A tak z ciekawości - który model Shocka macie? Ten max sports bra top level 4? Czy run sports bra ?
ED: PS W LiParie byłam z rok temu, jeszcze nie było na nie takiego szału - brafittowała mnie sama właścicielka, Jolanta Lewicka Przemiła kobieta. Weszłam tam całkowicie przypadkiem, będąc pewna, że nie będą miały mojego rozmiaru (bo byłam już uświadomiona), a tu taka niespodzianka
Shock Absorber, rozmiarówka
Moderator: beata
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam ten pierwszy, w wersji niebieskiej. Run bra za drogo stoi na ebayu (level 4 można upolować za około 10 funtów nówkę).
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Też mam ten pierwszy, ale niestety czarny. Nie było innych kolorów. Jest rewelacyjny!
-
- Rozgrzewający Się
mam tez pytanie do użytkowniczek Stanikow sportwych- Panache, Shock Absorber.
Noszę tradycyjne 65F i nie wiem jaki rozmiar wybrać.
oczywiście jak juz czytałam wiele kobiet tu pisze, ktore nie przeszły jeszcze porady i doboru stanika u briffterki, ja jestem szczęśliwą osobą juz po (w sklepie Lady Place Centrum Metro w Warszawie, oczywiście za darmo), wielkie dziękuję mlodej Pani briffterce, która mi uświadomiła, ze nie noszę zadnego 75C (brrrrrrr jak to wspomnę), tylko cudowne 65F. Oczywiście, wszystkie staniki zostały wyrzucone i zakupiłam 6 w odpowienim rozmiarze. Biust wygląda super i najwazniejsze, ze JEST I GO WIDAĆ.
Tak więc dziewczynym jak niby od stu lat nosicie 75B-C, to jest to BZDURA...NA PEWNO nosicie 65 E, F, lub nawet G.
Dobrze dobrany stanik to super sprawa.
Tak więc teraz potrzebuję stanika do intensywnego biegania.
Pomocy, bo nie wiem jak go dobrać, poniewaz opinie są sprzeczne, wybrać SA 70E ?, a moze 70F, bo jak czytam SA są bardzo ścisłe.
Proszę o pomoc.
moze byc tez na email: zina32@wp.pl
Noszę tradycyjne 65F i nie wiem jaki rozmiar wybrać.
oczywiście jak juz czytałam wiele kobiet tu pisze, ktore nie przeszły jeszcze porady i doboru stanika u briffterki, ja jestem szczęśliwą osobą juz po (w sklepie Lady Place Centrum Metro w Warszawie, oczywiście za darmo), wielkie dziękuję mlodej Pani briffterce, która mi uświadomiła, ze nie noszę zadnego 75C (brrrrrrr jak to wspomnę), tylko cudowne 65F. Oczywiście, wszystkie staniki zostały wyrzucone i zakupiłam 6 w odpowienim rozmiarze. Biust wygląda super i najwazniejsze, ze JEST I GO WIDAĆ.
Tak więc dziewczynym jak niby od stu lat nosicie 75B-C, to jest to BZDURA...NA PEWNO nosicie 65 E, F, lub nawet G.
Dobrze dobrany stanik to super sprawa.
Tak więc teraz potrzebuję stanika do intensywnego biegania.
Pomocy, bo nie wiem jak go dobrać, poniewaz opinie są sprzeczne, wybrać SA 70E ?, a moze 70F, bo jak czytam SA są bardzo ścisłe.
Proszę o pomoc.
moze byc tez na email: zina32@wp.pl
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Zina, fajnie że i u Ciebie przesiadka rozmiarowa przyniosła pełne zadowolenie. O jakich dokładnie modelach myślałaś, bo ciężko jest zawyrokować rozmiar tak globalnie. Np. ogólnie shocki są rzeczywiście ścisłe, ale są różnice między modelami. I ja np. nawet z tego ściśliwego noszę taki sam rozmiar, jak na co dzień. Wypada on na mnie natomiast nieco małomiskowy i mam miskę więcej niż zwykle. A może zmierz stacjonarnie? W Warszawie nie ma z tym problemu.