SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Witam i ZAPRASZAM!!! na sobotnie zajęcia z biegam bo lubię.
Jeżeli będziemy mieć stadion będzie mocny trening! jeśli nie to też będzie mocno!:hejhej:
Może nie tysiące, ale coś krócej.
Chyba że sprawdzian na tysiąca!?
Pozdro. R.W.
Jeżeli będziemy mieć stadion będzie mocny trening! jeśli nie to też będzie mocno!:hejhej:
Może nie tysiące, ale coś krócej.
Chyba że sprawdzian na tysiąca!?
Pozdro. R.W.
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mnie niestety nie będzie. Ale trening na bieżni planuje w Stargardzie. Będę robił interwały. Raniutko o 7.00, bo o 9.00 wyjeżdżam, więc nie mogę pobiegać jutro z Wami.
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Run Expert zaprasza na letni obóz biegowy z Rafałem Wójcikiem (szczecińskim trenerem "Biegam bo lubię") w Szklarskiej Porębie.
Są jeszcze wolne miejsca na dwa turnusy
Terminy:
I turnus: 9 – 16.07.2011
II turnus: 20 – 27.08.2011
Zakwaterowanie:
Hotel Olimp w Szklarskiej Porębie przy ul. 1 Maja 62.
Chętnych serdecznie zapraszam i odsyłam na stronę gdzie znajdziecie więcej info.
http://www.rbfsport.pl/Oboz-biegowy-w-S ... ol-39.html
Jeżeli są jeszcze odważni i chętni spróbować się z treningiem ułożonym przeze mnie i do tego przeżyć fajną przygodę z bieganiem to zapraszam na taki właśnie obóz do szklarskiej!!!
Pozdrawiam Rafał
Terminy:
Zakwaterowanie:
Chętnych serdecznie zapraszam i odsyłam na stronę gdzie znajdziecie więcej info.
Jeżeli są jeszcze odważni i chętni spróbować się z treningiem ułożonym przeze mnie i do tego przeżyć fajną przygodę z bieganiem to zapraszam na taki właśnie obóz do szklarskiej!!!
Pozdrawiam Rafał
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Kurde! Nie minęło pare godzin od kiedy postanowiłem iść na trening i znowu niespodziewane okoliczności mi to chyba uniemożliwią.
Bardzo proszę trenerów o zdanie domowe! I dlaczego 5x1km w tempie po 4,30' na przerwie 5' poprzedzone rozgrzewką i zakończone schłodzeniem nie jest dobrym treningiem ?
Bardzo proszę trenerów o zdanie domowe! I dlaczego 5x1km w tempie po 4,30' na przerwie 5' poprzedzone rozgrzewką i zakończone schłodzeniem nie jest dobrym treningiem ?
- alcor21
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:57
I znów się nie pojawię. I znów przez pracę. Już trzeci tydzień mnie ominie... Aż sam na siebie zły jestem. Mam nadzieję, że za tydzień się uda.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Hmm....Rafał Wójcik pisze:Run Expert zaprasza na letni obóz biegowy z Rafałem Wójcikiem (szczecińskim trenerem "Biegam bo lubię") w Szklarskiej Porębie.
Terminy:
Zakwaterowanie:
Pozdrawiam Rafał
Rafale - gdybyście się pospieszyli z ogłoszeniem, to może bym się wybrał. Ale już się zapisałem na lipcowy obóz do Szklarskiej z bieganie.pl - więc nie tym razem.
Pzdr,
Piotrek
-
- Wyga
Jutro jeszcze się ustali w jakim czasie pobiegacie te tysiączkirav_tk pisze:Ja sie wybieram. Propozycje mam na trening nawet. 4-5x 1km na 5' przerwie. Ktos reflektuje? Bo jak nie to sam sobie polatam.
Jak zwykle zapraszam wszystkich start jak zwykle 9.30
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
- Wyga
Witam dzisiaj na zajęciach nie robiliśmy tysiączków bo osoba która na to reflektowała sama nie przyszła, nie ładnie :P
No ale za to pobawiliśmy się piłkami lekarskimi później zrobiliśmy rozbiegnie na boso po stadionowej trawce. Sami przyznajcie, było ciekawie, prawda ?
Poniżej link do zdjęć
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... lePdxo_mRQ
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za tydzień
No ale za to pobawiliśmy się piłkami lekarskimi później zrobiliśmy rozbiegnie na boso po stadionowej trawce. Sami przyznajcie, było ciekawie, prawda ?
Poniżej link do zdjęć
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... lePdxo_mRQ
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za tydzień
- rav_tk
- Stary Wyga
rav_tk pisze:Kurde! Nie minęło pare godzin od kiedy postanowiłem iść na trening i znowu niespodziewane okoliczności mi to chyba uniemożliwią.
Nie ładnie tak oczerniać nie czytając postów wstecz
-
- Wyga
Zwracam honorrav_tk pisze:rav_tk pisze:Kurde! Nie minęło pare godzin od kiedy postanowiłem iść na trening i znowu niespodziewane okoliczności mi to chyba uniemożliwią.
Nie ładnie tak oczerniać nie czytając postów wstecz
No a jeżeli zrobiłeś te tysiączki, to od razu powiem, że jak we wszystkich seriach tak jak zamierzałeś zmieściłeś sie w 4.30 to trening był ok
- rav_tk
- Stary Wyga
Taki o trening zrobiłem sobie: http://www.endomondo.com/workouts/13268307
też było dobre :D Tysiączki zrobię w przyszłym tyg i właśnie po 4,30! Dzięki za odpowiedź.
też było dobre :D Tysiączki zrobię w przyszłym tyg i właśnie po 4,30! Dzięki za odpowiedź.
-
- Wyga
A dlaczego kolega nie przyjeżdża na zajęcia BBLrav_tk pisze:Taki o trening zrobiłem sobie: http://www.endomondo.com/workouts/13268307
- rav_tk
- Stary Wyga
28.05 - godz 9, egzamin z interny
4.06 - godz 10, egzamin z chirurgii
11.06 - niespodziewane okoliczności
18.06 - godz 9, absolutorium i przysięga
A później na reszcie koniec zajętych sobót )
Usprawiedliwiony jestem? Czy wyklęty?
4.06 - godz 10, egzamin z chirurgii
11.06 - niespodziewane okoliczności
18.06 - godz 9, absolutorium i przysięga
A później na reszcie koniec zajętych sobót )
Usprawiedliwiony jestem? Czy wyklęty?