ja wczoraj byłam o 18 na miejskim bieganiu z Reebok City Gym i po prostu spłynęłam potem. na szczęście część treningu jest przy nowych fontannach i można się trochę odświeżyć

Dziękuję kris100f!kri100f pisze:googiel mówi:
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... opera.html
ciekawa sprawa - wprowadzone są podziały czasowe na planowane wyniki.
Reaktor!!! wróciłeś!!!Reaktor pisze:Hej Wszystkim! Jakby co, to jeszcze żyję i staram się czytać na bieżąco co piszecie.Ostatnio mam mało czasu na udzielanie się na forum.
Słyszałem w zeszłym tygodniu, że jutro na Skrze ma się odbyć test Coopera czy są to potwierdzone informacje?
Pozdrawiam serdecznie.
Reaktor!!! wróciłeś!!!
Tak kompletny spadek Twojej aktywności na forum spowodował, że zaczęłam się martwić i rozmyślałam nad wysłaniem jakiejś ekipy ratunkowej
Tak, ale dopiero o 10.Reaktor pisze:Słyszałem w zeszłym tygodniu, że jutro na Skrze ma się odbyć test Coopera czy są to potwierdzone informacje?
a wiesz, że ja ten tydzień też biegowo to mam taki niespecjalny. ale stwierdziłam, że nic na siłę i dałam sobie na luz, a nad formą pracowałam w inny sposób (Paniom polecam moje najnowsze odkrycie - taniec na rurze, normalnie bombaReaktor pisze:Po raz pierwszy odkąd zacząłem trenować nie udało mi się ukończyć pomyślnie dwóch ostatnich treningów biegowych, również w tym tygodniu zrezygnowałem z treningów na siłowni. Nie wiem czy to przemęczenie organizmu czy o co chodzi, ale nie jest za dobrze.