Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
kaktus71
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

O to dla tych, którzy poszukują więcej informacji o biegu w Kraśniku: http://www.sos-wd.org/2,1,1,bieg_po_usmiech.html
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Tym razem w sobotę juz będę na zajęciach. Mój tato znalazł informację o Teście Coopera w Lublinie. Mimo, że jest to w godzinach naszych spotkań to jednak polecam. Poniżej regulamin:

AZS Województwa Lubelskiego przy współpracy AZS Warszawa umożliwia sprawdzenie możliwości własnego organizmu poprzez uczestnictwo w Ogólnopolskim Teście Coopera. W 18 miastach Polski, jednego dnia (11.06.2011 r.), w godz. 10.00-16.00, wszyscy chętni będą mogli wziąć udział w zmaganiach z samym sobą. Tak więc zapraszamy na stadion. Nie siedź w domu - przyjdź pobiegać.
Uczestnictwo w Teście Coopera jest bezpłatne. Mogą wziąć w nim udział wszyscy chętni (osoby niepełnoletni muszą mieć ze sobą zgodę rodziców), którzy chcą sprawdzić samego siebie.

Chętnych zapraszamy już 11 czerwca 2011 r. (sobota) w godzinach 10:00 - 16:00 na stadion przy Gimnazjum nr 16 w Lublinie (ul. Poturzyńska 2) - starty co 30 minut.

Dla pierwszych 100 osób, które pojawią się na stadionie i wezmą udział w Teście przewidzieliśmy pamiątkowe koszulki.

Każdy z uczestników otrzyma certyfikat potwierdzający osiągnięty wynik oraz butelkę wody.

Ewentualne pytania proszę kierować na adres mailowy: e_delezuch@o2.pl

Ja osobiście (od kilku lat) po południu będę biegał podczas mitingu na stadionie Startu Lublin w biegu pamięci mojego trenera Honorata Wiśniewskiego. Zawody zaczynają się ok. 14.30 natomiast nasz start (tzn byłych zawodników) o 18.15 (niestety jestem w beznadziejnej formie).

Pozdrawiam Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dwie moje nowe propozycje, wszystko może być do poprawki. Materiały są z internetu, ale dostępne były w wersji papierowej. Raczej nikt nie powie mi skąd to wziąłem, obrobiłem okładki z czasopism biegowych i herb m. Lublina.

Q25 Obrazek

Q36 Obrazek
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja dziś chyba test Coopera zaliczę, sprawdzając swój postęp po 2 miesiącach treningu.
A wieczorem 1000m - bieg pamięci mojego trenera Honorata Wiśniewskiego.

Pozdrawiam
Radek
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Drugi Cooper w zyciu zaliczony!!!
2825m
Poprawa o 375m
Jupiiiii :hej:

Teraz tylko wieczorkiem 1000m
Liczę na 3.50-4.00 - na tyle mnie aktualnie stać.

Pozdrawiam
Radek
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Radek1967 pisze:Drugi Cooper w zyciu zaliczony!!!
2825m
Poprawa o 375m
Jupiiiii :hej:

Teraz tylko wieczorkiem 1000m
Liczę na 3.50-4.00 - na tyle mnie aktualnie stać.

Pozdrawiam
Radek
W/g kalkulatora Volkera Duerra http://bieganie.pl/?show=1&cat=44&id=303 przebiegniesz dystans 1km w 0:03:53, ale podejrzewam, że będziesz miał dużo lepszy czas przy tym wyniku z testu Coopera.
Brawo Radku, jak dla mnie to wynik nie do osiągnięcia jak na razie.(Test Coopera) :oczko:

A teraz moje dzisiejsze wypociny. (ok. 3godzin, przerwa na obiad, zmiany decyzji) :ojoj:

Projekt nr 6977 Obrazek
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś wieczorem polazłem na stadion pokibicować. Tam był prawdziwy miting lekkoatletyczny, nawet rzucali oszczepami :szok: .
Na żywo lekkoatletyka jest o wiele bardziej emocjonująca niż oglądanie w telewizji.
ps.Nie będę zamieszczał zdjęć bo jest tu już wystarczająco kolorowo a kto będzie chciał to znajdzie.
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

1000 m zaliczone - 3.54.90
Nogi trochę zmęczone były po porannym Cooperze.
Ale ogólnie atmosfera super - jestem zadowolony
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Celem większego zintegrowania członków naszego Stowarzyszenia mam propozycję (nie do odrzucenia)
rajdu rowerowego, który miałby się odbyć w którąś sobotę lub niedzielę, a trasę byśmy ustalili tutaj na tym forum.
Napiszcie proszę co o tym sądzicie.

Pozdrawiam.
Andrzej.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Wczorajszy dzień pod względu sportowym muszę powiedzieć ,że był udany. Rano wspólne bieganie na Ściezce Biegowej a po południu start na 1000m i zaszczytne 2 miejsce i znowu złamane 3 min. Jak kotroluje się miejsce na podium bardzo dobrze zaobserwował jaszczomb w relacji fotograficznej.
Pozdrawiam Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
emstol
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

trojkowicz pisze:Celem większego zintegrowania członków naszego Stowarzyszenia mam propozycję (nie do odrzucenia)
rajdu rowerowego, który miałby się odbyć w którąś sobotę lub niedzielę, a trasę byśmy ustalili tutaj na tym forum.
Napiszcie proszę co o tym sądzicie.
Integracja biegaczy poprzez jazdę rowerem - ciekawe :) Ale ja jestem za. Odpowiedniej trasy na rajd nie zaproponuję bo nie znam ale jestem otwarty na propozycje.
Awatar użytkownika
daruś
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 34.56
Życiówka w maratonie: 2.42.58

Nieprzeczytany post

Piotr Kitliński pisze: Wczorajszy dzień pod względu sportowym muszę powiedzieć ,że był udany. Rano wspólne bieganie na Ściezce Biegowej a po południu start na 1000m i zaszczytne 2 miejsce i znowu złamane 3 min.
Piotruś, Ty z tego pudła to chyba nie schodzisz. co? :oczko:
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Był to już kolejny, bo VI Biega Memorałowy. Mimo, że zawsze kręcę się przy pudle to jest coś co mnie gryzie JESZCZE NIGDY NIE WYGRAŁEM !!! :hejhej: Zawsze sobie tłumaczę, że następnym razem wezmę się do roboty iiii coś zawszę nie wychodzi. Wiem na pewno za rok :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Pozdrawiam Piotr K
PS ZAPOMNIAŁEM O NOWEJ MOTYWACJI - 25 czerwca prawdopodobnie będzie sprawdzian na Ścieżce Biegowej na 1000m, może gdyby ktoś z uczestników pobił mój wczorajszy wynik lub niebezpiecznie się do niego zbliżył to zabrałbym sie do roboty. Czekam na motywację. Są już przygotowane produkty od Lubelli. Co wy na to ???
Awatar użytkownika
daruś
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 34.56
Życiówka w maratonie: 2.42.58

Nieprzeczytany post

A jaki to był wynik?
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Myślę, że nie wyniki ani miejsca tu były ważne ale możliwość spotkania się w gronie przyjaciół,
wspólny bieg, zdjęcia, możliwość powspominania wspólnych obozów, startów.
I co najważniejsze nieprzemijająca pamięć o naszym wspaniałym trenerze Honoracie Wiśniewskim.
Dla mnie to był pierwszy wspólny bieg po latach, popołudnie pełne wzruszeń i łza też się w oku zakręciła.
Dziękuję wszystkim za wspólne spotkanie.
A trofeum, które każdy uczestnik biegu otrzymał to pamiątkowa statuetka.

Obrazek
ODPOWIEDZ