Pocztek treningu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
MaTT889
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!

Mam 17 lat i w zwiazku z tym, ze przeprowadzilem sie za granice moja aktywnosc fizycznie bardzo spadla, mianowicie nie ruszalem sie przez pare miesiecy, w Polsce duzo jezdzilem na rowerze, przez co moja waga byla idealna, dzis mam ok. 6 kg nadwagi, co mi niesamowicie wadzi. Ostatnio kilka osob powiedzialo mi, ze przytylem, co mnie zdolowalo dodatkowo, dlatego postanowilem sie wziac za siebie i doszedlem do wniosku, ze bieganie to bedzie najlepszy sposob na utrate wagi i poprawe kondycji. Otoz zaczalem biegac jakies 2 tygodnie temu zaczalem bieganie, meczylem sie po 15 minutach szybkiego truchtu, dzis w zwiazku z tym ze juz mam za soba te 2 tygodnie biegania, postanowilem zrobic 30 minut biegu czyli 15 minut biegu i 2 minuty chodzenia i znowu 15 minut do samego domu. Czy takie cos pozowoli mi zrzucic pare kilo i ile to moze potrwac? Ostatnio przez ostatni tydzien nie jadlem slodyczy ani zadnych fast foodow, ktore sa moja slaboscia. Od nastepnego roku szkolnego mam zamiar dolaczyc do druzyny plywackiej, przez co moja kondycja musi byc bardzo dobra, ostatnim razem nie wyrabialem. Prosze o odpowiedz ile to moze potrwac. Z gory dziekuje!
PKO
Awatar użytkownika
niuniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:46
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biegaj i dalej staraj się nie jeść ff i słodyczy, a waga powinna spadać, hmm ile to potrwa? to zależy tylko od ciebie jak będziesz się przykładać do tego, jeśli potrafisz przemóc się i zero słodyczy i optymalna dieta złożona z proporcjonalnie rozłożonych posiłków o zróżnicowanym składzie to i w miesiąc da się osiągnąć :taktak: ale tak na spokojnie przez wakacje dasz radę
POWODZENIA!
- To niemożliwe!!
- Tylko jeśli w to wierzysz.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ