WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Niestety dopadły mnie korzonki. Wczoraj myślałem, że nie wstanę. Wydaje mi się, że załatwiłem się w niedzielę po starcie w Ekidenie siedząc kilka minut na mokrawej trawie zaraz po bieganiu. Głupota Teraz tabletki, żele, maści i czekanie na szczęśliwy koniec.
- Kinka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:06
- Życiówka w maratonie: brak
Svolken pisze:Niestety dopadły mnie korzonki. Wczoraj myślałem, że nie wstanę. Wydaje mi się, że załatwiłem się w niedzielę po starcie w Ekidenie siedząc kilka minut na mokrawej trawie zaraz po bieganiu. Głupota Teraz tabletki, żele, maści i czekanie na szczęśliwy koniec.
Oj....
zdrowia życzymy Ci wszyscy i przyłaź wreszcie na to BBL bo ciągle znajdujesz jakieś wymówki
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Witam wszystkich biegaczy z Warszawy i okolic. Jutro chciałbym po raz pierwszy przybyć na zajęcia. Jestem początkującym młodym amatorem tego sportu. Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak mam się przygotować z góry wielkie dzięki i pozdrowienia
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Ubrać się na sportowo, czyli jakieś krótkie spodenki i bluzkę i przyjśćRafalP pisze:Witam wszystkich biegaczy z Warszawy i okolic. Jutro chciałbym po raz pierwszy przybyć na zajęcia. Jestem początkującym młodym amatorem tego sportu. Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak mam się przygotować z góry wielkie dzięki i pozdrowienia
Dodatkowo wziąć jakiś napój/wodę bo może być ciepło.
I to wszystko jak chęci są to nie ma problemu
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Proponuję również nasmarować się olejkiem do opalania, wziąć jakąś czapkę/chustę na głowę, ewentualnie okulary. Zajęcia trwają ok. 90 minut (może mniej) czyli do ok. 11ej. Zapraszamy do nas.RafalP pisze:ok. dzięki wielkie za tak szybką odpowiedź. mam jeszcze pytanie ile trwa takie trening średnio
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
od COMSu
Svolken, Benny, na Ekidenie wspominaliście, że lubicie też pocisnąć na rowerze. fizjoterapeuta, który pomaga mi zniwelować destrukcyjny wpływ biegania na moje halluksy okazał się sportowym typem i polecił mi taką imprezę: http://www.polandbike.pl/
Podobno trasy, organizacja i atmosfera są super. Stratują zawodowacy i amatorzy, jeździ się w malowniczych okolicznościach przyrody i można się porządnie zmachać. Może wystawimy reprezentację BBL na kolejny rajd ?
Svolken, Benny, na Ekidenie wspominaliście, że lubicie też pocisnąć na rowerze. fizjoterapeuta, który pomaga mi zniwelować destrukcyjny wpływ biegania na moje halluksy okazał się sportowym typem i polecił mi taką imprezę: http://www.polandbike.pl/
Podobno trasy, organizacja i atmosfera są super. Stratują zawodowacy i amatorzy, jeździ się w malowniczych okolicznościach przyrody i można się porządnie zmachać. Może wystawimy reprezentację BBL na kolejny rajd ?
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
hej,Kas pisze:od COMSu
ja niestety straciłem w ubiegłym sezonie swoj rower na rzecz jakiegoś rowerowego entuzjasty, który zapomniał rozliczyć się ze mną finansowo
w najbliższym czasie planuję zakup szosówki, z mtb będę musial poczekać do jesieni (finanse).
a więc jeżeli chodzi o rower to proponowałbym raczej jakieś szosowe petle wokół wawy po kilkadziesiąt km.
btw kto przyjechał ostatnio na zajęcia na ślicznym czarnym Cube'ie?
Pozdrawiam,
Tomek
- bennykuleczka
- Wyga
hej,
mam jedno dosyć istotne techniczne pytanie (do moderatora tego wątku)
A więc czy powinniśmy się tutaj trzymać wyłącznie tematów dotyczących biegania i naszych cotygodniowych spotkań na Skrze, czy dopuszczalne są wątki poboczne, które jednak dotyczą osób pojawiajacych się na naszych zajęciach?
Pomijam wątek rowerowy który wydaje się zupełnie off topic, ale chodza mi po glowie następujące tematy np.
- propozycja wspolnego biegania w inne dni
- organizacja wyjazdu np. na pólmaraton do Piły we wrześniu.
mógłbym oczywiście umieścić te tematy w odpowiednich wątkach forum, a nie w wątku dotyczącym BBL na Skrze, ale dla mnie równie istotne jest, aby było to skierowane do ludzi, ktorych przynajmniej znam z widzenia
a więc wolno /nie wolno ?
pozdrawiam,
Tomek
mam jedno dosyć istotne techniczne pytanie (do moderatora tego wątku)
A więc czy powinniśmy się tutaj trzymać wyłącznie tematów dotyczących biegania i naszych cotygodniowych spotkań na Skrze, czy dopuszczalne są wątki poboczne, które jednak dotyczą osób pojawiajacych się na naszych zajęciach?
Pomijam wątek rowerowy który wydaje się zupełnie off topic, ale chodza mi po glowie następujące tematy np.
- propozycja wspolnego biegania w inne dni
- organizacja wyjazdu np. na pólmaraton do Piły we wrześniu.
mógłbym oczywiście umieścić te tematy w odpowiednich wątkach forum, a nie w wątku dotyczącym BBL na Skrze, ale dla mnie równie istotne jest, aby było to skierowane do ludzi, ktorych przynajmniej znam z widzenia
a więc wolno /nie wolno ?
pozdrawiam,
Tomek
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Jestem za i mam kilka ładnych pętelek na liczniku, więc służe towarzystwembennykuleczka pisze:a więc jeżeli chodzi o rower to proponowałbym raczej jakieś szosowe petle wokół wawy po kilkadziesiąt km.
btw kto przyjechał ostatnio na zajęcia na ślicznym czarnym Cube'ie?
Kuba i jego czarny rumak - ale to chyba nie o to Ci chodziło
- bennykuleczka
- Wyga
jakoś cicho.
wszyscy poszli biegać, czy co?
Pozdrawiam,
Tomek
wszyscy poszli biegać, czy co?
Pozdrawiam,
Tomek