co niszczy ubranie agrafka? ja mam na kacie juz jakies 20 startow i zadna czesc mojej garderoby nie jest uszkodzona. Emek natomiast biega z 30 startow rocznie i tez nie widze zadnych zniszczen na jego koszulce (uzywa zawsze klubowej)
a z zaklocaniem to prawda
Sposób zamocowania numeru startowego
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:40:50
- Życiówka w maratonie: 03:33:41
W jakim kącie startujesz? Czy to jest kąt rozwarty?Bawareczka pisze: ja mam na kacie juz jakies 20 startow i zadna czesc mojej garderoby nie jest uszkodzona.
Widzę że Archeo nie próżnuje

Wracając do tematu to zawsze podziwiałem ludzi którzy starają się coś udoskonalać i iść pod prąd. Na zeszłorocznym Biegnij Warszawo widziałem jak jednemu kolesiowi odpadł numer od takiego specjalistycznego paska na numery co to sobie go można kupić za 50 PLN. Full wypas.
Nie boję się gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS
-
- Rozgrzewający Się
Magnesy neodymowe są cholernie mocne i wcale nie są drogie:Bawareczka pisze:No i Emek ostatnio wynalazl w jakiejs gazetce magnesy ale troche za drogie i uznalismy, ze szkoda wyrzucac kase na nie skoro agrafki calkiem dobrze sie u nas sprawdzaja. Jeszcze nigdy mi sie agrafka nie odpiela.neuropathic pisze: A co do magnesików to jest możliwy jeden minus że gdy chip będzie w numerze startowym to magnesik może zakłócić jego pracę
Może specem nie jestem ale zazwyczaj chipy teraz się w buciory w sznurówki wplata zazwyczaj.
Bawareczka Ale niszczy ubranie
http://allegro.pl/magnes-neodymowy-magn ... 66589.html
Jak widać to groszowe sprawy. Niestety nie biegam w nich i nie powiem jak się sprawdzają w praktyce.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Zawsze na agrafki, zima, jak nie wiem w ilu warstwach skoncze bieg przypinam na udo, zeby byl caly czas widoczny. Maraton bieglam z pasem, w ktory jak naboje wkladalo sie zele, i bylo zapiecie na numer, ale mu nie zaufalam i przypielam jak zwykle agrafka.
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak