978rSIw#
Pozdrawiam i zapraszam.
Piotr Kitliński